reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Nic tylko pół spalić albo uciachać i będzie po kłopocie ;-)
O albo przeciąć na pół, a na Komunię - "co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei" ;-)

Karol mi sie dobral do sledzia. Wcina jak nakrecony, po prostu w szoku jestem.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

Cześć kochane:)
Właśnie mi się piecze szarlotka więc mam chwilkę aby poczytać i odpisać:)
LILI jak czytam o tych wszystkich twoich porządkach to mi głupio się robi że ja w ciaży nie jestem a nie robię tyle co ty. Kobitko nasza poleż sobie z książką czy gazetką bo za kilka chwil będziesz biegać przy Weronice i Adzie:p Odpocznij troszkę! A sen cudny!!!!!!! Dobrze by było gdyby tak było :) A co do urodzin córeczki to córunia w tej sukni i ty ślicznie kochana wyglądacie:) Jeśli chodzi o zazdrość to o dziwo wg jej nie ma:) ale przychodzi już tzw "znudzenie" braciszkiem jak wczesniej mi pomagał we wszystkim i ciuszki wybierał i pampersy wynosił i bawił i śpiewał tak coraz mniej już jest Szymonkime zafascynowany :p Ale widać że kocha całym sercem a szymek gdy widzi Kacpra pokazuje z daleka dziąsła:) Jeśłi chodzi o wyprawkę to mamy prawie wszystko plecaka nie ma, nie mógł się zdecydować teraz już wie ale mojego śp. męża mama czyli babka Kacpra powiedziała że da mu pieniądze na plecak więc specjalnie czekam z plecakiem do poniedziałku czy się sprawdzi to co ona mówi bo rzadko się to zdarza:(
Agala ależ ty zgrabna jesteś (zazdroszczę) super że miło spędziliście wakacje:) mała tyle ząbków szook ale mam nadzieję że dobrze przechodziła wybijanie się ich?
Agnieszko nie bój się drugiej ciąży z powodu wagi ja też jestem jak to na siebie mówię tęrzsza i przy Szymonku waga poszła 9 kg i spadła 9 kg i ani rusz nie chce więcej ale od września biorę się za siebie i chciałabym zapisać się na jakieś ćwiczenia bo tak sama z siebie to raczej leń jestem. Więc martwić się będziesz kochana jak drugie bobo się urodzi a teraz do roboty!!! :p
Just heheh dobre z tą gromnicą. Buziaki:)
AS Karolinka śliczna dziewczynka :)
Alicja co masz za dietę??? Powtórzę pytanko!:)
Kłaczek- śledziaaaaaa ŁAŁ hehehe twój Karolek jest nie do pobicia:):)
Coś mało dziewuszek się udziela wyłaniać się wyłaniać!!!!!
Buziole:)

Ostatnia edycja:
Ewelina, Karol jest na etapie nowych smakow, testuje praktycznie wszystko co jemy i bardzo pilnuje zeby go cos nie ominelo. Czasem robi komiczne miny jak cos do buzi dostanie, ale zjada jak leci. Juz widze, ze nie przepada za kwasnymi owocami, nie przepada za owocowymi jogurtami, woli slodsze serki. Miecho w kazdej postaci, byle przeglamane bo on jeszcze z uzebieniem nie bardzo. Sledzika wczoraj przetestowal, zezarl 3 kawalki, suszylo potem biedaka okropnie.:-D

No to wrześniówki się rozkręciły i się rozpakowują, żeby było śmieszniej to pierwsze lecą te z końca ;-)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Witam:)
LILI bo ty już możesz na spokojnie kłaść się na porodówkę. Mam nadzieję ze dasz odrazu znać bo oszalejemy z niewiedzy.Pamietaj jak nie będziesz się odzywać to cię zmolestuję tel!!!!!

reklama
Do góry