reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Zjolu dlatego napisałam że fajnie mi się mówi nie chciałam wieku wypominać.wiem że Cię pili.Urodzisz piękną córeczkę która będzie szczelać kupami:-D.
Jankesowa nad moim domem lecialo 7 boćków śmialiśmy że coś przyniesie a ja byłąm w ciązy z Lenką.Teraz widziałam dopiero 3 Lena tak patrzy a A do niej patrz patrz kto Cię przyniósł za niedługo ty wylecisz z gniazda:-p

reklama
Melduję się w dwupaku. Oznak porodu nie widać. Pan fenoterol widać skutecznie działa, zobaczymy we wtorek, jak zakończę z nim znajomość. ;-) Ale za to Monisiowatej nie widać - czyżby się rozpakowała? Nie mówcie, że zostałam ja jedna majówka, bo się zestresuję i mnie przyblokuje zupełnie;-)

Widzę, że moje wołanie do staraczek pomogło i wszystkie swoje zamiary ujawniają. Trzymam za Was mocno kciuki!!!! To dobry czas na staranka:-) Miałybyście prezenty na początek roku. A jakby którejś zeszło trochę dłużej, to ja polecam wakacje - wychodzi wtedy idealnie na maj, a maj to piękny miesiąc na rodzenie. Ja sama rodziłam się w maju, mój mąż również, w maju obchodzimy rocznicę ślubu i teraz będzie majowe dziecię. Cały miesiąc świętowania:-) My też w tamtym roku wypatrywaliśmy na bociany, nawet wtedy, gdy jeszcze nie mieliśmy zielonego światła i jak widać poskutkowało;-)Przyznam, że trochę Wam zazdroszczę tych kolejnych staranek. Zawsze marzyłam o tym, by mieć dużo dzieci, ale jakoś mi z tym pod górkę:wściekła/y:Bez problemu zachodzę w ciążę, tylko potem zaczynają się schody. Póki co mam nadzieję, że ta ciąża zakończy się szczęśliwie...

Kahaka - pewnie jakieś imię na A. będzie, bo my wszyscy na A. się zaczynamy, ale myślimy cały czas ;-) Super, że u Was tak fajnie.
Zjola - jak pielucha z kupą Ci nie straszna to reszta to pikuś, do pewnego momentu :-p Trzymam kciuki, by dzieć szyki pomieszał. ;-)
Miśkam - i ja o dużej rodzinie marzę, cały czas mam w głowie, że trójkę dzieci już mam, szkoda, że jedno fika na chmurkach. :-(

U mnie minęła połowa na suwaku i czas zaczął wolniej płynąć, ooooooooo nieeeeeee! :dry:

Wiem wiem zjolka ze sie tupa nozka jak sie nie udaje... a ja strasznie nerwowa jestem.... ani mi nie mow bo dopiero raz teges bez zabezpieczenia.. a ja tu wychodze na spacer z mlodym a tutaj BOCIAN na lace :szok: serce mi mocniej zabilo ( to bez zabezpieczenia to wbrew mojej woli bylo) szybko w kalendarzyk i tak licze a to 13 dc jeszcze byl :zawstydzona/y: Jakos wyobrazenia nie mam tu mlodziak bedzie mial 2 latka ledwo a tu juz nastepny jak to czlek da rade

hej
jankesowa mnei wlasnie tez dopada to przerazenie... ja jeszcze studiuje i do pracy bede musiala wroci... a teraz juz ledwo zywa jestem bo sesja w toku..... no ale masz babo co chcialas :-D

Udało mi się w końcu zgrać fotki....

OTO MÓJ CUD....SZYMON.....

to ostatnie zdjęcie jest z sali porodowej...Młody ma kilka minut ;) a mama szczęśliwa i zmęczona ;)

Załączniki

• P1010887.jpg
    P1010887.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 99
  • P1010914.jpg
    P1010914.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 91
  • P1010917.jpg
    P1010917.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 95
  • P1010927.jpg
    P1010927.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 97
  • P1010931.jpg
    P1010931.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
Karolcia , cudny synek ! jakie ma fajne usteczka
Agacina , ja się chowa maluszek?
Patib , moje dziewczyny dzieli 2 lata i powiem Ci że wcale nie było tak źle , teraz mają fajny kontakt ze sobą

reklama
Do góry