reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka super wiesci spac kobito przez ciebie nie moglam
lili ani mi nie mow nawet bo sama w szoku jestem jeszcze nie dawno stekalam ze kiedy brzuszek ruchy a teraz, marudze kiedy urodze :tak:
katka witamy kolejnego dzieciaczka
annas mnie ostatnio sie brzuszek czesto gesto stawia wiec a noz widelec na ten 38 sie zalapie i bede mogla sn rodzic:rofl2:
alicja hop hop ??

reklama
Ilonko tak sie ciesze bedzie wszystko dobrze do konca nie ma innej opcji :-)
Lil no ja nadal 2 w 1 i nic nie zapowiada wczesniej hehe niech juz wytrzyma ten weekend bo na zawal zejde jak bym na glupiego ordynatora trafila :///
a co do 13 tc to ja tez myslalam ze to koniec strachow bedize fakt czlowiek juz bardziej sie uspokaja ale jak pocuzje ruchy a pozniej gdzies dziecko ucichnie to masakra sie w glowie robi:
hehehe Annas a co bedzie jak sie urodzi wtedy to bedzie Maly tyran ;-)
Jankesowa jestem jestem heheh tylko odespac nocke ciezko musialam moj piesek zjadl cos i cala noc byla sraczka i wymioty buu myslalam ze zejde normalnie
Jankesowa ja tez myslalam ze urodze wczesniej a tu widzisz jak Mlody sie 3 ma heheh jeszcze 6 dni do terminu :-D dzisiaj w koncu P przyjezdza ponad 3 tyg go nie widzialam :-D

Ostatnia edycja:
Ilonka super, gratuluję, bardzo się cieszę i trzymam kciuki

Dziewczynki cześć i trzymajcie też kciuki za mnie przed chwilą mnie mocno zakłuło w brzuchu, tak jakby dzidziuś się chciał wyprostować i na pesar mi najechał czy co? Oczywiście nospę wzięłam i siedzę w pół leżąćo.

oby tak było jak piszesz, chociaż strach będzie przynajmniej do tego 13tc
Strach będzie do końca ciąży i potem jak urodzisz i już tak przez całe życie, ale dasz sobie z nim radę. Cudne wieści. Czekałam na Ciebie wczoraj, o 24 położyłam się i wiedziałam, że wszystko jest ok! Ale i tak papa mi się śmiała jak czytałam co tam.

Alicja1985 - to może jakieś bzykanko na przyspieszenie? :-p

Agniesia82 - odpoczywaj i nie stresuj dziecka ;-)

Ostatnia edycja:
Ilonka ale nas trzymałaś w nerwach.ALE najważniejsze,ze jest ok:) jak mówiłyśmy zresztą:p
Alicja na porodowe marsz bo jak tak dalej pójdzie to Cię Jankesowa wyprzedzi na ostatniej prostej :)
Agniesiu odpoczywaj słonko

Ilonko- super wieści!!!:-):rofl2:

A ja witam i uciekam,
przygotowania idą pełną parą i nie wiadomo kiedy dzień zlatuje:tak:

Mamuśki mam do Was pytanko,
słyszałam, że do pępuszka są plastry nasączone spirytusem czy coś w tym rodzaju, po których szybciutko kikut odpada, słyszałyście cosik o tym?

Ostatnia edycja:
Katkaa OGROMNE GRATULACJE! Niech córeczka rośnie zdrowo!

Ilonko super wieści!

Ewcia ja o niczym takim nie słyszałam, ale szczerze jakoś nie wyobrażam sobie naklejania na ten kikut czegokolwiek...bo jak to później odkleić. Ja psikałam octeniseptem i po tygodniu pięknie odpadł.

Pozdrawiam Was brzuchatki!

ewcia ja slyszalam o wacikach nasaczonych spirytusem ale ich sie nie przykleja tylko to pielegnacji pepuszka wlasnie sa
agniesiu odpoczywaj mozliwe ze tam cos wywija ja nigdy nie zapomne jak mi maly grzebal tam cos na dole myslalam ze za chwile mi reke wyciagnie i pomaga od dolu :-D
alicja to teraz meza musisz wykorzystac, ja czekam az leki wezme i tez sie za mojego biore teraz, narzekal na braki to teraz bedzie mial za duzo :-)

Mnie sie udalo kupic czapke taka na wyjscie ze szpitala :-):-):-):-) tralala i geba mi sie cieszy bo nigdzie dostac nie moglam wszystkie wielkie albo cienkie a ta taka w sam raz :tak::tak::rofl2: tylko az niebieska byla mam nadzieje ze psikusa nie bedzie i dziewczynka sie nie urodzi

Teraz biore zelzao 2 razy dziennie wiec zegnaj kibelku :eek: nie mam zatwardzen ale raz na trzy dni mi starcza.

Moj maz to po glowie dostanie znowu inne imie wybral jakie to jest niezdecydowane dobrze ze do malego odnosze sie "maluda" albo "synuś" bo calkiem by mu sie pomylilo :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry