reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Magda oby wszystko bylo ok i strata wagi byla spowodowana zebami.

Kaira super ze dzieci zdrowe i oby nie chorowaly.
Nam poki co przepuklina nie wypadla i nie wiem czy jestesmy w tym 1% czy co.

Karola oby po stalych posilkach sie unormowalo. No bo maly tez"sie meczy.
Ja tez bez prawka.wiec jak"meza nie ma to lipa....

reklama
Bibianko super jak wam sie obedzie bez. my.pojdziemy do ligoty choc nienawidze tego szpitala tak sie zrazilam po pobytach z Lenka.

Magda zrób tą morfologię ale ja myślę że po prostu tak może być bo miała gorszy czas:)

Karola a nie myślałaś właśnie o zrobieniu prawka?? Ja bym bez niego nie dala rady, tak jak bez samochodu i w ogóle lubię być taka niezależna:)

Kaira a Zabrze? Ponoc syper chirurgia dziecieca. My chodzimy do chirurga ktory tam pracuje.

Magda tak juz obaj biegaja i jest o wiele latwiej jak dziecko chodzi.
Prawko mam zamiar kiedys zrobi...ale...no takie jakies ale jest.
Zeby moze jeszcze nie wyszly.ale dokuczaja na pewno. Moi jak wychodzily zeby to mogli nic nie jesc.

enya81 - mi generalnie bardziej sąsiedzi współczują, że muszę od maleńkości Weronikę rano targać do przedszkola czy słonce, deszcz czy śnieg, dla mnie to taka codzienność, że nie wyobrażam sobie, żeby miało być inaczej. :-p

agnieszkaala - gratulacje dla Filipka, brawo. :tak: Mam nadzieję, że dotrwam do czerwca. Póki co zauważyłam, że mój sflaczały brzuch zrobił się twardszy, więc chyba zamienia się powoli w ciążowy. ;-)

Magda_88 - u moich dziewczyn też zdarzało się, że waga leciała w dół, dziecko jak każdy człowiek czasem mniej je, może coś innego ją bardziej zaabsorbowało i temu więcej uwagi poświęciła. Z Weroniką generalnie miałam i do teraz mam tak, że ona nie ma czasu na jedzenie. :sorry2:

Bibianko ja moge wszedzie ja operowac lEnke np w Gliwicach operowalam ale tym razem logistyka wygrywa i keden lekarz ktory tam.pracuje.Anastezje znam wiec jakos bedzie.mi latwiej...

Bibi czekam kiedy Zośka zacznie chodzi :) Wczoraj cały dzień wszędzie wstawała. Najpierw na kolanka a potem na nóżki. Niby nic wielkiego,ale dla nas to wielki sukces i krok do przodu. Mamy nową rehabilitantkę od miesiąca i jest genialna :)

Lili możliwe właśnie, że tak jest, ale ostatnio jakies takie cienie pod oczami jej się robią i boję się oczywiście, że to anemia :/

enya widzę, ze u ciebie rok spełnionych marzeń;-) I narodziny Basi, i wymarzone mieszkanko, fajnie. Wiadomo urządzanie domku czy mieszkania pochłania mnóstwo czasu, energii i pieniążków, ale za to jak cieszy każda nowa rzecz, każdy skończony etap...
Ja ogólnie nie najgorzej, tyle że walczę z "porannymi mdłościami", które nie wiedzieć czemu trwają 24 h:-D
lili a co ma być w grudniu?
agnieszkaala gratuluję pierwszych kroczków:tak: Jeszcze pamiętam jak biegałam z aparatem za maluszkami brata, zeby to uwiecznić;-)
karola no pewnie to tak jak z ciążą-każda inna... Mój bratanek też miał kolkę, pamiętam jak się bidulek męczył, a rodzice przy nim... Na szczęście jemu minęło po 3 m-cu. A wyobraź sobie, że synek mojego kolegi z pracy zaczyna wrzaski już po południu i kończy nad ranem:szok: Lekarka powiedziała, że to po prostu niemożliwe. A on na to "tak? to zapraszam do nas, ja już przyjadę po panią i zobaczy pani czy to możliwe czy nie".
kaira a czemu twoja córeczka musi być operowana? Przez to napięcie?

reklama
Magda_88 - jak cienie pod oczami to trzeba sprawdzić, u Weroniki cienie i sińce swego czasu powodowała właśnie anemia.
anty2 - jak co w grudniu? Święta, z tygodniami ciąży do przodu, koniec roku, a nowy będzie przecież lepszy. :-p Kiedy ty masz teraz wizytę? a te bóle ucichły?

Do góry