EwelinaK26
Fanka BB :)
Cześć wam kochane wczoraj was troszkę poczytałam ale na odpowiedzi juz mi oczy odmówiły posłuszeństwa Dalej mam problem z odpowiedziami bo nie mam paska narzędzi w odpowiedziach ie moge ani pogrubić ani zmniejszyć ani nawet odstępu nie ma no i zdjęć też nie mogę wstawić ehhh więc wybaczcie że to wszystko się tak zlewa jak piszę. EWCIA3004 miło cię widzieć kochana syncio rośnie jak na drożdżach super kiedy będzie rodzeństwo??? KAROLCIA81 w książce język niemowląt jest napisane że maluch ma odruch ssania nawet do 16 godzin na dobę i jest tam wiele fajnych rad dot karmienia jak chcesz mogę ci na maila wysłać O Szymonku już pisałam na wieściach Cudo normalnie a ty przeszczęśliwa i tak ma być, co podróży nie wiem co doradzić chyba bym poczekała albo tak jak dziewczyny piszą na porę spania bym podróż wybrała. Dużo zdrówka kochanaOLCIA81 tobie też chyba nie gratulowałam ;/ więc ogromne gratulacje dużo spokoju i zdrówkaLILI twój mąż ma trzy księżniczki a ja mówię że mam trzech muszkieterów hehehe AGALA ślicznie wyglądacie Zazdroszczę figury U nas ok dzionki lecą szybko Szymonek też rośnie szybko u nas chrześni wybrani tylko terminu na chrzest brak muszę w końcu się zmobilizować i do księdza pędzić. Jutro stresujący dzień mamy sprawę w sądzie z sąsiadami chcemy aby nasz dom był odrębnością a nie współwłasnością a oni nie chcą się zgodzić ehhhh brak mi słów do nich do tego moja sąsiadka strasznie mnie obgaduje do ludzi i to do tych ludzi którzy mnie dobrze znają i zaraz mi mówią co ona na mnie mówi brak mi słów a może nie brak ale tak na forum nie wypada No i jutro też szczepienie nie wiem czy zdążę na nie no zobaczymy. Spokojnego dnia ja biorę się za racuchy coś ochota mi naszła Wg chciałabym schudnąć a tu waga stoi;/ Miłego dnia dziewuszki kochane