reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

hej.ja dziś mam wolne.ale trochę odgracić mieszkanie próbuję.trzy dni zdj ślubne do albumu wklejałam.po pół roku:)
JUlianiątko punkt 6ta:( przed 20tą zasypia.już po pirwszej drzemce.zaraz zbieramy się na cmentarz moze dzisiaj będzie luźniej.

buziaki dla bobasów:0 zwłaszcza tych którym kolejny miesiąc minął
!

reklama
Zjola, Just79 - dzięki wielkie, ach to są chwile do zapamiętania na zawsze :tak:

Zrobiłam stroiki na groby, wyszły genialnie, pięknie, ślicznie, no kurczę gdzieś mi się zapodziało to coś zwane skromnością :zawstydzona/y: Jestem cała pokuta od igliwia i ostrokrzewu.
Zakupy zrobione, muszę jeszcze dzisiaj obiad na jutro zrobić, tak by tylko jutro na szybko odgrzać, dorobić surówkę.

Dzisiaj przed obiadem w rodzinie W.:
Ja: Na obiad są pyzy z kurczakiem w curyy i puree dyniowe. - oznajmiam A.
A: Co planujesz gotować w tym garnku? - pyta A. 15 minut później.
Ja: Ryż.
A: Ryż? Pyzy miały być.
Ja: Koncepcja się zmieniła jest ryż z kurczakiem po chińsku i mizeria :rofl:
A: No tak, powinienem już się przyzwyczaić. :rolleyes:

Adzik śpi, a ja wracam do kuchni, no i właśnie jestem pomiędzy kuchnią a A., bo widzę, że chłop domaga się uwagi. Więc chyba od niego zacznę. :-p

Dobry wieczor.

Ja sie tylko witam i krotko co u nas bo ostatnio jakos brak weny na pisanie...

Pogode mamy swietna i jak ogladalam dzis prognozy to dalej ma byc nawet do 20 stopni:-)Oby jak najdluzej.

Arturo dzis na imprezie Halowenowej a ja z mala w domciu.

Jutro pojdziemy na cmentarz do A babci a tak to nikog wiecej tu nie mam.

Julcia z dnia na dzien staje sie coraz bardziej ''dorosla'' i zastanawiam sie gdzie sie podziala ta mala kruszynka.

Ostatnio mijalam na ulicy swoja tesciowa...

Nie wiem czy to normalne,ale zawsze jak ja zobacze mam popsuty humor i z tej calej zlosci na nia to doslownie moglabym jej noge podlozyc...

Ps.Ola my jestesmy po slubie prawie 3 lata i wlasnie A ostatnio mi mowil,ze moglabym powklejac nasze fotki ze slubu-hehe

Milej nocki wszystkim i buziole dla dzieciaczkow.

reklama
Buziole kochane
Czasu i weny brak.
Lili Adzik to taki slodziak i pomocnik że szok.
My korzystamy poki co z czasu z tatusiem i lazimy po zoo. Polcia zakochana w tacie i zoo:-D
Mowi coraz wiecej. Duzo po swojemu ale sporo da sie zrozumiec np.
Mama,tata,baba to wiadomo
Dziadzia, bajtek moj brat,
Kaka czyli kotek,ale zdarza sie i kotek lub pompka to nasz kot
Kuka czyli kurka,
Kówka czyli krowka
Baja lub bajka
I rozne takie bach,kici,ojej,ooo
To te ktore pamietam.mowi sporo innych ale malo wyraznie:-)

Do góry