reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Prija mala wazy 8900,urodzila sie z waga 3010. W centylach sie miesci,wiec jest chyba ok. wywnioskowal,ze pewnie mam rodzine szczupla i wysoka.
Jak wrocilysmy to duzo za noge sie chwytala i poplakiwala. Mam nadzieje,ze nic jej nie bedzie bo w leb sobie strzele.
Nasz pediatra utopil sie w jeziorze w weekend..dopiero wczoraj cialo znalezli..straszne...
Czeka mnie niezla nocka,mala sie kreci,czasami zajeknie,a ja co pol h mierze jej temp-matka wariatka.

reklama
Emka: To dla Niny też był stresujący dzień, pewnie czuje się też "chorobowo" i dlatego jest taka płacząca. Spokojnie, wszystko będzie dobrze. A ma teraz temperaturę jakąś?
Co do lekarza - nie umiał pływać? No ciekawe co się stało. Straszne.
A o tym noworodku nie słyszałam - co za matka :wściekła/y:
Wagą bym się nie przejmowała, jeśli mieści się w normach to jest ok. A jak Ci je?

Witam. Dostane na głowę z tym pisaniem. Co popisze posta i zatwierdzam nie ma na stronie buuuuu ostani raz dzis pisze bo moja cierpliwosc sie skonczyla
Lil dzieki za info
Karola pozdrow kobietke. Duzo ci maly je moja max 100 mojego pokarmu
Matita cudne jestescie
Emka to lekarz mial pecha
ZOJA STO LAT I ZDROWIA!!!!!
U NAS jakos leci dzien za dniem na nic nie mam czasu ale mamb2 super laski w domu. Pozdrawiam

Hej dziewczyny

Plenitude wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki,to już roczek,niech rośnie zdrowo i oraz duzo wrażen pozytywnych z poznawania świata.

Diewczyny kość guziczna to ta na pupci jak się kończy rowek to wlasnie w tym miejscu u góry jest ta kość i w tym miejscu Kinga ma znamie taka plamka brązowa nachodząca na dwa posladki.

Jaka niespodzianka dla mnie,azsię z radości poplakalam
siedze sobie i kontem oka widze jak kinga z pleckow na brzuszek się przewrocila,no ja cie,tak zwinnie i bez problemu dziś też tak zrobila potem znowu z pleckow na brzuszek i na odwrót

jeszcze nie zaczęlyśmy rehabilitacji a ona już działa,i dobrze.8sierpnia mamy wlasnie rehabilitacje oraz muzykoterapie.
z TYM PELZANIEM TO Kinga ma,że lezy na pleckach i unosi samą dupcię i tak jakos sie odpycha nozkami ze się przesuwa.

Nie słyszałam o tej kobiecie co zostawila dziecko,co za babsztyl,dobrze że dziecię przezylo i oby t nie wplynęło źle na nie...

emka dobrze,że udało się zaszczepić i jak po nocce,jak zniosła malutka to szczepienie.Myśmy wczoraj tez mialy kontrole niespodziewanie w sumie zalapala się na szczepienie i zaraz jak wrcocilam do domu robiłam oklad z altacetu.

Bardzo fajnie waży.

co do pediatry,szkoda bardzo Go,kurcze wyjechał na wakacje i taka tragedia...

Dziewczyny dziekuje,ze pytacie. Nocka taka jakas nerwowa,krecaca ale bez goraczki. Ponoc najgorsza moze byc 3 doba,wiec obserwujemy dalej.

Nisiao gratulki dla malej.

Kwiatuszku gdzie jestes???

Moja laska śpi więc szybko odpisuję. Z telefonu, który chyba pójdzie do serwisu, kafelki nie chcą działać, ekran ciemny i nie mogę się rozłączyć, nigdy więcej Nokii.

Zojka maruda drugi dzień z kolei, dziś mniej niż wczoraj. Chodzi już całkiem sporo, wczoraj byliśmy z mężem w Leroy Merlin po farbę i chodziła za rączkę lub sama po całym markecie. Rogi lub flaczki pokazuje gdy trzeba zmienić kierunek na inny niż sobie wymyśliła lub nie można zdemolować czegoś atrakcyjnego.. ;) nieposłuszna, maruda, nic nie chce mówić, broi, terroryzuje mi cycusie na maxa, uparte to, krnąbrne.. uwielbiam tego małego osiołka :)

Matita super fotki, mocno myślałam nad tym imieniem bo bardzo mi się podoba, jednak mąż ostro walczył i stanęło na Zoi :)

Karola Jaś super wygląda, niech się chowa zdrowo :)

Nisiao mała robi swoje, to dobrze, idzie do przodu.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jestem, jestem. Czytam ale nie mam czasu nic naskrobać. Obiecuję się jutro odezwać.
Dzisiaj mam się spotkać z agnieszkaala i normalnie czuję się jak przed randką w ciemno:-p:-D

Zojka 100000 latek Kochana! Denerwuj tak dalej mamusię:-p niech wie, że ma dziecko:-D
Emcia będzie dobrze. My też mamy zaległe szczepienie...

Kwiatuszku w takim razie udanego spotkania:) Pozdrow ja od nas,niech tu zaglada.
Ja tez mialam stresa przed spotkaniem z Pleni;) potem juz poszlo gladko jakbysmy znaly sie od lat:) kwiatuszku ucaluj Oliwke.

Pleni oj ale kablujesz na Zojke;) myslalas,ze na takim wybiegu jak leroy mala bedzie grzeczna?;) tam sa lepsze atrakcje niz na placu zabaw,do tego milion niskich polek i milion duperelkow do rozrzucenia;)

Karola slicznego masz synusia. Szkoda,ze tez brzuszkowy:(Mam nadzieje,ze szybko z tego wyrosnie. Ucaluj Ale.

reklama
witajcie

nie nooooo każdy się z kimś tu z bb spotyka tylko nikt ze mną się spotkać nie chce:-p:-(

pleni:-D no to napewno wiesz,że masz dziecko.a ty jaka byłaś :-p???? bo Ala np podłość ma po mnie,a upartość po tatusiu:-p.

emka dziękuje.no niestety też brzuszkowy,ale mam nadzieje,że nie alergik:sorry:.pewnie już by bylo coś widać,tak jak u Ali.jak sobie pryknie to mu lepiej.kupy robi2,3 na dobe wiec w porównianiu do ilości zjadanego mleka to mało:eek:.ucałuj Ninke

nisiao no widzisz.jak nie patrzyłaś,nie czekałaś to mala hop i sama opanowała to co musiała.może matki się wstydziła:-p.

kat???????????

niech się skończą te upały bo zejdę...

kaira nio Jaś je dużo...za dużo chyba:-p

Do góry