Witam mojej małej sie tak poprzestawiało, ze śpi do 10, 11 nie śpi popołudniu i pada ok 20.Wolałabym,żeby jeszcze spała w południe. bo na tym ja skorzystam.
Nie wiecie może gdzie najlepiej opłaca sie kupić papmersy w dużych ilościach
Kaira aktualnie do środy są w dobrej cenie w Kauflandzie za 44zł duża paczka (te same co zlinku just +50%), 4+ wychodzi po 60gr, 4 po 54gr, ale jak zawsze w brakach. No i gdzieś widziała Sleep&Play za 22zł.
Saabrinka, ale przystojniak ci rośnie! Sami już chodzi? Ale ten czas leci, kurcze on lada chwila skończy roczek!
Agala, próbowałam stosować metodę 3-5-7 przy synku, oj było bardzo ciężko, córcia od urodzenia pozostawiona w łóżeczku sama zasypia, dla mnie to ewenement.
Kaira, u nas ze spaniem idento - śpi do 10-11 a potem o 20 pada. Mnie to nie przeszkadza, jak ją dam spać w dzień, to potem mi wieczorem buszuje, chyba, że wstanie razem z Pawłem o 8, to musi się przespać w dzień.
Ewelina, pytała się, co na kolację dla Szymonka, ja w tym wieku dawałam kaszki na mleku, również kaszę mannę Bobovity. Z mlekiem z kartonu jeszcze bym radziła poczekać chociaż do roku, moja na alergika nie wygląda, je Danio, Danonki, jogurty, ale jak dałam jej się kiedyś napić mleko pojawiły się na skórze liszaje.
Teraz to mleko nie jest takie, jakim karmiły nas nasze mamy, niestety bardziej chemiczne. Jeśli już, zacznij od mleka przetworzonego np jogurtów. No i moja córcia gdzies w wieku 9 m-cy zaczęła domagać się kanapeczek z szynką i wcinała je tak, że tylko jej się uszy trzęsły.