reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

kwiatuszku może to po prostu początek infekcji lub może ząbki, pierwsze zarażenie opryszczką zazwyczaj jest bezobjawowe. mój mąż już kończy tą cholerną opryszczkę.. :eek:

izw cieszę się, że Natalka sobie super radzi i świetnie się rozwija, buziaki od e-ciotki :*

reklama
emka,kwiatuszek NIE WOLNO PRZECHOWYWAĆ ANI KAŁU ANI MOCZU W LODÓWCE NA DZIEŃ PRZED ODDANIEM GO DO LABO!!!!!!!!!! ja tak robiłam,zawsze małej wychodziły bakterie i pediatra kiedys zapytała jak pobieram kał i jak jej powiedziałam,że dzien wczesniej to takie zjebki dostałam,że na korytarzu inni rodzine słyszeli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.wytumaczyła mi,że w labo tez nie trzymaja w lodówkach nie wiadomo ile tylko w ciągu 1h,2h są oddawane do badań i,że jak tak bede robić to nic dziwnego,że sie bakterie mnożą...tak samo z moczem.

Karola zgodze się z Tobą że nie wolno wkładać do lodówki ale tylko wtedy gdy oddajesz na bakterie!!! Kał na krew utajoną może byc pobrany dzień wcześniej i można go trzymać w lodówe. Bo przez lodówkę krew się nie pojawi.
U nas dalej temp. Pół nocy nie spałam, drugie pół M się zajmował małą. Rano nasikała mi do pojemniczka i M pojechał zawieść do badania. Po południu maja być wyniki...
Zastanawia mnie też to że jak jej ściągnę pampka to odrazu drapie sie po sikorce....

kwiatuszku no to chyba zapalenie jakieś ma...Lada chwila beda wyniki i chyba wyjdzie w praniu co sie dzieje.Bidulka:(

Hej :-)

Nie , nie opuszczę :happy: Teraz mam mniej czasu, bo normalnie u nas burza mózgów. Wszystko omawiamy. Ja jeszcze chora do tego cały czas. :confused2:
Poza tym nie wiem jak Julkę ubierać w taką pogodę, ehhh, mój odwieczny problem :cool:

Zdrówka Dla chorowitków!!!
Taka pogoda wieć nie dziwne.
Kwiatuszku zobacz zeby
Co do niekapków.Lena pierwszy miałą z miekim ustnikem ok 6 7mc , na twardy zmieniłam jak miała ponad rok i zęby.Z lovi wogóle niechciała pić wolała ze zwykłego kubka. Pozniej zmieniłąm jej na takie niekapki otwarte i te ma do dziś jak gdzies idziemy lub bidony.Do dziś ciągnie mleko z butli do spania i to kewstia przyzywczajenia ale nie bede jej wszystkiego zabierać.

prija ja już wyjęłam małej zimowy kombinezon.Nie chce jej męczyć i ubierac na cebule i pchac w jakiś lżejszy kombinezon i nakrywac kocem.Zakładam jej bawełnianą czapkę,na to ma kaptur ciepły od wdzianka:)Jak ta lala,upocona nie jest jak wracamy,wiec chyba jest ok:)

Ręce mi opadają... Oliwka nie ma już gorączki ale nie chce mi jeść. Od wczoraj od 16 zjadła tylko 60 ml mleka!!!!!!!!! W nocy piła tylko herbatki. Idę z nią dzisiaj do lekarza. Trzymajcie proszę kciuki!
Do tego M poszedł do nowej pracy. Nie wiem kiedy wróci, czy przed świętami zdąży...
Siedze i ryczę :"(

reklama
Kwiatuszku przytulam. Dawaj jej pić, sprubuj z serkami, deserkami.Lenucha miala kilkakrotnie w swoim zyciu takie jazdy wiec wiem co czujesz
A ja pospałam dzis 2 h i jestem mega w.....przec cały dziń jestem sennna a w ocy nie idzie spać brrr.U nas chłodno,ale dziecko sie ciesz że snieg za oknem

Do góry