reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Bo pomalutku sezon grypowy się zaczyna i każdy leży pod pierzyną:p
Ja zmykam spać bo jutro do pracy.
moja lena dzis weszła sobie do prysznica i załączyła wodę i robiła myju myju. Co to moje dziecko wymyśli.
Z tego powody cala chemia i lekarstwa poszły na wysokie szafki bo nie wiadomo co jej do glowy przyjdzie a ona wszytsko co możliwe wkłada do buzi.
lili co za antybiotyk ma Adusia?i jak sie czuje? Zapomniałam napisać że przy 3 dniówce też mieliśmy czerwone gradło bo to wirusówka.

reklama
no i ja chora buuuu :-( mam nadzieje ze S sie nei zarazi :-(
nie dlugo roczek Simona i czekaja nas 2 imprezy jedna dla tesciow i ich rodziny druga dla mojej rodziny ekstra trza kupic 2 torty i inne rzeczy razy 2 :/
darowalam sobie dzisiaj silownie :-( bo nie chc esie dalej rozlozyc :-( a tak chcialam dzisiaj isc pocwiczyc ;-(

hej :)
u nas ok...Olaf po pierwszym strzyzeniu wlosow :) potm wziol maszynke i sam sie "obcinal"
wczoraj bylismy na szczepieniu-juz w raczke mu wbijali-nie bylo tak strasznie....
buziaki dla dzieci--->wszytskim zdrowa zyczymy :D

Ostatnia edycja:
Alicja, a czemu aż trzy imprezy? Nie da się zrobić jednej. My z racji ospy i żeby wszystkim pasowało to przełozyliśmy roczek o cały miesiąc na marzec, może już nie bedziemy zarażać :-)
Aniolki, to Olafek miał już tak długie włoski, że aż maszynką?

Ewitko 2 imprezy nasze rodziny sa sklocone moi nie pojda tam oni nie pryzjda tu :/ wiec chcial nie chcial musza byc 2 imprezy :/
jutro wyjezdza P prosze 3 majcie kciuki zeby dojechal szczesliwie zawsze boje sie tak dlugiej drogi :/

Alicja kciuki zacisniete.

A u nas Kuba miał rano temperaturę ale niewielką 37,6 a wieczorem już nie miał, obstawiam zęby. Oby jutro było lepiej, bo maruda straszny, ale wieczorem usnął od razu.

Ala a to dlaczego dwie imprezy? ja mam rodziców rozwiedzionych którzy nie rozmawiają ze sobą,ewentualnie krzyczą.mamuśka nie może patrzeć na kobite mojego taty mimo iż to jużpewnie prawie 13lat odkąd moi rodz nie są razem.a zrobiłam jedną impreze licząc na to,że przy rodzinie M będzie spokój.i dąło rade:) stweirdzlam,ze to impreza Julika ,jest jeden termin i jak się nei podoba to trudno nie muszą przychodzić:) byli ,nie rozmawiali i było ok.

Gosia
Julek mial tak ost i mu samo minęło.ale to u nas to nie zęby raczej bo chyba na te 5ki jeszcze nie czas

zdrówka chorowitki

Gosiu miejmy nadziję że to te zębole moja ostanio tez coś marudna w nocy czekamy na następne.A ty jak sie czujesz
Ewitko miałam się pytać i macie jakieś ślady????
Alicja kciuki zacisłam za mężusia &&&&, umnie też skłoceni olałam sprawę wszyscy musieli przyjść na jedną godzinę, nie rozmawiali ale to byłu ur Leny raz a porządnie tym bardziej że robiliśmy w 1 dzień świąt.
Aniołki Boże jak sie ciesze ze sie odezwałaś czekam na fotki po fryzjerze
Agniesia jak Julka czy to już po tym festynie
Wiolka jak zdrówko??
Ewela PArodes Ilonka co tam u Was?????
Gdzieś mi przemkła Agnieszka82

Kaira ja się czuję lepiej, jutro do pracy idę, to było krótkie przeziębienie, na szczęście minęło. A Agniesia pojawiła sie na wieściach od ciężarówek

Alicja ja tez uważam, że to impreza jest dziecka i 1 termin powinien być a urazy można by schować na ten czas. A tak będziesz co roku 2 imprezy robiła?

reklama
ewitko az tak dlugie nie,ale mial smieszna fryz :confused: ja bym chciala zeby mial taka fryz jak Szymon Myszy :tak: dlatego mu scielam wszystkie rowno i niech ladnie rosna...przynajmniej sa gesciejsze--->te krotsze sie wyrownaly i ma ich teraz sporo a nie "3 na krzyz" ;-)
alicja wspolczuje ze musisz robic wszystko x2 :baffled: &&&za P
Gosiu oby to na zebole ten stan goraczkowy :tak:

aaa Ola ja kupowalam w bon prixie kiedys dosyc sporo rzeczy...no z rozmiarem to jest zawyzony ale ogolnie ok...jedna bluzka kiedys byla zupelnie inna niz na fot ale spoko ;-)
a Olaf ma jednak troche czerwone wokol wklucia po 5w1...ale nie boli go ta raczka to chyba spoko,co?

Do góry