reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Mala spi.
Kupka tez dzis wyladowala w nocniku.
Balam sie,ze jak bede ja sadzala to nie bedzie chciala siedziec itd a jest odwrotnie bo ja chcialam ja z nocnika zesadzic a ona dalej chce siedziec-hehe.
Mam pytanie do was z innej beczki.
Julia ostatnio jadla bigos z mlodej kapusty i poplamila body.Probowalam sprac je plynem do naczyn(tak jak robilam jak jeszcze z rodzicami mieszkalam),ale plamy dalej sa...
Czego jeszcze moglabym sprobowac?
A to julia

Kupka tez dzis wyladowala w nocniku.
Balam sie,ze jak bede ja sadzala to nie bedzie chciala siedziec itd a jest odwrotnie bo ja chcialam ja z nocnika zesadzic a ona dalej chce siedziec-hehe.
Mam pytanie do was z innej beczki.
Julia ostatnio jadla bigos z mlodej kapusty i poplamila body.Probowalam sprac je plynem do naczyn(tak jak robilam jak jeszcze z rodzicami mieszkalam),ale plamy dalej sa...
Czego jeszcze moglabym sprobowac?
A to julia

Mysza Ty to byś się ujawniła i wrzuciła swoją fotę może być w szpilach .bo my tu większość pewnie Mamuśki w strojach roboczych
hihi. W sumie fajnie,że wróciłaś do pracy i jesteś zadowolona.ja to nie wiem czy wracać od września czy nie.bo ja chyba dla odmiany zaborczą mamusią jestem
nei wyobrażam sobie Julianka zostawić
mogłabym z babcią ale jak go zostawiam to max np na godz dwie bo już tęsknie
Alicja1985
Fanka BB :)
JUlitka a moj np poci sie pod pachami sp w body z dlguim rekawem nogi gole bo zawszejak w nocy wstawalam to mial zimne raczki a nakrywam go flaneka a jak jest nad ranem chlodniej to nakrywam go swoja koldra mam cieniutka a i super ze przekonuje sie do spacerow 
i zazdroszcze Wam dziewczyny tego usypiania dzieci moj owszem wieczorem po kapieli cyc i zachwile spi ale w dzien co ja sie go nadyndam na rekach to masarka a ten jeszcz eiwerzga tymi nogami rekami ze szok
i czasami usypoianie w dzien trwa 5 min a czasmi do 1 h
no i od wczoraj akcpetuje smoczka ale tylko czasami i tylko avntu ufff dobrze ze czasami na chwile go bierze 
a czy Wasze dzieci tez ssą przez sne :-) bo mój prawie caly czas
Aga gratulacje dla Julki
Aga ja wszystkie body Szymona np po kupi czy czymkolwiek innym pierwsze co to biore bialego jelenia w kostce i wsyzstko pieknie schodzi szoruje bardzo dlugo i kilka razy plocze i znowu szoruje nima sladu po plamach :-)

i zazdroszcze Wam dziewczyny tego usypiania dzieci moj owszem wieczorem po kapieli cyc i zachwile spi ale w dzien co ja sie go nadyndam na rekach to masarka a ten jeszcz eiwerzga tymi nogami rekami ze szok

