Mam dokładnie tak samo po prostu mam dość tylko siąść i płakaćMnie od dwupaku już szlag trafia! Każdy mnie denerwuje i irytuje.. Nie mogę spać, nie mogę nic robić! Przeprowadziliśmy sie do mamy bo mąż po zwolnieniu wrócił do pracy i mamy nie wygodne niskie łóżko, każde wstanie to jakaś tragedia. Nie puszczają mnie nawet sama na spacer.. Oszalaje. Jestem spuchnieta jak jakiś balon, podbrzusze, miednica, biodra, wszystko mnie boli. Sutki są tak czułe, że szlag trafia.. A Kuba nie chce wyjść ;( dlaczego... Wykanczam się psychicznie do tego
[emoji173]
reklama
Mika06
Fanka BB :)
Gratulacje kolejnym rozpakowanym i szczerze zazdroszczę!
podzielam dolegliwości nierozpakowanych jeszcze mnie koleżanka wku.....rza bo codziennie rano pisze z pytaniem czy rodze...jak mówię że nie to zaraz mówi że pewnie jutro albo to że mną nerwy targają to na pewno objaw zbliżającego się porodu a mi wtedy ręce opadają ...już bym chciała być po, nawet leżeć wygodnie się nie da
podzielam dolegliwości nierozpakowanych jeszcze mnie koleżanka wku.....rza bo codziennie rano pisze z pytaniem czy rodze...jak mówię że nie to zaraz mówi że pewnie jutro albo to że mną nerwy targają to na pewno objaw zbliżającego się porodu a mi wtedy ręce opadają ...już bym chciała być po, nawet leżeć wygodnie się nie da
niunia102
Dziewczyny dobrze was rozumiem mialam tak samo na końcówce jak ktos pytal kiedy to myślałam ze gardlo przegryze:-) ale jeszcze chwila i juz bedziecie miec malenstwa przy sobie :-) i inne zmartwienia
sierpniowka
Też nienawidzę tego pytania [emoji21] co chwile ktoś pyta czy już urodziłam kurna jakbym urodziła to by chyba widzieli. Po co takie wkurzające pytania.. Czy Was tez miednica i biodra bolą? Ja się martwię, że jak przenoszę to tutaj każą czekać kolejne 2 tygodnie i dopiero wywołują a ja już się tego boję! Będę błagać chyba w tedy o cesarke..
[emoji173]
[emoji173]
agata320
Ania, Karolka gratulacje;-) dziewczyny jak czytam wszystkie nierozpakowane to cieszę sie ze dwa tyd przed terminem urodziłam. Ale nie denerwujcie sie, wkoncu kiedyś nadejdzie ten dzien i to juz niedługo! Pare dni i Wasze dzieciątka beda na swiecie:-)))
reklama