reklama
Agata - no niestety wiem, że póki co to czuję się jakby mi wiatraki postawili, ale na dzień dobry mamy skierowanie do alergologa, jutro jadę się zapisać na wizytę, zobaczymy co powie. To czekam na Waszą wizytę u lekarza, bo ta Wasza babka jakaś taka zorientowana jest w porównaniu do naszego rodzinnego
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam
Dzięki za życzonka dla Kubusia
Martusionek wszystkiego naj dla Tomusia
Jeżynka dla Boryska także, a ta w ogóle to co u Ciebie? Ostatnio sie nie odzywasz.
Lili to już 9 miesięcy ma Ada, całuski dla niej. A propos alergii to póki co do roku dziecku można podawać bodajże fenistil, ale to lekarz wie najlepiej.
A mu wybieramy się do dermatologa bo skoro dieta eliminacyjna nie pomaga trzeba działać dalej. Szukam teraz jakiegoś dobrego. Do alergologa też pewnie będziemy musieli się wybrać.
Jeżynka dla Boryska także, a ta w ogóle to co u Ciebie? Ostatnio sie nie odzywasz.
Lili to już 9 miesięcy ma Ada, całuski dla niej. A propos alergii to póki co do roku dziecku można podawać bodajże fenistil, ale to lekarz wie najlepiej.
A mu wybieramy się do dermatologa bo skoro dieta eliminacyjna nie pomaga trzeba działać dalej. Szukam teraz jakiegoś dobrego. Do alergologa też pewnie będziemy musieli się wybrać.
Gosiu a jak długo jesteś na diecie?Witam
Histamina utrzymuje się 7 dni i wtedy na pewno nie będzie poprawy.
natychmiastowa poprawa jest tylko po sterydach .
wydaje mi się ,że u was to troszkę za wczesnie jeszcze na poprawę.
Może poczytasz o diecie PP?
U mnie zdało egzamin w 100%,ale to trzeba się trochę poświęcić ,bo gotowania jest sporo.
Resztę poczytam w wolnej chwili.
Tymczasem świętuję pierwszy egzamin maturalny ,bo dzis pisałam polski.:-):-)
Jakoś poszło .:-):-)
Dziewczynki potrzebuję pomocy !!!
Czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!!
Ostatnia edycja:
Ewitka
Majowo-lutowa mama
As 76 ja co prawda matematykiem nie jestem, ale nauki ścisłe, więc może ci będę mogła pomóc?
Gosialew, jeżynka, martusionek, wszystkiego najlepszego dla 3-miesięczniaków, no i dla 9-miesięcznej Ady!
A u nas Agnes obudziła się dzisiaj z mega chrypką, chciałam ją wziąć do lekarza a tu wszystkie terminy zajęte, więc doczekamy juz do naszej jutrzejszej wizyty na dzieci zdrowe. Poza tą chrypką zachowuje się całkiem normalnie, kurcze ja już nie wiem czy jest szansa, żeby jej to przeszło. Ja też "charczę" więc przeciwciał jej dostarczam, tylko czy to wystarczy...
Gosialew, jeżynka, martusionek, wszystkiego najlepszego dla 3-miesięczniaków, no i dla 9-miesięcznej Ady!
A u nas Agnes obudziła się dzisiaj z mega chrypką, chciałam ją wziąć do lekarza a tu wszystkie terminy zajęte, więc doczekamy juz do naszej jutrzejszej wizyty na dzieci zdrowe. Poza tą chrypką zachowuje się całkiem normalnie, kurcze ja już nie wiem czy jest szansa, żeby jej to przeszło. Ja też "charczę" więc przeciwciał jej dostarczam, tylko czy to wystarczy...
GosiaLew
Gosiu a jak długo jesteś na diecie?
No w sumie ja na diecie jestem od połowy marca. Co chwilę coś wykluczam
A uczulenie zamiast znikać ciągle się pojawia i nie mogę znaleźć tego alergenu.
Dodatkowo podejrzewam, że jest uczulony na emolium, bo ostatnio zaczął się drapać a emulsji do kąpieli używam od kilku dni a tak to mydełko natłuszczające z oillanu.
Wpadam jak burza i uciekam
Po wizycie u ortopedy -nóżki zdrowiutkie, prościutkie, pochodziłą przed panem doktorem jak modelka (hehehehe) powiedział że tak już biega bo ma duże stopy jak kaczuszka
CO DO ALERGII
Pani pediatra owiedziała że to żadna alergia -nie bez powodu się mówi na dzieci "zasmarkańce" dzieci mają katar bo -zęby idą, bo pogoda nie taka, bo ciepło, bo zimno, bo bo bo.... i to trzeba przeżyć.
Alergia ma jeszcze inne objawy niż tylko katar a że La jest jak torpeda to nic jej nie jest.
Przyjmuję tą wersję z ulgą i tego się trzymam -słuchowo zdrowa jak rydz.
Spadam
Po wizycie u ortopedy -nóżki zdrowiutkie, prościutkie, pochodziłą przed panem doktorem jak modelka (hehehehe) powiedział że tak już biega bo ma duże stopy jak kaczuszka
CO DO ALERGII
Pani pediatra owiedziała że to żadna alergia -nie bez powodu się mówi na dzieci "zasmarkańce" dzieci mają katar bo -zęby idą, bo pogoda nie taka, bo ciepło, bo zimno, bo bo bo.... i to trzeba przeżyć.
Alergia ma jeszcze inne objawy niż tylko katar a że La jest jak torpeda to nic jej nie jest.
Przyjmuję tą wersję z ulgą i tego się trzymam -słuchowo zdrowa jak rydz.
Spadam
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
reklama
wiolka_1982
hej mamusie
Agnieszka - ślicznie Julcia wygląda w nowym kasku
dziewczyny dostałam drugi okres po porodzie. Równo 28 dni po poprzednim, więc wszystko wraca do normyBo zawsze miałam regularne
Amelcia już sobie śpi, a ja mam chwilę dla siebie. Wczoraj byłam wreszcie u fryzjeraBo już nie pamiętam kiedy byłam ostatnio i zmieniłam kolor. Teraz jestem prawie czarna
Wiecie co, obiecaliśmy sobie z K, że zawsze w rocznicę ślubu wyjedziemy do "domku na skale" (tam byliśmy w podróży poślubnej - cudowne miejsce) i K zrobił niespodziankę i zamówił termin..ale teraz nie wiem, trochę się boję jechać z Amelką bo jest jeszcze malutka
Agnieszka - ślicznie Julcia wygląda w nowym kasku
dziewczyny dostałam drugi okres po porodzie. Równo 28 dni po poprzednim, więc wszystko wraca do normyBo zawsze miałam regularne
Amelcia już sobie śpi, a ja mam chwilę dla siebie. Wczoraj byłam wreszcie u fryzjeraBo już nie pamiętam kiedy byłam ostatnio i zmieniłam kolor. Teraz jestem prawie czarna
Wiecie co, obiecaliśmy sobie z K, że zawsze w rocznicę ślubu wyjedziemy do "domku na skale" (tam byliśmy w podróży poślubnej - cudowne miejsce) i K zrobił niespodziankę i zamówił termin..ale teraz nie wiem, trochę się boję jechać z Amelką bo jest jeszcze malutka
Ostatnia edycja:
Podziel się: