reklama
K
kaira24
Gość
Magnusik ja mam z Aventu podgrzewacz (chodzi od 7 m-ce cały czas)i butelki- Kupiłam na allegro AVENT ZESTAW STARTOWY 0%BPA! BUTELKI ANTYKOLKOWE (1735734798) - Aukcje internetowe Allegro mam je cały czas taniej wychodzą niż pojedyńczo w sklepie. My jesteśmy zadowolone inne jej nie podeszły.Teraz używamy smoczków 3 stopniowych.Zresztą smoczki też z aventu innych nie chciała. A laktator miałam najpierw najzwyklejszy a potem z Canpola Laktator Elektryczny Canpol + Gratis!!! (1752512711) - Aukcje internetowe Allegro 3m-ce na laktatorze buuu jak dobrze że jest mmA stelizator kupiłam do mikrofalówki za 50 zł za punkty W ingbanku.
Ilonko tobie tylko 10 tyg zostało SZOK:
CAti, Ssabrinaa, Emi ,Kłaczku, Karolcia,Głaszcze Brzuchatki
Ilonko tobie tylko 10 tyg zostało SZOK:
CAti, Ssabrinaa, Emi ,Kłaczku, Karolcia,Głaszcze Brzuchatki
patka82
Fanka BB :)
Cati bardzo ci dziękuję za pocieszające słowa, tego mi było trzeba, właśnie pozytywnego zakończenia podobnej sytuacji. Cieszę się że twoim znajomym urodził się zdrowy synek, ja o niczym innym nie marzę.
ps wkońcu udało mi się wstawić suwaczek, jupppi
ps wkońcu udało mi się wstawić suwaczek, jupppi
Ostatnia edycja:
Cati
Kaira - dzieki, pozdrowienia dla Ciebie i Lenki :-)
Patka82 - nie ma za co, po to tu jestesmy zeby sie wspierac. Ciesze sie, ze moge Cie troszke pocieszyc i wierze, ze wkrotce nie bedzie sladu po toxo. Zagladaj do nas czesciej. Super, ze udalo sie wstawic suwaczek
Patka82 - nie ma za co, po to tu jestesmy zeby sie wspierac. Ciesze sie, ze moge Cie troszke pocieszyc i wierze, ze wkrotce nie bedzie sladu po toxo. Zagladaj do nas czesciej. Super, ze udalo sie wstawic suwaczek
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Witam kochane.
Ja na chwilkę się pochwalić. Olimpia urodziła się 03.08.2011 dwa tygodnie przed terminem o godz.9,55.
3650 wagi i 57 cm długości.
PozdrawiamZobacz załącznik 378997Zobacz załącznik 378998Zobacz załącznik 378999
Ja na chwilkę się pochwalić. Olimpia urodziła się 03.08.2011 dwa tygodnie przed terminem o godz.9,55.
3650 wagi i 57 cm długości.
PozdrawiamZobacz załącznik 378997Zobacz załącznik 378998Zobacz załącznik 378999
agacinka1221
Zaangażowana w BB
Aga34 gratuluję ślicznej córeczki ;-) ma naprawdę ładne imię. moja najlepsza koleżanka też się tak nazywa. a w dodatku tyle włosków na główce... u mnie w rodzinie to same łysolki się rodzą :-)
Emy
aga, śliczna!!! gratuluję!!!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny :-)
Ja tak tylko na moment zagladam co tutaj u was slychac, u mnie ok ale wczoraj czulam twardnienie brzuszka popoludniu i zle sie czulam,zjadlam magnez i potem lezalam i dzisiaj tez mialam twardnienie i tez magnez poszedl w ruch.
Aga34 Gratuluje zdrowej coreczki,a imie ma sliczne no i jaka slicznotka z niej a ile wloskow na glowce,slodziutko wyglada,jeszcze raz gratuluje :-)
Milej reszty niedzieli dziewczyny ;-):-)
Ja tak tylko na moment zagladam co tutaj u was slychac, u mnie ok ale wczoraj czulam twardnienie brzuszka popoludniu i zle sie czulam,zjadlam magnez i potem lezalam i dzisiaj tez mialam twardnienie i tez magnez poszedl w ruch.
Aga34 Gratuluje zdrowej coreczki,a imie ma sliczne no i jaka slicznotka z niej a ile wloskow na glowce,slodziutko wyglada,jeszcze raz gratuluje :-)
Milej reszty niedzieli dziewczyny ;-):-)
reklama
Ssabrinaa! Masz Nospe?Bo jak cos, to my zaraz jedziemy na lotnisko, a jak nie masz to Ci podrzucimy. Tylko odpowiedz potrzebuje zaraz.
Wezme ze soba, moj telefon: 07580368204 - dzwon jesli potrzebujesz Nospe, podaj gdzie podrzucic. I bez krepacji, ja mam druga paczke, wiec poki co jest.
Wezme ze soba, moj telefon: 07580368204 - dzwon jesli potrzebujesz Nospe, podaj gdzie podrzucic. I bez krepacji, ja mam druga paczke, wiec poki co jest.
Ostatnia edycja:
Podziel się: