reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Gosiu tę Inglesinę mozna kupić ona się nawet fajnie podbija, tak jak pisałam, Espiro jet był pod tym wzgledem spoko, budkę też miał chyba poszerzaną, albo jakiś lepszy używany, więc nie jest tak źle. A to, ze każdy zwraca uwagę na coś innego, to swięta racja. Myslę, że Kairka sobie poczyta i sama zdecyduje. A najlepiej niech pojedzie do sklepu, poogląda i pojeździ sobie.
Agnieszka witaj wpadasz i wypadasz jak ta wichura na zewnatrz :-D Oby wszystko bylo dobrze z wynikami!

Ostatnia edycja:
kaira Olaf siedzial w xladerze x-go i calkiem fajnie-szerokie siedzisko,i nie zjezdzal bo on ma jakby troszke do tylu to siedzisko odchylone i leciutko jezdzi(w zabrzu jest sklep Bociek--->tam jest mnostwo wozkow itp dla dzieci tam wlasnie"testuje" wozki).....mialam na oku uzywanego cybexa callisto...ale nie zdarzylam...:-(...teraz jest ale czerwony za 500zl a mnie nie bardzo caly czerwony dla Olafa :sorry: i na 90% kupimy model Ora z peg pergo....na duzej bydce mi nie zalezy az tak bo jak jest mocny wiatr to i tak nie wychodze...w lato raczej nie wieje zimnym wiatrem---> zime to watpie zeby wolal wozek od sanek(tam budki nie ma :-p) ewentualnie jest parasolka do wozka ;-) aha...i gdyby moj coletto mial pojedynczem kolka z przodu to perwnie bym wozka nie zmieniala ale te podwojne to dla mnie dramat....dlatego takie wozki z podwojnymi kolami z przodu nie wchodza w gre....na naszch katowickich chodnikach to tragedia...:eek:

EDIT:przypomnialo mi sie-ten xlander parasolka ma cienki material...dla mnie zbyt cienki :sorry:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziękuje za opinię oczywiście wózki powyżej 700 zł bardziej mi sie podobają ale szkoda mi kasy.
Kasikz mi się osobiście te Quinny ni e podobają wizualnie
Ewitko twoje propozycje sa bardzo fajne tylko jak dla mnie za drogie
Aniołki dziękuję.U mnie na wsi są niskie krawężniki:-D
Gosiu mi właśnie chodzi o Długą budkę, i fajne prowadzenie oraz żeby można było dobrze wyprać materiał, i żeby mi nie spadała ciągle w dół
Agnieszko, normuj normuj tarczycę, a do dietetyka pewnie i tak wyślą, wy tam macie szybkie nie zdrowe jedzenie:p jak w czerwcu do Was polecę to nakupię sobie chemi i szybich dań w paczkach
I moje ostanie pytanie bo czyatam na forach i zgupiałam Z tyłu lepiej jak mają 2 kolka czy jedno a z przodu 2

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapomniałam o tym wątku całkowicie. Biję się w łeb :p

Dziewuszki, widzę, że na tapecie wózki spacerowe. My mamy spacerówkę kupowaną w zestawie, czyli stelaż został z gondoli Tako Jumper X. I powiem Wam, że tak jestem póki co średnio zadowolona z tej spacerówy. Za dużo kombinacji z tymi pokrowcami. Na nóżki pokrowiec, który praktycznie wisi, do budy doczepiana jest taka przedłużka, że w razie pozycji leżącej, dziecku nigdzie nie będzie wiało - to na odmianę dynda, przy złożonym oparciu i nigdzie tego podpiąć nie idzie. Pasy łatwe w zapięciu, dość szybkie. Stelaż bez zarzutu, koła super. Fakt, jest ciężka, ale dla mam, które mieszkają nisko lub mają dom, to polecam. Może, kiedy pozbędę się tych pokrowców i budy to bardziej się do niej przekonam. P to już się rozgląda, by inną kupić, ale ja mu cały czas mówię "daj jej szansę" :-D

Lilijanna, też chcieć taki opis pod suwakiem :sorry:

Pati.b, gratulacje i spokojnej ciąży życzę.

Ewela28,
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, staruszko :-p :-D

Wszystkim dzieciaczkom z okazji kolejnych miesięcznic życzę duuuuuużo słodkości*

Ostatnia edycja:
Zapomniałam o tym wątku całkowicie. Biję się w łeb :p
Ciastko pycha i kawa mniami się należy i wybaczymy :laugh2:

Pati i ja dołączam się do mega gratulacji, super, bardzo się cieszę, no to los sam zdecydował co robić dalej i chyba wybrał dla Was najlepiej jak mógł :laugh2::laugh2::tak::tak: Uważaj na siebie i dbaj, bo pogoda byle jaka.

Zajrzałam przypadkiem do starych znajomych i wszystko mi nie styka. O Pati już wiem, jeszcze raz gratuluję, Lili ma fajny suwaczek ale, że Ewelinka chce być w ciąży tego nie wiedziałam :eek:.

Ewela - dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego :tak:

Pozdrowionka mamuśki :)

Lilijanna, ciężarnej nie śmiem odmówić..proszę zatem...:-D

IMG_1423.jpg Zobacz załącznik 442624

Zjola, to takie moje odległe marzenia....

reklama
Do góry