reklama
Annas81
Fanka BB :)
Karolciu wypoczywaj, piekne zdjecia. My tez u tescia mamy male gory i jestesmy na wsi zabitej deskami. Kamil zachwycony,konie,krowy, traktory, itp
Gosiu Kubel sama slodycz jak zawsze. Z placu zabaw u nas tez ryk,placze tez gdy np jedziemy i zobaczy plac zabaw miejski
Lili swietnie z tym Twoim mezem, mozesz mu zawsze cos nasciemniac
Gosiu Kubel sama slodycz jak zawsze. Z placu zabaw u nas tez ryk,placze tez gdy np jedziemy i zobaczy plac zabaw miejski
Lili swietnie z tym Twoim mezem, mozesz mu zawsze cos nasciemniac
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny
Nie bylo mnie ostatnio tutaj,brak czasu oraz sil dziewczyny,post mnie wyczerpuje a maly wyssysa ze mnie przez caly dzien cala energie
jest strasznie rozgoniony,wstawanie i wspinanie sie jest nadal u nas na topie i upadkow coraz wiecej
maly wczoraj sie przewrocil i dosc mocno uderzyl(przynajmniej tak mi sie wydawalo) wspial sie na nasze lozko i probowal robic kroczki no ale dziecie jeszcze nie jest zbyt silne i pewne i sie mu raczka obsunela i nie zlapal sie i upadl calym cialem na podloge
obserwowalam go ale zachowanie mial normalne nie byl jakis ospaly czy cos,normalny rozwrzeszczany i rozgoniony jak zwykle.jestem prawie pewna ze maly przechodzi kryzys 8 miesiaca,jest po prostu nieznosny,wrzeszczy nie mozna go zostawic na moment bo ryczy i marudzi i caly czas trzeba kolo niego byc,czasem wieczorem juz nie mam sily go okapac,maly mnie jednym slowem wykancza
Od 2 dni Sami zaczal nawijac "ta tatata ta" wiec jest dada,tata i baba ani slychu mama
Lili a to Twoj malzon to szczesciarz,zabawi dziecko i spi w dodatku :-)
Gosia a to Ci agent z Kuby hehe slodki jest,fajne zdjatka :-)
karolcia Szymonek jest slodziutki,smieszek kochany a jak urosl :-)Wypoczywajcie ;-)
Nie bylo mnie ostatnio tutaj,brak czasu oraz sil dziewczyny,post mnie wyczerpuje a maly wyssysa ze mnie przez caly dzien cala energie
Lili a to Twoj malzon to szczesciarz,zabawi dziecko i spi w dodatku :-)
Gosia a to Ci agent z Kuby hehe slodki jest,fajne zdjatka :-)
karolcia Szymonek jest slodziutki,smieszek kochany a jak urosl :-)Wypoczywajcie ;-)
Lili, niania idealna - sam sie wyspi i dziecko zajete. Swietne, tez bym miala ubaw.
Karolcia, ale ma usmiech!
Gosia Lew, masz dziecie ziemno-wodne, to dobry objaw.
Moja potwora wczoraj zniszczyla herbatnika - mial go nawet we wlosach. Cos pieknego.
Natomiast wczoraj wieczorem... Obrazek z gatunku slodki do bolu... Tysiek pozwala sie szarpac za uszy, kopac przy okazji wierzgania nogami, namietnie pakuje sie do lozeczka i sypia w nogach z Karolem.
Karolcia, ale ma usmiech!
Gosia Lew, masz dziecie ziemno-wodne, to dobry objaw.
Moja potwora wczoraj zniszczyla herbatnika - mial go nawet we wlosach. Cos pieknego.
Natomiast wczoraj wieczorem... Obrazek z gatunku slodki do bolu... Tysiek pozwala sie szarpac za uszy, kopac przy okazji wierzgania nogami, namietnie pakuje sie do lozeczka i sypia w nogach z Karolem.
GosiaLew
Fanka BB :)
Moje dziecię teraz śpi. Potem uciekamy na dwór. Z rana to z nim nie wychodzę, bawi się na balkonie, bo jest cień wtedy a na dwór idziemy po 15 i wtedy nie ma nas do wieczora.
Karolcia Szymuś przesłodki
Kłaczek w końcu Kuba to wodnik A Karolek jest niesamowity, jak z kotem słodko śpi.
Ssabrina z tymi kryzysami u dzieci jest tak, że w końcu się kończą, ja tak się zawsze pocieszałam Ale to prawda, bo potem dzieć się normował na nowo i z reguły umiał coś nowego. Sami teraz przyswaja świat z pozycji stojącej, dla niego to jest coś nowego, dużo nowych bodźców musi sobie z tym poradzić.
