reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

pati jake faje foty :tak: Michalek sliczny a ty jaka piekna mamusia z brzuszkiem ;-) super :-) buciki bardzo fajne :tak: za takie pieniadze :szok: Olaf nosi rozm 92\98 (choc 86 tez sie zdarza ale rzadko)
kaira kciuki za jutrzejsza wizyte &&&
annas oby kaszelek byl tylko zebowy &&&&

reklama
Aniołki befado też mają skórzane buty ale kosztują 140 zł. A to Olaf spory jest. Kuba nosi 80-86 a stopkę ma 20-21.

Pati zdjęcia super, na fotach Michałek nie wydaje się taki mały.

Kłaczek to Karol wagowo dogonił prawie Kubę, brakuje mu z pół kg.

Lili super, że macie ogród. "Twórczość" Ady bezcenna :tak:

Lilijanna, chyba tak "To to z wąsami?" :-p

Pati, fajne zdjęcia!

Aniolki, w weekend wybiorę się do Gdańska, może tam coś przyzwoitego znajdę ;-)

Annas,
zdrówka dla Kamila*

Kaira, oby operacja okazała się niepotrzebna! &&&&

Kaira24 - mocno zaciśnięte kciuki, bardzo mocno i życzę by Twoje przypuszczenia się sprawdziły. :tak:
Aniolki - muszę sobie z ciekawości tego Bartka obejrzeć, aczkolwiek najpierw trzeba przymierzyć, bo te buty czasem są dobre tylko z nazwy :confused2:
Annas81 - oby ząbki szybko wyszły i towarzyszące temu dolegliwości znikły :tak:
Just79 - jakim cudem od 2 latek Sz. minęło już kolejne 3 tygodnie? :confused2:
Pati - super zdjęcia i niezły pływak z Michała :tak:
GosiaLew - życzę upałów, ale tej bryzy troszkę prześlij i do nas :tak:
Ewelina28 - :laugh2::laugh2::laugh2: no cóż jak rozdawali talent do rysunków plastycznych, ja się zgubiłam po drodze :laugh2:

Byłam wcześnie rano na zakupach, jak się okazało zakupy o godzinie 8 to już późno. Jak wróciłyśmy to potrzebowałam ok. 1 godziny by dojść do siebie. :confused2: Do tego użarła mnie osa i miałam obawy czy nie wystąpi jakieś uczulenie, cebula przyłożona, teraz już wiem, że jest ok, ale troszkę się denerwowałam.

Ada w salonie ma wstawioną wanienkę z wodą i w ten sposób pozbyłam się dziecka. :laugh2: Po 14 wyjdziemy do ogrodu, ale póki co nie jestem wstanie się ruszyć. :sorry:

Ten upał mnie powoli wykańcza! Z domu wychodzimy rano, a potem dopiero po 17 a i tak gorąco, że wytrzymać się nie da
Amela jest chyba na coś uczulona - bo co jakiś czas pojawia jej się nagle taki wodnisty niby katar i kicha strasznie na dworzu. Dodatkowo ma potówki (już oczywiście się bałam czy tonie jaka różyczka)

kaira - kciuki

annas - oby ząbki szybko wyszły.. nas ząbkowanie trwa od jakiegoś czasu nieprzerwanie:)

gosia - jeszcze upały Ci się znudzą:)

kłaczek - gratuluje pierwszych ząbków.

Hej maminki
biggrin.gif

U nas nocka nie lepsza niz poprzednia
baffled5wh.gif
od 1 w nocy mlodemu cos zaczelo nie pasowac i sie wybudzal a to sie na brzuch przekrecal i wtedy zaczynal poplakiwac bo zmeczony a na brzuchu to on nie bardzo lubi spac,wiec po 1h takiej traumy wstawania i poprawiania mojej zmory sie poddalam i wzielam go do siebie no ale i tak cos spac nie potrafil i tak do 4 sie wiercil i wybudzal
no.gif
o 4 ja na siku no i mlody sie wybudzil ehh myslalam ze mam juz po spaniu no ale przebralam mu pamka i dalam butle i zasnal chociaz nie bylo latwo i spal tak do 7.
Pogoda jest tak kiepska i daremna dziewczyny ze wszystkiego sie odechciewa,pada od samego rana jest tak szaro i ponuro ze musze w salonie miec swiatlo zapalone
baffled5wh.gif
no.gif

A najgorsze jest to ze przyplatala mi sie jakas infekcja,oj ale mam szczescie ze kolezanka kiedys mi z PL przywiozla globulki na zapalenia bakteryjne wiec od razu se zapodaje mam tylko nadzieje ze szybko mi przejdzie
Pati zdjecia super a Michalek to bedzie niezly plywak z niego,uroczy chlopczyk z niego jest ;-) oj pamietam czasy kiedy to bylam mala i za zadne skarby swiata nie chcialam nigdy opuszczac wody sine wargi i trzepalam sie jak osika ale w wodzie dalej sie siedzialo :-)
klaczek no to gratki na kolejne perelki,super ze tak szybko wylaza no i bez problemow ;-)
kaira kciukasy zacisniete &&&&
Lili kreda fajowa,Ja to uwielbialam malowidla robic kreda po ulicy hehe ale mialam tylko biale i to jeszcze ze szkoly z kolezanka zesmy podbieraly :-p:-D

Ja szybciutko bo mała pada do spania, operacji nie trzeba :-Ddziurki się pomału zasklepiają nie ma już objawów niewydolności serca czy płuc i czekamy na pełne wyzdrowienie. 10 lat mniej mi ubyło że aż sie popłakałam w gabinecie

reklama
Do góry