reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Lil Jankesowa na zmolestowanie P nie mam co liczyc on juz dawno mi powiedzial jak mowilam jak sie przyspiesza prood zeby przytulanki to on powiedzial ze Malego nie bedzie tlukl po glowce a ja to normalnie takie sny mam ze masakrejszon :-(
Olaaa ja juz jedna noga na pordowce a Jankesowa wara od wczesniejszego terminu ;-) :p i ciesze sie ze nie tylko my jestesmy niezdecydowani co do imienia :-D
Agniesia kciuki mocno zacisniete :-)

Ostatnia edycja:
alicja u nas jedyny plus ze nikomu nie mowilismy w rodzinie jakie imie nawet nad jakim sie zastanawiamy :-D tescie co wizyte pytaja a moj Ł aby mowi ze jak sie urodzi to sie dowiedza. Moj tez nie jest chetny do przytulanek on znowu mowi ze w szkole im mowili ze nie wolno miesiac przed porodem :confused2:. Ja to jestem dziewica orleanska jak mi lekarz szyjke bada to tragedia taka ciasnota:crazy::eek:

jasne, że strach będzie zawsze, ale o mniejszym stopniu nasilenia :)

znowu mnie coś brzuch boli, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać, tylko więcej leżę niż chodzę

ewcia ja też słyszałam o wacikach nasączonych spirytusem

Alicja ty nadal 2 w 1 :) może faktycznie twoje dzieciątko czeka do poniedziałku

Jankesowa to powiedz mężowi, że jak nie teraz to dopiero za 2 miesiące i może wymięknie :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za gratulacje!!

A to nasza Ania

Załączniki

• DSC00197(02.jpg
    DSC00197(02.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00204.jpg
    DSC00204.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 20110311135.jpg
    20110311135.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 44
Alicja ja wcale nie mówię o wcześniejszym dla Jankesowej bo wiesz za dwa tygodnie to ona będzie już zdecydowanie w terminie:p a ty tez się złapiesz w sumie:p

Jankesowa a czemu zmiana imeinia? myślałam ze u was to już dawno było pewne

Ewciu o plastrach nie śłyszalam,ale moze chodzi tak jak Jankesowa napisała tyle z enie waciki:p tylko gaziki leco.ale ja octenisept mały bym kupiła i już

dziewczynki gaziki nie waciki....wata i rana to głupi pomysł:p

Katkaa - cudowna Ania :)
Jankesowa - mój tato to Henio i jakoś ja sobie nie wyobrażam, żeby dziecię nazwać Henryk , ale to tylko moje wewnętrzne odczucia :)

Dziewczyny codziennie Was podczytuje ale nie mam sił odpisywać..czasem napisze na wieściach. Trzymam za każdą z Was mocno kciuki!!!

ilonka26 - cudowne wiadomości:) Też wczoraj czekałam. Dziewczyny mają rację strach będzie Ci towarzyszył do końca...nawet jak już dzieciątko będzie na świecie!

kaatka - Anulka cudeńko:)

Widzę że już kolejka się zaczyna na porodówkę robić:)

Buziaki dla każdej i pogłaskajcie brzuszki:)

Witam sobotnio:) A tu dziś cisza...
Wiecie przydarzyło mi się coś dziwnego, wczoraj po wizycie napisałam na forum, a dziś tego nie ma.. hmm no chyba mi się nie przyśniło;-)
Napisze jeszcze raz:
Kaatka Ania jest śliczna, tak to już jest, ze Anie są śliczne:-D
Jankesowa jakiś niezdecydowany Twój mężuś:tak: cóż patrz, żeby w urzędzie nie zrobił Ci psikusa i nie zmienił imienia;-) Ja do swojego szkraba też najczęściej mówię synus, chociaż od dawna postanowione, ze Kamilek. A jakie bierzesz żelazo, ja brałam chela fer, naprawę szybko pomogło i zero dolegliwości "kupkowych"
Alicja mój mąż też tak dziwnie na mnie patrzy jak mówię o sexiku, no ale moze go skuszę
Ilonko jak tam ból brzuszka?
Karollcia a jak Twoje samopoczucie?
Ewcia też nie słyszałam o plastrach, ale a jestem mało zorientowana..
Agniesiu nadal tak się rozpycha?
Mamusie rozpakowane buziaki
Wczoraj na wizycie wszystko ok, Kamilek waży 1850 poprawiam 2850 (tak na 36 t), a więc mój synuś będzie chyba taki sredniaczek, daleko mu do Twojego jankesowa:) No nic jak sie urodzi, to będę go tuczyła:tak: A jeżeli chodzi o poród to na razie nic nie zapowiada.. W srodę mam kolejną wizytę i KTG, teraz KTG będę miała co 3 dni, od dziś nie jem acardu. Oby nic się nie stało.. Oj jak już bym chciała urodzć i to nie dlatego, ze mi ciężko, bo czuję sie super, tylko się martwię, zeby było ok z synusiem.
Głaski w brzuszki i miłej soboty

Ostatnia edycja:
reklama
annasojj to ja mam naprawde wielkoluda o ile jakies miarodajne te wyniki w ogole sa :tak:, wlasnie mialam ciebie pytac jakie imie wybrane :tak: sliczne, ojj coto to by nie przeszlo zeby zmienil w urzedzie powiedzialam mu ze ma nie kombinowac a jak zobacze to podejme decyzje wtedy napewno bedziemy wiedzieli jakie :tak:. Bralam tardyferon i nic a teraz mam sorbifer durules i dwa razy dziennie (bralam juz to kiedys i szybko mi pomogl wiec mam nadzieje ze bedzie gut).

Kobitki robil wam sie tak czesto twardy brzuszek przy koncowce bo mnie ostatnio dosc czesto a jeszcze mam plan do 38 po chodzic

Do góry