reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Karollcia, mój ortopeda nadal nam każe szeroko pieluchować małego, mimo iż wszystko jest w porządeczku oraz jak najwięcej kłaść na brzuszku.

Kaira, mądra decyzja, dzidzia przyjdzie w odpowiednim czasie, a Ty póki co dbaj o siebie :tak:

Ilonko, ja o ile pamiętam miałam 5 kompletów + na wyjście, ale tak, jak piszesz, mąż w każdej chwili będzie mógł Ci dowieźć...

Ostatnia edycja:
reklama
No to mi się podoba. Jak maluch leży na brzuszku, to ćwiczy mięśnie pleców i wzmacnia obręcz pasa barkowego i biodrowego :) A poza tym rozkłada nogi jak żabka a o to w tym wszystkim chodzi :)

Ach te bioderka u nas było to samo co lekarz to inne rady, miała za dużego pampersa zw na przepukliny to nóżki były szeroko bioderka w normie:)
Właśnie dostałam czapeczkę na żywo jest śliczna CZAPKA PILOTKA szydełkowa- BOY, GIRL 42cm różne (1814691049) - Aukcje internetowe Allegro ja mam P12. Właśnie poczytałąm ze od 2014 będzie dodatkowo 6 tyg urlopu macierzyńskiego wiec ja czekam:)
Okna pomyłam prawie wszystkie teraz muszę prasować firanki, obiadek dziś mam chili con carne a potem nocka i wolne do 11:)

No na brzuszku to klade mala juz od jakiegos czasu:)fajnie to wyglda taka zabka.No a z tym pieluchowaniem to widzcie to lekarz to inna opinia.
a ja musze sie pochwalic wlasnie kupilam pampersy paczka za 22 zl
kaira- czapeczka superowa:)

Karolcia u nas tez ciepelko izaraz drugi raz idziemy z Malym na dwor :-)
ja tez dzisiaj zamwoilam pampersy po 22 zł 3 opakowania :-)
ja swojego Malego pierwszy raz polozylam na brzuszku jak mial 14 dni bo wtedy odpadl mu pepek :-)
ide bo cos marudzi ta moja maruda
aaa Ewitka gratki zabkow :-D

Kairko nie ma co ryzykowac teraz zwłaszcza jak mówisz ,ze te zrosty i w ogóle.pouważajcie bo my tu byśmy ze strachu o Ciebie przez 9meisięcy oszalały.a tak jeszcze z rok chociaż poczekaj.szybko zleci:) i pewnie więcej chętnych na zapisy do ciężarówek zrobi się

Ewitka to super z ząbkami i faktycznie kolejny miesiąc wam stuknął! buziaki

u nas stan zębów chyba nadal 8 czyli od 4miesięcy bez zmian

reklama
Do góry