reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lili super będzie!!! Udanych zakupów.
Gosiu mój Kamilek też nauczyl sie buziaków, jak podpatrzył moje i M. cmoki:) teraz robi jeszcze noski miłoski. czasami, gdy chcę od niego buziaka, stanowczo odpowiada, NIE!
Alicja powodzenia w jeździe, jeszcze trochę i królem szos bedziesz
Ewelinka tulam
Kamilek kaszle, osłuchowo wczoraj bylo ok, mam nadzieję, ze minie

reklama
Annas piekny suwaczek :-)
dziewczyny co raz wieksza ochote mi robicie na drugie bobo :-D gdyby P byl caly czas w Polsce i mielibysmy swoje meiszkanie to bym sie pewnie nie zastanawiala :-)
oj Aniu nie wiem czy ja zostane krolowa szos wrrr tak sie boje jutrzejszej jazdy ze masakra
z lepszych wiesci to waga znowu mi schodzi schudlam 2.5 kg w 1.5 tyg :p jeszcze 4 kg i wyprowadzenie z diety juz nie moge sie doczekac :-)

Dziewczyny wyniki jak najbardziej dobre, beta 5925, a progesteron 96,1. Zadzwonilam do gina,zaczęłam brać akard, duphastonu na razie nie muszę, w poniedzialek kolejna beta i umówię się na wizytę. Najgorsze to odstawienie, Kamilek w dzień bardzo płakał, teraz usnął bez problemu, M. go uspał, jeszcze kilka dni ciężkich nas czeka.
Alicja wow, ale idziesz z tą wagą.
Kamilek sam już pije z normalnego kubka,jeszcze czasami się obleje, ale częściej świetnie mu wychodzi.

Annas super, że wyniki dobre. Kuba jeszcze sam nie umie pić z kubeczka, ale lubi.

Alicja jak widzę te kolejne suwaczki, to też mi się nabiera ochota n drugie bobo, ale ja na razie muszę się jeszcze wstrzymuję.

Kuba dzisiaj drugi wieczór z rzędu zrobił przez sen kupkę i usnął z nią. Wchodzę do pokoju i mi coś śmierdziało i tak biorę małego zaglądam w pieluszkę a tam kupka, nie wielka, ale tyłek już mu się zaczął odparzać. Nie wiem czemu tak ma, bo nawet jak mu się w nocy albo przed snem zachcę kupkę i zrobi to nie uśnie. A rzadka tez jakoś za specjalnie nie była.

Annas, gratulacje:))
GosiaLew, Borys tez miał przez chwilkę moment, dosłownie parę nocy, że robił kupkę przed zaśnięciem/jak zasypiał. Potem przeszło. Nie pamiętam już, ale nie wiem czy mu wtedy zęby nie szły.
Lili, my mamy tanie łóżko z ikei i proste, ale zadowoleni jesteśmy. Pojechaliśmy do ikei, po inny model, ale wybraliśmy ten SNIGLAR Rama łóżka z dnem z listew - IKEA . Na żywo wygląda naprawdę ładnie, do tego dokupiliśmy skrzynię na zabawki APA Skrzynia - IKEA .

reklama
Hej maminki
biggrin.gif

Sorki ze malo mnie przez ostatnie dni ale nie dosc ze post to jeszcze do tego Sami daje popalic w nocy od kilku dni
baffled5wh.gif
eek.gif
jestem nie wyspana,zmeczona dziewczyny mlody sie czesto budzi w nocy,pojekuje czasem placze a rano wczesnie wstaje dzisiaj pobudka o 5 rano jestem normalnie jak zombi dzisiaj
baffled5wh.gif
pocieszam sie tym dziewczyny ze te nocki itd teraz to jest wina zebow bo wczoraj zauwazylam lekko otwarte dziaselko w miejscu prawej dolnej jedynki a dzisiaj jest nadal otwarte no i przeswituje juz cos bialego wiec ida ida te cholery juz
biggrin.gif
Wczoraj przed 6 wstal a i w dzien malo co spal a po poludniu na miasto szlam no i do lekarza zwazyc go,zmierzyc i sprawdzic bioderka wiec Sami wazy juz 10kg a dlugi jest na 74cm
biggrin.gif
z bioderkami wszystko jest ok
biggrin.gif
Wczoraj jeszcze spotkalam sie z moja pzyaciolka i troszke smutnawo mi bylo bo w niedziele zjezdza do polski
unhappy.gif
na razie nie wie czy wracac tu bedzie no ale maz tutaj jeszcze zostaje wiec moze za kilka miesiecy znowu sie tutaj pojawi albo maz zjedzie tez ehh smutno mi bo strasznie sie z nia zrzylam tutaj....
Annas81 moje GRATULACJE kochana trzymam mocno kciuki zobaczysz wszystko bedzie dobrze ;-)
Alicja super waga poszla w dol,oby tak dalej trzymam kciuki ;-)

Do góry