ja dostałam pierwszą małpę po 11 miesiącach też jeszcze karmię i mam w huk wszystko porozjeżdżane, teraz @ przylazł po 19 dniach. Zrobiłam jeszcze raz teściaka dla wszystkiego i wyszła 1 krecha i dobrze za 2 miechy czeka nas przeprowadzka do Szkocji...aż się boję tego wszystkiego... mamy już bilety na 9 kwietnia...
reklama
K
kaira24
Gość
Madziu wlasnie na cpp widzialam.wpis GRATULACJE !!!!!
Kaira dziękuję W październiku-listopadzie stwierdziliśmy,że jak będzie to będzie. No i całkiem szybko zaskoczyło Żal trochę nowej pracy z super podwyżką i stanowiskiem, ale jak dzisiaj beta tak ładnie urosła, to wszystko przestało mieć znaczenie
agnieszkaala
Fanka BB :)
Magda gratuluje Życzę spokojnej ciąży, a zmiana pracy i podwyższa nie ucieknie tylko odwlecze się w czasie.
Liluś trzymam kciuki za przeprowadzkę.
U Nas po staremu. Alicja ma ferie i jest u dziadków w Sączu więc mam jedno dziecię w domu. Ala w marcu będzie miała wycinany 3 migdał, ja już cała w nerwach, a to jeszcze miesiąc. Filip dalej tak ciulowo śpi, budzi się co godzinę. Ja już wysiadam. Pozatym łobuzuje, ale jest w tym taki słodki, że trudno się gniewać. Ala szczęśliwa, że odpocznie od brata łobuza. Uczy się jeździć na nartach, kiepsko jej idzie, ale dobrze, że się nie poddaje.
Liluś trzymam kciuki za przeprowadzkę.
U Nas po staremu. Alicja ma ferie i jest u dziadków w Sączu więc mam jedno dziecię w domu. Ala w marcu będzie miała wycinany 3 migdał, ja już cała w nerwach, a to jeszcze miesiąc. Filip dalej tak ciulowo śpi, budzi się co godzinę. Ja już wysiadam. Pozatym łobuzuje, ale jest w tym taki słodki, że trudno się gniewać. Ala szczęśliwa, że odpocznie od brata łobuza. Uczy się jeździć na nartach, kiepsko jej idzie, ale dobrze, że się nie poddaje.
Aga ten awans i ta podwyżka już się nie powtórzą, bo to inna forma, ale może kiedyś ( za 2 lata) coś innego znajdę Teraz rozkręcam swoją firmę - sklep z ubrankami. Znalazłam super krawcową i dobre materiały - 15 lutego dostawa! Przewiduję rabaty dla Was jakby co!!!
agnieszkaala
Magda rabaty mnie przekonują jak będę kupować ubrania na sezon wiosenny to zajrzę do sklepiku. Napewno będę polować na czapki.
K
kaira24
Gość
Madziu ja tez chetna bo bluz z dresowek nie ogarniam hahah wiecznie zle skroje.
Powodzenia *!!
Powodzenia *!!
matita
Hej dziewczyny,
Magda, gratuluję :-):-) super wieści!
Ja wciąż w stanie zawieszenia... 28 stycznia byłam na usg, był pęcherzyk mniejszy o tydzień niż według OM (a wydaje mi się, że owu miałam w 18 dc czyli 4 dni różnicy około...). Lekarz powiedział, że pęcherzyk jest ładny i jest pozytywnie nastawiony, ale na obrazie usg widać, że pęcherzyk jeszcze do końca się nie zagnieździł. Zwiększył mi dawkę luteiny do 4 tabl. dziennie i kazał czekać. Teraz w najbliższy czwartek 12-ego mam znów wizytę. Trzymajcie proszę kciuki! A 16-ego wracam już do pracy
Magda, gratuluję :-):-) super wieści!
Ja wciąż w stanie zawieszenia... 28 stycznia byłam na usg, był pęcherzyk mniejszy o tydzień niż według OM (a wydaje mi się, że owu miałam w 18 dc czyli 4 dni różnicy około...). Lekarz powiedział, że pęcherzyk jest ładny i jest pozytywnie nastawiony, ale na obrazie usg widać, że pęcherzyk jeszcze do końca się nie zagnieździł. Zwiększył mi dawkę luteiny do 4 tabl. dziennie i kazał czekać. Teraz w najbliższy czwartek 12-ego mam znów wizytę. Trzymajcie proszę kciuki! A 16-ego wracam już do pracy
reklama
Podziel się: