reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
silentenigma ale już duża Twoja córa! czas leci!ślicznota! w oóle fajne z was dziewczyny:)

ale plama przegapiłam urodizny Amelkowe!!! słoneczko wszystkeigo naj naj naj naj naj naj....naj:)

Pati gdzies mi umknęła twoja super nowina! GRATULUJĘ! Bardzo się cieszę!

co do wózków nie pomogę ponieważ my zadowoleni jesteśmy z naszeko xlandera xrun i niepotrzebujemy innego;) Julian i tak sporo chodzi sam po parku.a wózek lubię bo jest wygodny:)

Ewelina28 - nie masz za grosz litości :oo2: Jęzor mam gdzieś przy dupie normalnie :confused2:
Ewela28 - i ja dołączam się do urodzinowych życzeń i spełnienia marzeń, znalezienia pracy, zaręczyn i ślubu i co tam sobie jeszcze wymarzysz, zdrówka. :tak:

Lilianko, to go zwiń w rulonik :-D
Ewelina to drugie to jest kawa? Jak ty tego misia zrobiłaś skubanicho jedna? Ja własnie wysączyłam kawkę.
A co do staranek to czas szybko leci, spoko za rok i parę miesięcy możecie już zacząć mysleć :)
Pati ja o czymś nie wiem, widze tu gratulacje, na wiesciach, a posta pati nie mogę się dogrzebać, ale wierzę dziewczynom na słowo i przyłączam się do gratulacji!
Ewela, wszystkiego najlepszego!

Edit: Lil, ty zaczynasz II trymestr!!!! Łał!

Ostatnia edycja:
Edit: Lil, ty zaczynasz II trymestr!!!! Łał!
A no i bardzo się cieszę. Od wczoraj normalnie cyce mi spuchły, tzn. nabrzmiały ładnie, tzn., prezentują się lepiej te moje arbuzy. :-p

Rozregulowałam sobie dziecko ze spaniem wieczornym, oj głupia ja. :wściekła/y:

Dzisiaj byłam na badaniach, no bo jutro wizyta, zrobiłam ogólne moczu i morfologię, progesteron jeszcze do sprawdzenia (powiem Wam, że sama odstawiłam luteinę :zawstydzona/y:, brak kasy :zawstydzona/y:), Wassermanna i od razu zrobiłam tarczycę TSH, FT3 i FT4, dobrze, że początek miesiąca i wypłata była. Jestem lżejsza. I myślę czy z tym moim lekarzem nie pójdę teraz, bo prenetalne i dogadam z nim, że do niego bym przyszła na połówkowe, a do tego co byłam na NFZ pójść w międzyczasie raz. Zawsze to jedna wizyta w kieszeni. Z drugiej strony do tego mojego mam zaufanie, a z trzeciej strony jestem spokojna jakoś o tą ciążę. Nie wiem już sama. :-(

reklama
Hej ja też zaniedbałam wątek, ale obiecuje poprawę.
Niektórzy mocniej zaniedbali JANKESOWA to o Tobie myślę, odezwij się!
Pati przyłączam się do gratulacji!
Amelciu słonko małe również przegapiłam Twój wielki dzień, duzo, duzo szczęścia i zdrówka.
Lili oby wyniki były dobre. A luteina jest teraz droga? a suwak mknie oj mknie!
Ewelina czas leci nieubłaganie, wiec zanim się obejrzysz, będziesz suwaczkiem się chwaliła:)
No właśnie jak juz jesteśmy przy suwaczkach, to nie wiem czy u mnie coś się nie szykuje, @ spóźnia się tydzień, miałam plamienia, myślałam, ze @ się rozkręci, minęły dwa dni i nic. No ale ja jeszcze karmię, więc moze stąd te wahania @. Zobaczymy...
Mój synuś ma 11 miesięcy i zębów brak, chyba jesteśmy rekordzistami w braku zębów.
Miłego dnia

Do góry