reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lili, ale ilość kontaktu to i tak zależy od częstotliwości zaglądania na BB i pisania, a nie ilości wątków ;-)
a jakoś ostatnio u wszystkich kiepsko z czasem (u większości) i weną (u mnie ;-))

reklama
Agniesiu:
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
zycza Beata z Olafkiem :)))

happy-birthday.gif

Lil ja już dawno myslałam o tych zmianach, bo tak jak teraz, to mi się nie podoba i ja bym tak zrobiła - przeniosła ten nasz wątek "Pogaduchy..." z archiwum do "Mamusie Aniołków" i zmieniła jego nazwę na coś w stylu "Pogaduchy mamusi aniołków" albo po prostu "Mamy aniołków", "Wieści od aniołkowych mamusi", wydaje mi się, że szkoda zamykać tego tematu, tylko go po prostu kontynuować. Będziemy mieć wątek główny, no i wtedy inne tematy w "Mamusiach aniołków" będą łatwiej dostępne, można utworzyć np temat przedszkolaki itp. Będziemy mieć jak mamy lutowe, majowe, wrześniowe itp. My będziemy Mamy aniołkowe. Co wy na to?
No i widzę, że nie ma moderatora, Lil zgłaszaj się szybko do Aniaslu!

Dziękujemy za śliczne życzenia! Jesteście szybsze od rodzinki :-)

Ewitka - mam moderowanie, nie pozbędziecie się mnie :-p

Przeniosłam rozpakowane do wątku głównego i może lepiej niech temat pozostanie w nazwie jak jest, bo wiem, że niektórzy nas podczytują i właśnie te "rozpakowane" są znakiem rozpoznawczym.

A rzeczywiście, nie zauważyłam. To fajnie :-)
Spoko, masz rację, że lepiej nie zmieniać nazwy, bo już się kojarzy. No i teraz wydaje mi się, ze jest fajnie. To może od razu przyklej Wieści na samą górę, zeby były dobrze widoczne :-) No i trzeba rozpakowanym powiedzieć, gdzie maja nas szukać...

Ostatnia edycja:
Ewitko Pogaduchy to nasza zamknięta grupa,wiec ja nie widzę sensu ją otwierać do 4all.
Rozpakowane mamuśki te najnowsze nie mają czasu a co my mamy powiedzieć praca, dom,dziecko które teraz dopiero potrzebuje uwagi.

AGNIESZKO
Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi
życzeniami
.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!
Życzymy zdrówka i miłości

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Agniesiu!!!
W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów!!!!
życzą Marta i Tomaszek!!!!

Lili zes sie kolezanko rozpisala.

U nas z zasypianiem w dzien sa problemy . A w nicy dzis Pola obudzila sie i 1,5 h nie spala. Dlaczego?nie mam pomyslu

Agniesiu perełko Ewitkowa:) jak to możliwe,że już rok czasu rozświetlasz promyczku każdy dzięń mamusi tatusiowi i braciszkowi! ale zleciało! wszystkeigo co najlepsze słoneczko!!!

co do wątkó moim zdaniem jest już sporo,i mnożenie nei powiększy ilości pisania a wręcz przeciwnie.bo większości już i tak ciężko podstawowe ogarnąć.ja np tylko rozpakowane i gr zamkniętą podczytuje.cpp i wieści nei mam kiedy.a o reszcie to już w ogóle nie wspomnę. przedszkolaki w sumie brzmią fajnie,.ale z drugiej str pewnie na głównej str dużo takich watkó jest

reklama
Dziękujemy ślicznie za wszystkie życzenia. Ten pierwszy rok tak szybciutko zleciał i pomimo tych wszystkich obaw, nerwów, operacji i szpitali, był to naprawdę wspaniały rok. Agniesia taka kochana i bezproblemowa, pewnie poniekąd przez to, że nie do końca mobilna. Oj czuję, że w kolejnym roku sobie to odrobi, bo jest bardzo ciekawa świata i już mi się dzisiaj do rozdzielacza dobierała. No i mam nadzieję, że w tym roku w końcu stanie na nóżki, bo na razie jeszcze są słabiutkie i nawet trzymana pod paszki nie za bardzo chce stać.

Ewitko Pogaduchy to nasza zamknięta grupa,wiec ja nie widzę sensu ją otwierać do 4all.
Kairko, źle mnie zrozumiałaś, ja nie chciałam otwierać zamknietej grupy tylko ten otwarty wątek przemianować na Pogaduchy - takie otwarte, bo tak naprawdę co tu robimy, jak nie gadamy? Ale Lil juz przeniosła temat, myślę, że teraz jest Ok.

Do góry