reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

As dzieki CI za ten wpis ja juz dostalam jedno wezwanie z przychodni czekam na kolejne 2 :-(
ja szczepic nie bede w rodiznie jest dziewczynka z porazeniem opon mozgowych po szczepieniu na gruzlice :-(

reklama
A ja już tego nie czytam i szczepie pomalutku.
Agnieszko już sie pytałąm jak w pracy???????????/ Coś mało cie widać ostanio

co do szczepień już wiele rozmów było:) dla mnei najważniejsze jest to,żeby nie spieszyć się.dziecko musi być zdrowe.i nie szczepić byle czym.bo te powikłania to głównie po konkretnych szczepionkach np mmr którym już nei szczepią raczej.tak samo z żółtaczką ,szczepionka szczepionce nie równa. ja szczepię chociaż też trochę się boję.dlatego nei spinam się jak się odwleka jakieś:) a wręcz przeciwnie.ale powikłań po chorobach tym bardziej boję się.

o właśnie Agnieszka ja kompletnie zapomniałam o Twojej pracy,dobrze,że Kaira zapytała to dołączam:)

ja niczego nei rozumiem z tej historii a strachu przed konsekwencjami (którym ją tłumaczą)głównie .normalna matka jak coś się stanie dziecku nei myśli o tym co ją spotka bo już i tak ma gdzieś życie.co za różnica czy w więzieniu czy w psychiatryku jak dziecku coś by się stało życie nei miałoby sensu.

kuba.jpg
Kochany Kubusiu!
W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci ( imię)
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich,
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła
Marta i Tomaszek

Oczywiście dla naszych dziewczynek Adrianny i Juli także wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej miesięcznicy!!!!

Wszystko stoi mi przed oczami normalnie cofnęłam się o rok do tyłu i nadal ciężko mi uwierzyć,że mam to moje małe szczęście!!!!!!

Po po0łudniu imprezka:-)

Tomaszku Wszystkiego Najlepszego z okazji 1 urodzin
roczek.jpg

Kuba dziś postanowił wstać o 5.45 i muszę go przetrzymać, bo mój cały plan przygotowawczy pójdzie w łeb.

KUBISIU I TOMUSIU
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Gosia,Martusionek.... dla waszych cukeireczków roczniaczków kochanych!!! niech beda zawsze zdrowi,radośni i kochani!!! buziaki wielkie
ale szybko ten czas leci,.nei mogę nadziwić się jak atrzę na te nasze suwaki. przygotowania do imprez pewnei trwaja.czekamy na foty!!!

Alfabetycznie: Borysku, Kubusiu, Tomusiu
Ukochane dziecię!
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie.
Gdy Cię minąć ma zła droga.
Nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich Rodzicieli.
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij, że tam w niebie.
Aniołek ma w opiece ciągłej Ciebie.
Niech Ci dają zawsze nieba.
Zdrowia, szczęścia, sił.
Tyle chleba ile trzeba.
Dla wszech życia chwil.
Niech życia Ci miłe.
Jak słodkie motyle.
Płyną wśród woni i róż.
A ciernie i głogi,
co błyszczą wśród drogi.

Niech Ci usuwa Twój Anioł Stróż.

Julcia - zdrówka psotnico kochana, Tobie już coraz bliżej do 3 :laugh2:
A my też rocznica bardziej okrągła - bo półtora roku. A rok temu Adzik sportowiec, po raz pierwszy pompowała:
SAM_0336.jpg

reklama
Kubusiu, Tomusiu kochane roczniaki samych radości i zdrówka! Udanych imprezek.
Adziku, Julcio wszystkiego najlepszego
Spóźnione Olafkowi i Agniesi najszczersze życzenia:)
Przez te ferie do kompa jakos nie po drodze. Czekam na ksiedza, Kamil olał czekanie i zasnąl:-D

Do góry