She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Just no to trochę mnie uspokoiłaś. Jakoś do głowy mi nie przyszło, że to może być kolejny etap w życiu mojego Dziecka. Odrazu mi się czerwone światełko zapaliło. Nie wiem może dlatego, że raczej spodziewałabym się, że to niesiusianie będzie wchodziło w życie stopniowo i pieluszka w nocy będzie stopniowo coraz bardziej sucha? No nic poobserwuję teraz moje małe Słoneczko... I może zacznę szukac nocnika. Macie coś do polecenia? Byle nie grało :-) Ja zastanawiałam się nad takim co by przypominał wyglądem sedes dla dorosłych. Widziałam nawet taki w sklepie i nawet drogi nie był.
Ja jeszcze ząbków nie zaczęłam szczotkować. Tych dwóch malutkich :-) Pediatra mówiła, żeby na początku przemywać wacikiem. Ale Emi nie za bardzo daje sobie teraz grzebać w buźce. Odrazu rączki idą w ruch i odpędza się jak mucha. W każdym bądź razie szczoteczkę mam kupioną.
A o co chodzi z tymi inhalacjami? Bo ja nie w temacie :-(
Co do @... U mnie z każdym cyklem czas między @ się skraca. Ale do gina też muszę się wybrać, bo coraz częściej dopadają mnie inne dolegliwości w tamtych miejscach... Swędzące i cholera nie mogę dojść przyczyny... :-(
Ja jeszcze ząbków nie zaczęłam szczotkować. Tych dwóch malutkich :-) Pediatra mówiła, żeby na początku przemywać wacikiem. Ale Emi nie za bardzo daje sobie teraz grzebać w buźce. Odrazu rączki idą w ruch i odpędza się jak mucha. W każdym bądź razie szczoteczkę mam kupioną.
A o co chodzi z tymi inhalacjami? Bo ja nie w temacie :-(
Co do @... U mnie z każdym cyklem czas między @ się skraca. Ale do gina też muszę się wybrać, bo coraz częściej dopadają mnie inne dolegliwości w tamtych miejscach... Swędzące i cholera nie mogę dojść przyczyny... :-(