reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Magnusik ja mam z Aventu podgrzewacz (chodzi od 7 m-ce cały czas)i butelki- Kupiłam na allegro AVENT ZESTAW STARTOWY 0%BPA! BUTELKI ANTYKOLKOWE (1735734798) - Aukcje internetowe Allegro mam je cały czas taniej wychodzą niż pojedyńczo w sklepie. My jesteśmy zadowolone inne jej nie podeszły.Teraz używamy smoczków 3 stopniowych.Zresztą smoczki też z aventu innych nie chciała. A laktator miałam najpierw najzwyklejszy a potem z Canpola Laktator Elektryczny Canpol + Gratis!!! (1752512711) - Aukcje internetowe Allegro 3m-ce na laktatorze buuu jak dobrze że jest mm:)A stelizator kupiłam do mikrofalówki za 50 zł za punkty W ingbanku.
Ilonko tobie tylko 10 tyg zostało SZOK:
CAti, Ssabrinaa, Emi ,Kłaczku, Karolcia,Głaszcze Brzuchatki

Cati bardzo ci dziękuję za pocieszające słowa, tego mi było trzeba, właśnie pozytywnego zakończenia podobnej sytuacji. Cieszę się że twoim znajomym urodził się zdrowy synek, ja o niczym innym nie marzę.

ps wkońcu udało mi się wstawić suwaczek, jupppi:)

Ostatnia edycja:
Kaira - dzieki, pozdrowienia dla Ciebie i Lenki :-)
Patka82 - nie ma za co, po to tu jestesmy zeby sie wspierac. Ciesze sie, ze moge Cie troszke pocieszyc i wierze, ze wkrotce nie bedzie sladu po toxo. Zagladaj do nas czesciej. Super, ze udalo sie wstawic suwaczek :tak:

Witam kochane.
Ja na chwilkę się pochwalić. Olimpia urodziła się 03.08.2011 dwa tygodnie przed terminem o godz.9,55.
3650 wagi i 57 cm długości.
PozdrawiamZobacz załącznik 378997Zobacz załącznik 378998Zobacz załącznik 378999 Resize of P8040262.jpg

Aga34 gratuluję ślicznej córeczki ;-) ma naprawdę ładne imię. moja najlepsza koleżanka też się tak nazywa. a w dodatku tyle włosków na główce... u mnie w rodzinie to same łysolki się rodzą :-)

Hej dziewczyny :-)
Ja tak tylko na moment zagladam co tutaj u was slychac, u mnie ok ale wczoraj czulam twardnienie brzuszka popoludniu i zle sie czulam,zjadlam magnez i potem lezalam i dzisiaj tez mialam twardnienie i tez magnez poszedl w ruch.
Aga34 Gratuluje zdrowej coreczki,a imie ma sliczne no i jaka slicznotka z niej a ile wloskow na glowce,slodziutko wyglada,jeszcze raz gratuluje :-)

Milej reszty niedzieli dziewczyny ;-):-)

reklama
Ssabrinaa! Masz Nospe?Bo jak cos, to my zaraz jedziemy na lotnisko, a jak nie masz to Ci podrzucimy. Tylko odpowiedz potrzebuje zaraz.
Wezme ze soba, moj telefon: 07580368204 - dzwon jesli potrzebujesz Nospe, podaj gdzie podrzucic. I bez krepacji, ja mam druga paczke, wiec poki co jest.

Ostatnia edycja:
Do góry