Karolcia Szymuś przesłodki
Kłaczek w końcu Kuba to wodnik A Karolek jest niesamowity, jak z kotem słodko śpi.
Ssabrina z tymi kryzysami u dzieci jest tak, że w końcu się kończą, ja tak się zawsze pocieszałam Ale to prawda, bo potem dzieć się normował na nowo i z reguły umiał coś nowego. Sami teraz przyswaja świat z pozycji stojącej, dla niego to jest coś nowego, dużo nowych bodźców musi sobie z tym poradzić.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Gosia, super fotki, a Kubuś, jaki zadowolony!
Karolcia, ależ masz ślicznego synka! Przeuroczy jest!
Kłaczku, Karol wymiata! A foto z kotkiem najlepsze!
Lilijanna, fajnie masz z mężem lunatykiem, możesz mu wsio wygarnąć co o nim myślisz, a on i tak nie spamięta hehe
Karolcia, ależ masz ślicznego synka! Przeuroczy jest!
Kłaczku, Karol wymiata! A foto z kotkiem najlepsze!
Lilijanna, fajnie masz z mężem lunatykiem, możesz mu wsio wygarnąć co o nim myślisz, a on i tak nie spamięta hehe
pardoes
Zaciekawiona BB
Zeżarło mi posta, ale co tam.
Kacper też poza przerwą na spanie i jedzenie cały czas najchętniej w ruchu. Wczoraj np zerkam gdzie moje dziecię a on dumnie pokazuje że jest z babcią na ogrodzie. Dostał ogórka i z takim namaszczeniem go niósł, że nawet wywrotka po drodze mu nie przeszkadzała. Oczywiście ogór musiał być od razu obrany i zpałaszowany. Ale u nas z ząbkami kiepsko, bo u góry są 3 sztuki, na dole 3 sztuki plus 1 trzonowy. Z obiadku najlepsza jest marchewka i mięsko, a w ogóle obiad lepiej smakuje jedzony ręką niż łyżeczką. A poza tym nadal ma krostki i szorstką skórę, zmieniłam już proszek na dziecięcy, eliminowałam produkty, i jakoś efektów nie widzęWięc chyba bez alergologa się nie obejdzie, tylko czy on coś odkryje?Może taka jego uroda, ja mam skórę raczej suchą, mójK. z kolei trądzikową...
A z brzuszkowych rewelacjirzygotowujemy się do myśli że to dziewczynka, po poniedziałkowym usg organy wewnętrzrne ok, wychodzi 19 tydz, a z karty 17. Oby tak dalej, ale stracha miałam, bo w niedzielę wieczorem męczyły mnie wymioty, a tu okazuje się że panuje grypa jelitowa, bleee
Kacper też poza przerwą na spanie i jedzenie cały czas najchętniej w ruchu. Wczoraj np zerkam gdzie moje dziecię a on dumnie pokazuje że jest z babcią na ogrodzie. Dostał ogórka i z takim namaszczeniem go niósł, że nawet wywrotka po drodze mu nie przeszkadzała. Oczywiście ogór musiał być od razu obrany i zpałaszowany. Ale u nas z ząbkami kiepsko, bo u góry są 3 sztuki, na dole 3 sztuki plus 1 trzonowy. Z obiadku najlepsza jest marchewka i mięsko, a w ogóle obiad lepiej smakuje jedzony ręką niż łyżeczką. A poza tym nadal ma krostki i szorstką skórę, zmieniłam już proszek na dziecięcy, eliminowałam produkty, i jakoś efektów nie widzęWięc chyba bez alergologa się nie obejdzie, tylko czy on coś odkryje?Może taka jego uroda, ja mam skórę raczej suchą, mójK. z kolei trądzikową...
A z brzuszkowych rewelacjirzygotowujemy się do myśli że to dziewczynka, po poniedziałkowym usg organy wewnętrzrne ok, wychodzi 19 tydz, a z karty 17. Oby tak dalej, ale stracha miałam, bo w niedzielę wieczorem męczyły mnie wymioty, a tu okazuje się że panuje grypa jelitowa, bleee
reklama
Ewelina, z 5 kotow 3 sa na tyle pozbawione instynktu samozachowawczego ze zblizaja sie do dziecka. Poza Tyskiem, wymagaja kontroli, Tysiek (ten buras wlasnie) sypia z malym w lozeczku i pozwala sie kopac, tarmosic...
Pardoes, ja tez chce! Chce dziewczynke!
Pardoes, ja tez chce! Chce dziewczynke!
Podziel się: