reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Aniołki Kuba ma dłuższe włosy od Olafa nawet (przyglądałam się na fb właśnie) ale ja nie podcinam mu na razie póki mu do oczu nie włażą, moim zdaniem taka niesforna fryzurka jest przesłodka. Czekamy na foto.

reklama
Gosiu Olaf mial dlugie na czubku glowy a z tylu to mega-wlazily za kolnierz :szok:-z tym ze dziwnie to wygladalo spod czapy albo po spaniu :baffled: Olafowi sie lekko kreca wlosy i robil mu sie taki filc z tych dluzszych :dry: lepiej teraz wygladaja :tak:

Hej maminki :-)
Mysmy dzisiaj byli na szczepieniu,syncio byl grzeczny i tylko troszke poplakal wiec nie bylo zle :-) Wazylismy go dzisiaj no i moj szkrab bawy teraz 6,740 :-D Szybciutko dzisiaj padlo moje dziecko o 18 kapiel potem butla a o 19 juz spal,pewnie to przez szczepienie,mam nadzieje ze tylko goraczki nie bedzie mial i noc ladnie przespi :-)
Alicja zdrowka Ci zycze kochana,i oby Szymonek sie nie zarazil ;-) wspolczuje podwojnych imprez....
aniolki super ze pierwsze szczyrzenie sie wam udalo,teraz czekamy na focie z nowa fryzurka :-)

Aniołki halo halo chcmey więcej informacji o was:) ja Ci zazdroszczę,że jesteś fryz i możesz robic na Olafkowej głowie co chcesz.ja nawet wiem co bym chciała,wykonać nie umiem,a wytlumaczyc fryz tez ciezko:) wiec ost grzywe podcielam i neich rosną póki co:) w pt sama idę do fryz:0) i nie wiem co zrobic a chcialabym cos zmienic.nie iwem jaki kolor ani fryz ani nic.ja nieogarnięta jestem w tym temnacie

Sabrinko a mi Julian dzisiaj spi od 19tej ciekawe do ktorej pospi,bo wczoraj normalnie go polozylam cyzli o 20 a 5.45 juz byl żywiutki

Julian byl dzis na randce,spacerze:) dz chodzila a on biegał.on wolno nie przemieszcza się! ona ostrożnie krok za krokiem mimo iż chodzi dłużej od niego.a ten to istny żywioł!

Aniołki ty jesteś zawodową fryzjerką? Bo ja taką tylko z hobby, obcinam moich facetów (nozyczki + maszynka), kiedyś mamę, siostrę i siostrzeńca, ale teraz z czasem nie wydalam. A ostatnio sobie włosy podcinałam, ale to jest najtrudniejsze :-(
Ola fajnie, ze randka sie udała :-)
Sabrinka super, że wszystko OK po szczepieniu
Kairko, sladów ci u nas dostatek, cały czas mam dekold i plecy w czerwone plamki, Agi ma pełno strupków, nawet synuś ma jeszcze strupki i slady po nich, choć już 4 tygodnie minęło!! Ja w środę po raz pierwszy wyszłam to nalozyłam podkład na twarz, co by ludzi nie straszyc tymi plamami, na szczęście troche już bledną. No ale po zejściu kazdego strupka praktycznie czerwona plama zostaje, która dopieo z czasem blednie. Synuś ma na nosie mała dziurkę po krostce, mam nadzieje że plamy na brodzie Agi znikną. Okropne choróbsko!

Ostatnia edycja:
No i wtedy w nocy ladnie spal po tym szczepieniu jedynie rano kolo 7 byl jakis goracy i marudny i chcial spac na raczkach,1h tak pomarudzil potem zjadl butle i znowu poszedl spac i bylo ok :-D A wczoraj za to po kapieli zazwyczaj juz idzie spac a wczoraj oczka jak 5zl i spanie nie w glowie tylko zabawa:-D 1h tak sie bawil i opowiadal a potem ze zmeczenia marudzil i nie umial sam zasnac wiec musialam go ululac ale o 21 juz spal :-D Dzisiaj moja kochana maruda juz nie spi od 8 i wojuje :-D a teraz juz zmeczony jest i nic mu sie nie podoba bo spac sie mu chce ale walczy ze snem oj walczy :-D
Dzisiaj podalam synkowi poraz pierwszy troszke labluszka ze sloiczka :-D wcinal a przebieral jezyczkiem :-D
milego dnia mamusie :-)

Ewitka najpierw dostawal soczek jablkowy i bylo ok wiec teraz zaczynam juz powoli rozszerzac mu dietke,a chce zaczac od jablek ze wzgledu na te jego zaparcia,oj biedny sie tak meczyl wczoraj az plakal przy robieniu kupki:tak:
wspolczuje nocki,oby te zabki szybko wyszly i bylo ok

reklama
Do góry