reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Ssabrinaa - Twój Syńcio to jeszcze Maluszek, więc nocki się jeszcze unormują. Trzymam kciuki by paszport otrzymał.

GosiaLew - brak czasu u nowych mam?

A dzisiaj piątek, jupi. :-D:-D:-D

reklama
Ja bym powiedziała, że wpadają raz na ruski rok ;-) Też Gosiu bym chciała, by napłynęła "świeża krew", chętnie bym sobie odświeżyła pamięć, przed narodzinami dzidzi, dobrze, że chociaż Ssabrinę mam :tak: Bo nie powiem, ale luki się porobiły, nie tyle co się działo, ale w jakim czasie to się działo. :zawstydzona/y:

Witam kochane w ten piękny słoneczny dzień w którym mam maksymalny wnerw. Wczoraj jak jechałam do pracy zatrzymała mnie policja za szybka jazdę i nie miałam dokumentów, dostałam upomnienie w końcu ludzkie życie jechałam ratować :-D. Dziś po nocce musiałam jechać do kadr , na dzień dobry zepsuły mi sie szyby i jechałam z otwartymi oknami, w kadrach sobie zapomnieli ze mam nie ważne badania i kazali mi iść na urlop taki drobny szczegół że już 3 tyg jeżdżę nie prawnie, powiedziałam kobitą ze od tego są w tej pracy i one mają uważać a ja na urlop nie pójdę,a na sam koniec dali mi nowy aneks do umowy do podpisania że zgadzamy sie na egzaminowanie przez derektora.MAsakar jakaś.Wiecznie płacę za kursy doszkalania i tak mało.Przepraszam że tak o sobie
Lena ma dziś wstręt mleczny, zaraz idziemy pochodzić na podwórko niech sie dotleni. I szczela kupkasy jedna za drugą.
Lili ja już też zapomniałam jak to jest jak sie ma takiego wielkoluda w domu:)
Ssabrnko - mam ndzieję że paszport otrzyma a nocki moja do dziś nie śpi:p
Agnieszko jak Julka i czuy już lepiej po lekach????

No to chyba bedzie trzeba mlode mamuski zachecic zeby zaczely sie tutaj udzielac a nie na wiesciach tylko :tak: w koncu moim zdaniem troche wtedy odbiegaja od tematu jak pisza na wiesciach,JA tam wpadam od czasu do czasu ale poczytac co tam u brzuchatek i zyczyc im najlepszego w ciazy ale nie smiece im tam swoimi wydarzeniami z dnia bo od tego jest inny watek ale kazdy robi jak uwaza :tak: ale fajnie by bylo poczytac co sie dzieje u innych swiezych mamusiek :tak:
Jak tam pogoda w PL??podobno ma byc cieplutko wiec wszystkie pewnie beda spacerowac i korzystac :tak: u nas ponuro i pochmurno jest jak na razie mam tylko nadzieje ze nie bedzie padac to pojdziemy na spacer :tak: a moj gadulec szaleje na calego ostatnio robi sobie pobudki o 1 w nocy i gada przez jakis czas i na nowo idzie spac a dzisiaj 6 rano i gada na calego ale po butli poszedl spac na 2h jeszcze :tak::-)

A to moj maly gadulec kochany :-D
zabawa.jpgIMG_0084.jpgsamunio.jpg

Ostatnia edycja:
Ssabrinko ale księciunio śliczby.Pogoda świetna w końcu słonko u nas już 10 st wiec super, moja wybiegana padła jak kawka i śpi. Ja chyba zrobie to samo.
Ja już kilkakrotnie powiedziałam sobie koniec z forum ale mnie tu ciągnie. Za dużo Wam wszystkim zawdzięczam żeby odejść.

Dziewczyny ja z wami chętnie popiszę, jak się tylko rozpakuję ale najpierw muszę, się zapakować :-)
No na Ciebie to Ja czekam tutaj kochana ;-)

kaira Ja to z forum nie chce zrezygnowac ale zagladam jak mam czas,wiec czasem tez mnie tutaj kilka dni nie ma ale zagladam i pisze bo lubie no i jakis kontakt z polska mam :-D

Ostatnia edycja:
U nas pogoda przepiękna, wróciłam z Kubą ze spaceru, aż mi prawie usnął, ale nie pozwoliłam mu spać, bo już pora jedzenia była i by długo nie pospał. Więc w domu szybko kaszka i spać poszedł o 12.
Za chwilę do pracy uciekam.

Zjola ja tam cały czas kciuki trzymam.

Ssabrina śliczny Sami, super ma włoski.

Lili no brakuje świeżej krwi, bo my to normalnie jak dinozaurzyce już :)

reklama
Sabrinka ale slodziachny kudlatek no wsloki boskie :-)
u nas tez cieplutko spacer zaliczony S poznal nowa laske na osiedlu 6 meisiecy ;-) nie chcial od niej odejsc hehehe Maly Armando mi rosnie czy co ;-)

Do góry