reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kobietko Gratulacje ogromne,stracha nam narobiłaś tą ciszą długą,ale już wiemy że wsyzstko dobrze i raz jeszcze gratulacje i dużo zdrówka dla synusia i mamusi dzielnej

Wreszcie następna rozpakowana :D jak super.
Lilijanna my God,to na pawdę roboty masz wiele,sama zabawa z tymi ciasteczkami,ale wlasnie te muffinki i inne takie cieszą nie tylko oczy ale i podniebienie,fajnie się zajada takie dobrocie,o wspomnianej imprezie przedszkolnej to dopiero bedziesz miała roboty,ale na koniec to taka radość jak wszystko smakuje i cieszy pociechy,także wysiłek nagrodzony.

Jak jest mozliwość robienia imprezy w ogrodzie to sama radość,wlaśnie mozna też fajnie wszystko przygotować itd na świezym powietrzu najlepiej,
No my roczek np będziemy obchodzić w domku lub w restauracji,bo w styczniu garden party odpada :)

reklama
Kobietka: Super! Nareszcie wieści od Ciebie. GRATULUJĘ!!!

Dziewczyny, wybaczcie, ale brak mi czasu i sił. Julcia mi daje strasznie popalić. Wszelkie moje starania o poprawę mijają się z celem. Nie mam jak Was doczytać.

Emuś: Powiedz tylko jak Nina po szczepienie? My idziemy w nast tyg na 3 dawkę WZw B. Nie wiem czemu to najpierw chcą, dopiero potem chyba ta MMR. Mam nadzieję że nie będzie późno.

Buziaki dla Was. Postaram się coś nadrobić.

Prija tez pozno macie ta 3 dawke wzw,to ta co powinna byc w 7 miesiacu,tak? My ja mamy za miesiac.
Mala odpukac ok,dzisiaj ta 3 doba po,ktora tak strasza...zeby ja mocno mecza,jak ruszyly to konca nie ma,dzisiaj juz druga czworka gorna haczy o palec,szkoda,ze dobrze wszystkie dwojki nie wyszly...
Kurde co ta Julka wyprawia? powiedz jej,ze e-ciotka wciery jej da;)

Kwiatuszku matko! Dobrze,ze Oliwka tego smoczka miala,to ja choc na dluzej powstrzymalo,zeby nie pobrobowac grzybow..
Niestety to jest prawda,ze im wiecej ludzi jest wokol dziecka tym mniej jest ono pilnowane-bo kazdy mysli,ze akurat kto inny ma na nie oko.
Lili jak imprezka?pewnie jeszcze w toku.

Impressska nie w toku, bo impressska jutro, teraz dekorator ciast i tortów udaje się do kuchni i piec, w ciągu dnia się nie dało, bo wszystko by mi płynęło. Mam nadzieję, że do 4 się ze wszystkim wyrobię. :confused2:

O kurde Lili to trzymam kciuki,zebys ze wszystkim zdazyla.
Ja pol h temu skonczylam gotowac i mrozic zupki dla malej. Wyszlo 20porcji,wiec mam luzu na dluzej.
Bawcie sie dobrze jutro i 100latek dla mlodej:)

Prija - a czemu myślisz, że może być za późno na MMR? młoda też jeszcze nie zaszczepiona. przez jej ciągłe choroby nie miałam kiedy jej zaszczepić i tylko przekładałam wizyty, ale w sumie się z tego trochę cieszę bo przynajmniej jest już na tyle duża że mogę powiedzieć że nie widzę w jej zachowaniu nic niepokojące co mogłoby być podstawą do odpuszczenia sobie tej szczepionki

Lilijanna - udanej imprezki!!!

Emka - wow... 20 porcji... podziwiam, a to różne smaki?

dziewczyny podczytuję Was troszkę, ale czasu na pisanie mało. mam jednak nadzieję że będę mogła wpaść co jakiś czas.

reklama
Bett wpadaj wpadaj,musimy troche zadbac o ten watek,zeby nie skonczylo sie jak na odskoczni.
Ugotowalam pomidorowa z ryzem,mix warzywna,koperkowa i buraczkowa. poki co innych nie umiem;)

Kurde ale u nas mala sie rozgadala,nawija i nawija po swojemu.

Prija nam mmr przypada na jesien,jesli pojawia sie jakies chorobska odpukac to tez bede je odkladac ile wlezie.

Bett co u malej?grzeczna;)

Do góry