reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Zjolu dlatego napisałam że fajnie mi się mówi nie chciałam wieku wypominać.wiem że Cię pili.Urodzisz piękną córeczkę która będzie szczelać kupami:-D.
Jankesowa nad moim domem lecialo 7 boćków śmialiśmy że coś przyniesie a ja byłąm w ciązy z Lenką.Teraz widziałam dopiero 3 Lena tak patrzy a A do niej patrz patrz kto Cię przyniósł za niedługo ty wylecisz z gniazda:-p

reklama
Melduję się w dwupaku. Oznak porodu nie widać. Pan fenoterol widać skutecznie działa, zobaczymy we wtorek, jak zakończę z nim znajomość. ;-) Ale za to Monisiowatej nie widać - czyżby się rozpakowała? Nie mówcie, że zostałam ja jedna majówka, bo się zestresuję i mnie przyblokuje zupełnie;-)

Widzę, że moje wołanie do staraczek pomogło i wszystkie swoje zamiary ujawniają. Trzymam za Was mocno kciuki!!!! To dobry czas na staranka:-) Miałybyście prezenty na początek roku. A jakby którejś zeszło trochę dłużej, to ja polecam wakacje - wychodzi wtedy idealnie na maj, a maj to piękny miesiąc na rodzenie. Ja sama rodziłam się w maju, mój mąż również, w maju obchodzimy rocznicę ślubu i teraz będzie majowe dziecię. Cały miesiąc świętowania:-) My też w tamtym roku wypatrywaliśmy na bociany, nawet wtedy, gdy jeszcze nie mieliśmy zielonego światła i jak widać poskutkowało;-)Przyznam, że trochę Wam zazdroszczę tych kolejnych staranek. Zawsze marzyłam o tym, by mieć dużo dzieci, ale jakoś mi z tym pod górkę:wściekła/y:Bez problemu zachodzę w ciążę, tylko potem zaczynają się schody. Póki co mam nadzieję, że ta ciąża zakończy się szczęśliwie...

Kahaka - pewnie jakieś imię na A. będzie, bo my wszyscy na A. się zaczynamy, ale myślimy cały czas ;-) Super, że u Was tak fajnie.
Zjola - jak pielucha z kupą Ci nie straszna to reszta to pikuś, do pewnego momentu :-p Trzymam kciuki, by dzieć szyki pomieszał. ;-)
Miśkam - i ja o dużej rodzinie marzę, cały czas mam w głowie, że trójkę dzieci już mam, szkoda, że jedno fika na chmurkach. :-(

U mnie minęła połowa na suwaku i czas zaczął wolniej płynąć, ooooooooo nieeeeeee! :dry:

Wiem wiem zjolka ze sie tupa nozka jak sie nie udaje... a ja strasznie nerwowa jestem.... ani mi nie mow bo dopiero raz teges bez zabezpieczenia.. a ja tu wychodze na spacer z mlodym a tutaj BOCIAN na lace :szok: serce mi mocniej zabilo ( to bez zabezpieczenia to wbrew mojej woli bylo) szybko w kalendarzyk i tak licze a to 13 dc jeszcze byl :zawstydzona/y: Jakos wyobrazenia nie mam tu mlodziak bedzie mial 2 latka ledwo a tu juz nastepny jak to czlek da rade

hej
jankesowa mnei wlasnie tez dopada to przerazenie... ja jeszcze studiuje i do pracy bede musiala wroci... a teraz juz ledwo zywa jestem bo sesja w toku..... no ale masz babo co chcialas :-D

Udało mi się w końcu zgrać fotki....

OTO MÓJ CUD....SZYMON.....

to ostatnie zdjęcie jest z sali porodowej...Młody ma kilka minut ;) a mama szczęśliwa i zmęczona ;)

Załączniki

• P1010887.jpg
    P1010887.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 102
  • P1010914.jpg
    P1010914.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 94
  • P1010917.jpg
    P1010917.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 99
  • P1010927.jpg
    P1010927.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 101
  • P1010931.jpg
    P1010931.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
Karolcia , cudny synek ! jakie ma fajne usteczka
Agacina , ja się chowa maluszek?
Patib , moje dziewczyny dzieli 2 lata i powiem Ci że wcale nie było tak źle , teraz mają fajny kontakt ze sobą

reklama
Do góry