reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Ja będę szczepić za jakieś 3 m-ce jak nie później bo my lecimy nie standardowo z tymi szczepionkam. Wolałabym ją zaszczepić tylko na odre i różyczkę ale chyba nie ma-takich szcepionek:)

Wiolka ja tak tylko czekam aż mały wyzdrowieje.muszę mieć pewność ,że nic mu nei jest

ja chyba jutro basen odpuszczę,chociaż jeszcze zastanowię się bo temp nie ma. u nas dzisiaj słońce świeciło.całkiem sympatyczna pogoda.nei odczuwąło sie temp.

gosia gratulacje dla Kubulka!!! mój też śmiesznie książki czyta:) a brawo brawo już mu się znudziło.teraz to łazi po stole ,kanapie,takie tory przeszkód :)dobrze,ze umie schodzić ładnie

kaira
dobrze,ze się wyjaśniło z Lenką.

moj ostatnio wyjada moja owsianke rano i kefir heheh a jak mus smakuje tylko lata w te i z powrotem zeby mu lyche dac :-) nie mowiac ze je wczesniej swoja kaszke :-)

Zdrowka dla dzieciakow
ja szczepilam priorixem ale dopiero teraz chcialam zaszczepic przed zlobkiem czyli troche obsuwy mielismy
co do ksiazek Pola jest prawdziwym molem. Uwielbia ksiazki. Jak widzi ze mam wene na ogladanie z nia, tylko lata i donosi nastepne. Smiesznie to wyglada jakby chciala na zapas przeczytac.
uwielbia serie ela i olek i teraz ksiazeczki o eli i mysie. Polecam

BADET.pl – księgarnia dziecięca – książki dla dzieci, muzyka, gry
BADET.pl – księgarnia dziecięca – książki dla dzieci, muzyka, gry

A i super ksiazka tylko juz dla bardziej zawansowanych czytaczy . Pola oglada ze mna jak zaczarowana

Bobo Historyjki obrazkowe dla najmłodszych dzieci

KAirko pusto tu bo bb to złodizej czasu:) zamiast robić coś produktywnego w domu albo bawić się z dzieckiem cżłowiek wpada w wir odpisywania:) też muszę odwyk zrobić

Alicja a ja zaczęłam robićowsiankę z myślą o Julianie.on oddmawia a ja polubiłam!!! i często ostatnio sobie robię,mniam!w życiu bym nie wpadła na to,ze możńa jeść takie rzeczy dla przyjemności:) o tak jak zrobiłam plkacki z cukini i się zdziwiłam

mi za to mały słabo je.już owoców nie chce.banana lubił,teraz nie je.mandarynki tez przestał,jabłka itd.kaszki nie bardzo,szynke.
zupy nadal pochłania dzisiaj ogórkowej micha poszła. z mlekiem jakoś lepiej bo na noc pije i rano a dzisiaj w ciagu dnia mu zrobilam i też w końcu poszło

Ja mam uzgodnione z lekarką, że zaszczepię za jakieś pół roku a najlepiej jak mała stanie na nogi. Na razie szczepienie wydaje mi się zbędne, bo raczej nie ma gdzie się zarazić tymi chorobami.
Kasikz, a ty gdzieś pisałaś jak ci się wyjazd udał, czy pogoda dopisała? Fotek chyba żadnych nie wrzucałaś...

reklama
Ewitko nie pisalam bo jakos czasu brak, fotek tez nie wrzucalam .moze jak troche sie odnajde. Wyjazd w sumie sie udal. Ale my chyba wolimy jak jest cieplej a w zime jak sa narty. Ale ogolnie bylo fajnie wyspa piekna tylko ten wiatr wneerwiajacy

Do góry