reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Lil Jankesowa na zmolestowanie P nie mam co liczyc on juz dawno mi powiedzial jak mowilam jak sie przyspiesza prood zeby przytulanki to on powiedzial ze Malego nie bedzie tlukl po glowce a ja to normalnie takie sny mam ze masakrejszon :-(
Olaaa ja juz jedna noga na pordowce a Jankesowa wara od wczesniejszego terminu ;-) :p i ciesze sie ze nie tylko my jestesmy niezdecydowani co do imienia :-D
Agniesia kciuki mocno zacisniete :-)

Ostatnia edycja:
alicja u nas jedyny plus ze nikomu nie mowilismy w rodzinie jakie imie nawet nad jakim sie zastanawiamy :-D tescie co wizyte pytaja a moj Ł aby mowi ze jak sie urodzi to sie dowiedza. Moj tez nie jest chetny do przytulanek on znowu mowi ze w szkole im mowili ze nie wolno miesiac przed porodem :confused2:. Ja to jestem dziewica orleanska jak mi lekarz szyjke bada to tragedia taka ciasnota:crazy::eek:

jasne, że strach będzie zawsze, ale o mniejszym stopniu nasilenia :)

znowu mnie coś brzuch boli, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać, tylko więcej leżę niż chodzę

ewcia ja też słyszałam o wacikach nasączonych spirytusem

Alicja ty nadal 2 w 1 :) może faktycznie twoje dzieciątko czeka do poniedziałku

Jankesowa to powiedz mężowi, że jak nie teraz to dopiero za 2 miesiące i może wymięknie :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za gratulacje!!

A to nasza Ania

Załączniki

• DSC00197(02.jpg
    DSC00197(02.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00204.jpg
    DSC00204.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 48
  • 20110311135.jpg
    20110311135.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 49
Alicja ja wcale nie mówię o wcześniejszym dla Jankesowej bo wiesz za dwa tygodnie to ona będzie już zdecydowanie w terminie:p a ty tez się złapiesz w sumie:p

Jankesowa a czemu zmiana imeinia? myślałam ze u was to już dawno było pewne

Ewciu o plastrach nie śłyszalam,ale moze chodzi tak jak Jankesowa napisała tyle z enie waciki:p tylko gaziki leco.ale ja octenisept mały bym kupiła i już

dziewczynki gaziki nie waciki....wata i rana to głupi pomysł:p

Katkaa - cudowna Ania :)
Jankesowa - mój tato to Henio i jakoś ja sobie nie wyobrażam, żeby dziecię nazwać Henryk , ale to tylko moje wewnętrzne odczucia :)

Dziewczyny codziennie Was podczytuje ale nie mam sił odpisywać..czasem napisze na wieściach. Trzymam za każdą z Was mocno kciuki!!!

ilonka26 - cudowne wiadomości:) Też wczoraj czekałam. Dziewczyny mają rację strach będzie Ci towarzyszył do końca...nawet jak już dzieciątko będzie na świecie!

kaatka - Anulka cudeńko:)

Widzę że już kolejka się zaczyna na porodówkę robić:)

Buziaki dla każdej i pogłaskajcie brzuszki:)

Witam sobotnio:) A tu dziś cisza...
Wiecie przydarzyło mi się coś dziwnego, wczoraj po wizycie napisałam na forum, a dziś tego nie ma.. hmm no chyba mi się nie przyśniło;-)
Napisze jeszcze raz:
Kaatka Ania jest śliczna, tak to już jest, ze Anie są śliczne:-D
Jankesowa jakiś niezdecydowany Twój mężuś:tak: cóż patrz, żeby w urzędzie nie zrobił Ci psikusa i nie zmienił imienia;-) Ja do swojego szkraba też najczęściej mówię synus, chociaż od dawna postanowione, ze Kamilek. A jakie bierzesz żelazo, ja brałam chela fer, naprawę szybko pomogło i zero dolegliwości "kupkowych"
Alicja mój mąż też tak dziwnie na mnie patrzy jak mówię o sexiku, no ale moze go skuszę
Ilonko jak tam ból brzuszka?
Karollcia a jak Twoje samopoczucie?
Ewcia też nie słyszałam o plastrach, ale a jestem mało zorientowana..
Agniesiu nadal tak się rozpycha?
Mamusie rozpakowane buziaki
Wczoraj na wizycie wszystko ok, Kamilek waży 1850 poprawiam 2850 (tak na 36 t), a więc mój synuś będzie chyba taki sredniaczek, daleko mu do Twojego jankesowa:) No nic jak sie urodzi, to będę go tuczyła:tak: A jeżeli chodzi o poród to na razie nic nie zapowiada.. W srodę mam kolejną wizytę i KTG, teraz KTG będę miała co 3 dni, od dziś nie jem acardu. Oby nic się nie stało.. Oj jak już bym chciała urodzć i to nie dlatego, ze mi ciężko, bo czuję sie super, tylko się martwię, zeby było ok z synusiem.
Głaski w brzuszki i miłej soboty

Ostatnia edycja:
reklama
annasojj to ja mam naprawde wielkoluda o ile jakies miarodajne te wyniki w ogole sa :tak:, wlasnie mialam ciebie pytac jakie imie wybrane :tak: sliczne, ojj coto to by nie przeszlo zeby zmienil w urzedzie powiedzialam mu ze ma nie kombinowac a jak zobacze to podejme decyzje wtedy napewno bedziemy wiedzieli jakie :tak:. Bralam tardyferon i nic a teraz mam sorbifer durules i dwa razy dziennie (bralam juz to kiedys i szybko mi pomogl wiec mam nadzieje ze bedzie gut).

Kobitki robil wam sie tak czesto twardy brzuszek przy koncowce bo mnie ostatnio dosc czesto a jeszcze mam plan do 38 po chodzic

Do góry