a czy Wasze dzieci tez ssą przez sne :-) bo mój prawie caly czas

Aga gratulacje dla Julki

Aga ja wszystkie body Szymona np po kupi czy czymkolwiek innym pierwsze co to biore bialego jelenia w kostce i wsyzstko pieknie schodzi szoruje bardzo dlugo i kilka razy plocze i znowu szoruje nima sladu po plamach :-)
Ostatnia edycja:
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Alicja a to jest takie mydlo czy co?
Olu ja tez naleze do tego typu mamusiek co ty...
rozmawialam ostatnio z kolezanka i ona mowi fajnie jakbysmy sobie poszukaly jakas prace itd.
No niby fajnie bo czlowiek do ludzi wyjdzie a nie tylko na spacery i do sklepu,ale jest tez druga strona medalu.
A jest od 6 do 18 albo nie raz dluzej w pracy,czasem tez w soboty wiec gdybym szla do pracy to nie mam z kim malej zostawic(walnieta babcia oczywiscie odpada bo dalej nie interesuje sie wnuczka).
Jest niby takie cos przed przedszkolem gdzie mozna dawac dzieci jak sie pracuje...
No,ale jakos sobie po pierwsze nie wobrazam tylo godzinnej rozlaki a po drugie jak juz miala by byc ta praca to wolalabym aby Julia np byla z moja mama czy bratowa po prostu z kims kogo zna.
Olu ja tez naleze do tego typu mamusiek co ty...
rozmawialam ostatnio z kolezanka i ona mowi fajnie jakbysmy sobie poszukaly jakas prace itd.
No niby fajnie bo czlowiek do ludzi wyjdzie a nie tylko na spacery i do sklepu,ale jest tez druga strona medalu.
A jest od 6 do 18 albo nie raz dluzej w pracy,czasem tez w soboty wiec gdybym szla do pracy to nie mam z kim malej zostawic(walnieta babcia oczywiscie odpada bo dalej nie interesuje sie wnuczka).
Jest niby takie cos przed przedszkolem gdzie mozna dawac dzieci jak sie pracuje...
No,ale jakos sobie po pierwsze nie wobrazam tylo godzinnej rozlaki a po drugie jak juz miala by byc ta praca to wolalabym aby Julia np byla z moja mama czy bratowa po prostu z kims kogo zna.
Alicja1985
to jest mydlo biały jeleń
ale tez sa inne produkty żele pod prysznioc płyny do prania płukania itp
ale tez sa inne produkty żele pod prysznioc płyny do prania płukania itp
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Hej nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Podczytuje Was często. Pozdrawiam wszystkie i buziaczki dla Waszych maluszków.
julitka80
dni, których nie znamy...
Agnieszka, Ola, ja gdybym mogła wybrać, to też pewnie jeszcze trochę bym posiedziała z Igorem, ale niestety nie mam wyboru i od 1 sierpnia do pracy
także cieszcie się, że możecie w ogóle wybierać.ja też bardzo tęsknię po 2 godz.i jak wracam, to mogłabym go zjeść, zwłaszcza kiedy tak się cieszy na mój widok.
a co do odplamiacza, to ja używam Ariel w sprayu i jest ok.
Alicja, Igor też pod paszkami mokry i jeszcze chyba najgorzej to pod brodą, jako taka szyja jeszcze nie istnieje zwłaszcza przy takiej pyzatej buzi.
a co do odplamiacza, to ja używam Ariel w sprayu i jest ok.
Alicja, Igor też pod paszkami mokry i jeszcze chyba najgorzej to pod brodą, jako taka szyja jeszcze nie istnieje zwłaszcza przy takiej pyzatej buzi.
GosiaLew
Ola81 to jak podczytujesz to może czasem coś skrobniesz co u Ciebie i Przemusia.
Lili 2h usypiania polegało na tym, że leżał w łóżeczku i na zmianę albo wariował albo płakał, potem go wyciągałam i się też bawiłam z nim jak tarł oczka to go wsadzałam do łóżeczka, śpiewałam mu itp. W końcu jak usnął to spał 2,5 h.
Agnieszka brawa dla Julki
Alicja to współczuję tego usypiania na rękach szczególnie, że Twój Szymonek to spory chłopak.
Julitka Kuba śpi w rampersie albo w body z krótkim rękawku bez skarpetek, on śpi na pleckach i często też jest tam spocony. A przykrywam kołderką w zasadzie tylko nóżki.
Byliśmy dziś u siostry. Kuba usnął w łóżeczku swojego kuzyna. Bartek był na początku trochę zdziwiony, że inna dzidzia leży w jego łóżeczku, ale potem pozwolił swojemu kuzynowi pospać. A wieczorem zasnął jak leżał w łóżeczku u siebie i wpatrywał się w światełko od karuzelki i to nawet bez smoka- tylko stópki miał jakoś za łóżeczkiem, ale potem go poprawiłam
Lili 2h usypiania polegało na tym, że leżał w łóżeczku i na zmianę albo wariował albo płakał, potem go wyciągałam i się też bawiłam z nim jak tarł oczka to go wsadzałam do łóżeczka, śpiewałam mu itp. W końcu jak usnął to spał 2,5 h.
Agnieszka brawa dla Julki
Alicja to współczuję tego usypiania na rękach szczególnie, że Twój Szymonek to spory chłopak.
Julitka Kuba śpi w rampersie albo w body z krótkim rękawku bez skarpetek, on śpi na pleckach i często też jest tam spocony. A przykrywam kołderką w zasadzie tylko nóżki.
Byliśmy dziś u siostry. Kuba usnął w łóżeczku swojego kuzyna. Bartek był na początku trochę zdziwiony, że inna dzidzia leży w jego łóżeczku, ale potem pozwolił swojemu kuzynowi pospać. A wieczorem zasnął jak leżał w łóżeczku u siebie i wpatrywał się w światełko od karuzelki i to nawet bez smoka- tylko stópki miał jakoś za łóżeczkiem, ale potem go poprawiłam
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Gosiu ja się przeprowadziłam. Przemo zdrowy. Ważył ostatnio 9 kilo i miał 73 cm. Teraz następna wizyta za 2 tygodnie. Rośnie bardzo szybko, az za szybko. Ząbków nie ma , coś nie chcą mu wyjść. Coraz lepiej siedzi , choć woli stać. Zresztą widziałaś na zdjęciu na FB. Jest superaśny i mega kochany.
Postaram się skrobnąć od czasu do czasu.
Alicja ja Przema tak dyndałam na rekach do prawie 6 miesiąca, aż mi ręcę normalnie odpadały. Teraz nauczyłam go usypiania koło mnie. Zajmuje też trochę czasu ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. My sobie robimy super posłanie na podłodzę , daje mu cyca on zję. I się kręci , kręci trochę popłaczę ale w końcu uśnie i nieraz nawet tak 3 godziny śpi na tej podłodze. Ale to dopiero niedawno tak zaczął.
Postaram się skrobnąć od czasu do czasu.
Alicja ja Przema tak dyndałam na rekach do prawie 6 miesiąca, aż mi ręcę normalnie odpadały. Teraz nauczyłam go usypiania koło mnie. Zajmuje też trochę czasu ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. My sobie robimy super posłanie na podłodzę , daje mu cyca on zję. I się kręci , kręci trochę popłaczę ale w końcu uśnie i nieraz nawet tak 3 godziny śpi na tej podłodze. Ale to dopiero niedawno tak zaczął.
Ostatnia edycja:
Podziel się: