reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Nie moglam sie powstrzymac i wstawiam.

Kalendarz adwentowy zostal doslownie rozdarty i zjedzony...

Na dwoch nastepnych fotkach mala wykorzystala nieuwage tatusia,ktory wlewal jej picie i zwinela mu plasterki.

Dodam,ze bylo to cos ok 1 w nocy. DSCN0752.jpgDSCN0750.jpgDSCN0751.jpg

reklama
U nas też była impreza Halołinowa była, u nas dzieciaki chodzą przebrane i pukają do drzwi, za cukierki Ada ma z dziewczynami fotkę, potem wstawię ;-)

Kasikz - bardzo ładnie już Pola mówi, Ada też tam bełkocze coraz więcej, ale tylko wtedy kiedy chce. ;-)
Agnieszka - no cóż czekoladki ;-) Co do plasterków? To co to jest szynka? Bo grubość to to ma co najmniej chrupka ryżowego :shocked2::laugh2:
Wiolka - zdrówka, oby na katarze się skończyło :tak:

Chciałam jeszcze muffiny zrobić wieczorem i zamiast robić w formie tupperware to postanowiłam zrobić tylko w papierowych foremkach i nalałam za dużo do papierków i wszystko mi się porozlewało i wyszły smaczne krowie placki :confused2: Wkurzona miałam jeszcze ten obiad robić i posprzątać kuchnię, więc obiad schowałam do lodówki w stanie surowym, zgasiłam światło w kuchni co by burdelu nie widzieć i wyszłam po prostu.

Obejrzałam za to film :-p

Witam
Lili-Słodko wygląda twoja pannica kiedy tak wyrosłą i widzę super pomoc domowa.Ciekawe kiedy moja będzie tak kumata
Agnieszko no to Julka miała niezłe niedocukrzenie o 1 w nocy:)i ta szynka hahh mały głodomorrrra
A ja dziś na noc do pracy, wczoraj koszmar cały dzień na sygnałach łeb mi już pękała, same ciężkie przypadki, i wypadki.Przyszłam totalnie wypruta emocjonalnie, ale jak zobaczyłam bezzębny uśmiech Lenki na powitanie wszystko mi przeszło.

Kairko szyneczke jadla w nocy a kalendarz opanowala na dniu.

Dzis wyszlam doslownie na dwie godzinki i dziecie zostalo z tata...

Przychodze i dowiaduje sie,ze mala dorwala sie do mojej kredki do oczu i wymalowala sobie cala buzie-hehe.

To musialo super wygladac:p

Kaira - dzisiaj słuchałam statystyk policyjnych i masakra. Mam nadzieję, że teraz już będzie spokojniej. No i tak patrzę na centyle Lenki, to Ona długa jest :tak:
Agnieszka - a ja wczoraj do A. mówię, szkoda, że nie ma kalendarzy adwentowych z ciasteczkami albo owocami, a tylko czekoladą :-p Też bym Adzikowi zakupiła.

Spóźnione życzonka dla Mikołaja (Ewci3004) i aktualne dla Córci Ewitki (porażka uciekło mi imię :zawstydzona/y:) i Kamila (Annas81) - zdrówka i uśmiechu.

Wczoraj na cmentarzach na Adriannie zrobiły wielkie wrażenie znicze to z płonącym ogniem, te otwarte, co to za naszych czasów tak pięknie woskiem pachniały. Zatrzymywała się przy tych zniczach i "ach ach" ;-)

Przytulam wszystkie Aniołkowe Mamusie, które wczoraj na grobach swoich dzieciaczków paliły świeczuszki i wszystkie te, które świeczuszki zapalały w sercach.

Pytanie z innej beczki, jak czyścicie kubku niekapki, a chodzi mi konkretnie o ustnik, bo ja normalnie wykałaczką i watą, bo wkurza mnie brak możliwości dostania się w inny sposób do środka. Macie jakieś swoje sposoby to chętnie podłapię.

Miłego dnia pracy, a dla odpoczywających od pracy (GosiaLew) i tych jeszcze w domu miłego dnia z dzieciaczkami. :tak:

Annas81 - kciuki za pierwszy dzień w pracy, bo to chyba było w poniedziałek albo jest dziś. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Lili Ewitki córcia to Agniesia

Ewitka długo coś się nie odzywasz. Wszystkiego naj dla Agniesi z okazji 9ciu miesięcy

Spóźnione życzenia dla Kamilka i Mikołaja (Ewci)

Dziś w domu (póki co) to przynajmniej tu się odezwę, bo ostatnio to nie mam sił już na pisanie, ograniczam się do czytania. W ogóle mało się udzielam na innyc wątkach też.

reklama
GosiaLew - no tak Agniesia, dzięki. Ty się ciesz czasem spędzonym z Kubusiem a nie bb ;-)
Kasikz - dzięki wielkie, o to mi właśnie chodziło. :tak:

Do góry