reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

She - 5 posiłków dziennie, ostatni przed 19 i potem już nic. Ale teraz tydzień w domu to jak weszłam dziś na wagę to zobaczyłem +1kg, ale pozbędę się drania :-p

reklama
Cholipka, ja dużo nie jem (w granicach zdrowego rozsądku), a kg lecą... Masakra. A tak liczyłam, że tym razem nie przybiorę 25 jak z Emką...

Karolciu - Szymonek cudny jak marzenie. Musisz mu zawiązać czerwoną kokardkę od uroków :-D. On się nadaje na jakąś reklamę :tak:. No słowo daję! Zresztą mama ładna, tata przystojny, to synuś też musi być ładny :tak:

Lili - no nareszcie brzuszek widzę :-) A malutka rzeczywiście do Ady podobna :tak:. To teraz imię na literkę B a potem C i D?

KArolcia śliczny synek.. Mam nadzieje sie doczekać równie piękniutkiego:)

Lilijanna ja to się boję ,że mam za mały brzuszek.. A Ty na wieloryba narzekasz:-p

As dobrze, że wszytsko dobrze sie skończyło.. Oby teraz nastały same radosne dni...

She ja nie wiedziałam ,ze Ty tez się spodziewasz... Gratuluję:-)

Dziadkowie Jadwiga i Jozef nazwisko na J. i ich dzieci Jolanta, Jaroslaw, Jacek i JUstyna :))

slicznosci , slodkosci :***************

She , fajnie ujrzeć twój suwaczek :)
Aniunia , nie skusisz się na suwaczek ?:cool2:

Lilijanna , taka mała kalka Ady będzie - ALA !!!!
:-p

Cześć kochane!!! Buzia moja sie usmiecha jak czytam tak wspaniałe wiadomości:):):) LILI śliczny brzusio:):) Miśkam myslalam ost o tobie już niedługo pochwalisz się zdjęciem ślicznego zdrowego bobaska:):) nie moge się doczekać KAROLCIU Szymonki tak juz mają że to śliczne chłopaki są :):) Wiadomo po mamusiach :) AS KOCHANA WRACAJ DO ZDROWIA DUŻO SIŁY KOCHANA I WYCAŁUJ SWÓJ SKARB OD NÓŻEK PO USZKA:):) GRATULUJĘ KOCHANA NIECH JUŻ Z GÓRKI BĘDZIE...U nas już dużo lepiej Szymon śmieje się pełną parą jest śliczny i do schrupania:) Kolki mijają dzięki Bogu i rozumiemy się już duuużo lepiej:) Pozdrawiam każdą z osobna Buziole:):)

reklama
Aniunnia - ja tam nie narzekam, cieszę się, że jest ;-) W drugiej ciąży brzuchol zawsze szybciej wywala, a Ty się nie zamartwiaj, jest jaki jest, na pewno całuśny i kochany domek dla Twojego dziecka :tak:

Widzę, że nie tylko ja widzę podobieństwo sióstr :-p

Do góry