reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kobietko, masz czas na pichcenie? ;) Ja jestem ciebiem mojego syna. Nigdzie nie jest bezpieczny, nawet w lóżeczku. Ciągle muszę być za nim. Nauczył się sam siadać i robi to terazcw kółko. Ake zabawa na siedzaco kończy się nieustannymi przewrotkami i rozbijaniem głowy.

Dziewczyny, Staś mi się bardzo często tłucze łapką po głowie albo po twarzy. Czasem też uderza głową, np.jak siedzi w foteliku to uderza specjalnie tyłem głowy. Potrafi też podpełznąć do ściany i pukać w nią główką. Co to za zachowanie? Przejdzie mu? Co z tym robić?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Pisalam piasaln i znow to samo buuu wszysto skasowalo.
Kat kojarze ze lenka mi tak robila ale nie pamietam.ile wtedy miala. Mysmy jej zabraniali i uwazali zeby nie zrobila sobie krzywdu z czasem przezzlo.
Karola moze miec zabki.
My z mala idziemy teraz na kontrole i na specjalny program wczesnej interwencjii za pierwsza wizyte zeby dostac zaswiadczenia idziemy prywatnie bo niechce.mis.ie jezdzic po calych katowicach po opinie

Centrum Diagnostyki i Terapii Katowice i Częstochowa | In Corpore
Nasio kojarze ze ty z okolic kce moze link sie przyda

nisiao może małej nie pasuje jakiś składnik w zyrtecu i temu Ci wymiotuje. Kamila mi za każdym razem wymiotowała po acidolac (osłona do antybiotyku), jak zmieniłam na lacidofil to wymioty się skończyły.

Nisiao mi Oliwka też wymiotowała po antybiotyku. Nie pasowal jej smak, gdzie ją naciągało. Nie pomagało nic innego oprócz dania jej czekoladki. Wtedy smak się zmieniał i już nie wymiotowała...

No i kurczę wykrakałam z tymi chorobami. Totalnie mnie rozłożyło. Oby tylko maluch się nie zaraził, bo przecież nie ma szans unikać bliskiego kontaktu. Jeju. Ciężko się opiekować pełnym energii malcem jak samemu się jest kompletnie wypranym z energii. Szczególnie w nocy. Pff.

U nas na wymioty lenke podnosi pedicetamol nie do przejscia za kazdym razem.to samo.
Kat zdrowia mbie tez rozlozylo a ledwo antybiotyk skonczylam

Kat czytałam o tym ostatnio, bo koleżanki syn ma tak samo. Wyczytałam, że czasami emocje dzieci tak rozładowują emocje.

Przepraszam,że dawno mnie nie było i nie dam rady nadrobić,ale mam mnóstwo na głowie. Rozkręcam swoje szycie i mam bardzo dużo zamówień, więc każda wolna chwila idzie na siedzenie przy maszynie.

Moja Zocha dostała dzisiaj takiego kataru, że aż miałam palpitacje serca. Nie kaszle, nie ma gorączki, tylko katar. Ale nigdy takiego nie miała! Biały i ciągnący. Nie wiem czy to od zębów czy co, ale jest ostro. Wyciągnęłam wszystko katarkiem, nasmarowałam maścią z olejkami eterycznymi, postawiłam garnek z goracą wodą (nie mam nawilżacza) i czekam.

Magda co szyjesz?? Masz jakas strone.
Mi maz tez kupil maszyne nakupilam dresowek i szyje dla moich malych

Ja mam dIs dosyc ide spac

reklama
Do góry