reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

julitko trzymam kciuki za wizyte...ja mam 8-go :baffled: juz sie boje....cisnienie opadlo ;-) ale to moje troche wyzsze jest :wściekła/y: niby w normach sie miesci ale nie kumam bo zwiekszyl mi dawke lekow a cisnienie nie spada :angry::angry::angry: cos czuje ze te kilka dni w szpitalu mnie nie ominie :-( ale dla Olafa wszystko :tak:
z tego co ja wykukalam to missiiss miala wkoncu cc :-( ale Jasiek sliczny(widzialam na NK :-p)
ja jak zwykle nie pamietam kto co pisal :zawstydzona/y:
pisalam na priv do slodziutkiej bo widzialam ze sie logowala ale nie odp :confused: pewnie "przelotem" czyta BB i nie ma czasu napisac ;-) co sie dziwic-tyle czasu czekali z Wiesiem na Laurke :-) musza sie nacieszyc ;-)
a u nas snieg...mroz,mnie sie to podoba bo juz czuje swiateczne klimaty :-D
annas dla aniolkow
[*]:-( teraz bedzie happy end :tak:

reklama
Witam:tak: Ja dziś miałam wizytę w szpitalu i mam doła:zawstydzona/y: Wszystko jest w porządku, ale póki co czuję się za dobrze by dostać zwolnienie z pracy:zawstydzona/y: A dojeżdżanie w ta pogodę mnie przeraża:zawstydzona/y: Jutro mam 12 godzin w pracy i boję się jechać samochodem, bo ślisko, więc zostaje komunikacja miejska, a to trochę mi zajmie, bo do pracy dojeżdżam z przesiadką 2 autobusami. Przykro mi, że moją szefową nie interesuje czy daję sobie radę, albo czy nie mam problemu dojechać do pracy:-( Jedyny pozytyw na dziś to tyle, że zapisałam się do szkoły rodzenia, zaczynam za 2 tygodnie.
julitko, trzymam kciuki za wizytę;-)

Witam dziewczynki dalej w dwupaku. Jutro juz raczej do was nie zajrzę bo musze się zgłosic do szpitala. Więc jak wrócę to sie odezwe. Oczywiście jak wróce z synusiem hehe.

Olu- ale masz super!!!

Jeżynka- ale Ty kochana nie masz prawa pracować 12 godzin!!!

Annas- ehh... te daty...
Tulę mocno!!!
i
[*] dla Aniołków

Ostatnia edycja:
Właśnie Ola daj komuś numer tel.:-)

Jeżynka współczuję Ci naprawdę, że musisz tyle pracować.

Aniołki niestety z ciśnieniem tak jest w ciąży czasem, dlatego trzeba być pod kontrolą lekarza.

Witam kochane ja już po komisji, czułam się jak głupek. kazali mi sie rozebrać i mi pobiedzili że nie widać żebym miała za miesiąc rodzić. Wogole wypytywali sie mnie o poprzedni wypadek a o tym co miałam to byli zdziwieni że to nie my go spowodowaliśmy, tylko ktoś do nas dobił. Odpowiedz dostane do domu i już więcej nie będę chodzić na takie komisje!
Królewna wczoraj tak na wieczór skakała że pośmialiśmy się z mężem bo chyba robiła obroty w tym brzuchu. Jutro mam wizytę i mam nadzieję ze będzie lekarz bo mama mi mówiła ze coś choroba go wzięła:(
Julitko Aniołki kciuki zaćiśnięte:)

reklama
Przepraszam za moje narzekania, ale coraz częściej mi to już przeszkadza, ta znieczulica na ciężarne. Każdy się tylko pyta jak się czuję, ale poza tym zrobić swoje muszę w pracy:zawstydzona/y: tak więc jak wracam do domu, to już często nie mam siły nic zrobić, a przecież w domu roboty też nie brakuje:zawstydzona/y:. No, ale nic muszę się wziąść w garść, tym bardziej, że niedługo przeprowadzka mnie czeka. Byle do końca grudnia dotrwać...
Ola81, super, że już niedługo synka będziesz tulić:tak: Na święta już będziecie razem:-)
Ciekawe jak Ola i Juluś;-)

Do góry