patka82 chyba coś pokręciłaś
dwa razy widzę wartości IgG- pewnie któreś z nich miało być IgM. W skrócie dodatnie IgG to znak że przechodziłaś chorobę w przeszłości (= masz ją z głowy, śpisz spokojnie), a dodatnie IgM świadczy że chorujesz obecnie, albo jesteś po niedawnym swieżym zakażeniu.
Kłaczek przemoc domowa na takim etapie
Hoho to jajko będzie miało charakterek, chyba po mamusi bo Rajmundo (przynajmniej z opowieści) to niespotykanie spokojny człowiek
Ssabrinaa jestem po świeżo po wizycie z tym że ginka nigdzie nie zaglądała żeby sprawdzić czy to napewno hemoroidy- przyjęła takie założenie i wypisała maść
Trochę mnie to dziwi powiem szczerze, bo jeśli to nie hemoroidy tylko za przeproszeniem chwilowo rozerwana klockiem D. na wylocie to po kiego licha odrazu smarować się specyfikami na dolegliwość, która może wcale mnie nie dotyczyć... Specjalistą od tych okolic nie jestem i szczerze powiedzaiwszy nie wiem co powinnam tam wyczuć jeśli to hemoroid, ale na dzień dzisiejszy nie wyczuwam absolutnie nic
A z doświadczenia wiem że lepiej nie używać specyfików na dolegliwości, których się nie posiada, bo po ich odstawieniu można właśnie tych dolegliwości się nabawić
jak nie wyczuwasz zgrubienia w okolicach odbytu to niczym się nie smaruj, bo to bez sensu, może tak jak piszesz długo nie byłaś w wc i odbyt wrażliwiec puścił się krwią, ja tak często miewam a hemoroidów brak
patka jeśli gin ci zapisał leki to je bierz, ja wyznaję zasadę, ze gościu wie co robi, co prawda nie mam zaufania absolutnego do ginów, ale skoro jest dobrze a coś wyszło to gorsza dla dziecka jest nieleczona infekcja niż sam lek
ja właśnie zakończyłam leczenie opryszczki, a leki przeciwwirusowe musiałam brać 10 dni i wierzę, ze nie zaszkodziłam tym małej
magnusik ale kto powiedział, ze laktator i podgrzewacz musi być tej samej firmy?? wystarczy, ze poczytasz na necie czy np. dany podgrzewacz mieści butelkę danej firmy i tyle, tak poza tym jak sama szukałam swego czasu podgrzewacza to praktycznie większość mieści wszystkie rodzaje butelek, a zawsze sprzedawcy ewentualnie można o to zapytać, jeżeli sam tego np. na alle nie pisze
Kłaczek to faktycznie niepokorne to twoje dziecię, bo moje mi daje spać nawet na tym etapie
ale ja mam łożysko na przedniej ścianie, więc większość ruchów jest delikatna, co jakiś czas tylko dziecię jak wali mi po żołądku to daje wtedy czadu
wczoraj musiałąm się poratować nospą, bo mi brzuch twardniał, niby nie bolało, no ale
a dziś za to od rana jakieś małe skurczybyki, kurde jeszcze za wcześnie na to wszystko :/ wiem panikuję, ale odzwyczaiłam się już od bólu brzucha, bo w II trymestrze praktycznie nic nie bolało
we wtorek kurde już wszystko zamawiam dla dzidzia i do szpitala, łącznie z torbą bo jak cuś muszę mieć wszystko pod ręką, chociaż wolałabym jeszcze nad tym nie myśleć