reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Rotation of DSCN4279.jpgRotation of DSCN4276.jpgRotation of DSCN4274.jpg

Carri pokaźny brzunio:) superaśne bobaskowe mieszkanko
Ewitko a Ty taka szczuplutka a na zbliżeniu też już brzunio niczego sobie:)
Kaira może to wszystko z nerwów?skoro leki zwiększyłaś i już ok,może to psycha...
Ewciu podejrzewam ,ze weekend spokojny .pytanie czy ostatni czy nie:)

Zainspirowana dziewczynami wklejam foteczki z 38 tyg i 6dnia.ja mam wrażenie że mój brzunio zatrzymal się i to ok 10tyg temu.i chyba tak jest bo w obwodzie na wysokości pępka jest 110 i chyba bylo 109 a dawno mierzyłam.nieważne:)
miłego weekendu:)

reklama
ewcia bialo bialo, moj mi nie podal wagi a ja szaloput nie zapytalam...:-( to bedzie duzy brzdac ale to fajnie :tak:
carri sliczny brzusio :tak::tak:

martusionek a nie mowilam ze bedzie dobrze:tak: super wiesci

gosia nic mi nie mow na temat sluzby zdrowia
ola ja obstawiam 6 grudnia :-D na Mikołajki prezent ze szok ale brzusiofajowy i gdzie ty masz te swoje kilogramy co chyba w cycusiach i brzusiu chudzinko
kaira u mnie ostatnio wszystko co sie dzieje w dzien przeklada sie pozniej na porąbane sny :szok::crazy:
ewitka brzusio rowniez sliczny :tak::tak:

Moj Ł mi wczoraj mrudzil jaki to ja mam brzuch :wściekła/y::wściekła/y: mowie sobie gdzie on go widzi czy co pępek mi mara caly czas bo wyglada jakby zaraz mial wyskoczyc:tak: to dzis zjecie zrobilam i co w szoku jestem jak on urósł :-):-):-):-)
[IMG=http://img4.imageshack.us/img4/2905/foto306.jpg][/IMG]
[IMG=http://img638.imageshack.us/img638/8756/foto304.jpg][/IMG]

tylko sie nie wystraszyc bo to od razu po wstaniu z łóżka:-D:szok:

Ostatnia edycja:
witam
to w takim razie ja tez wstawiam fotki, to w sumie wszystkie jakie robilam i widze ze uciekly mi jakies 10tygodni ciazy bo ani jednej fotki sobie nie strzeliłam :wściekła/y:

Załączniki

• 11 tydzien i 4 dzien ciąży.jpg
    11 tydzien i 4 dzien ciąży.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 42
  • 14 tydzien.jpg
    14 tydzien.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 18 tc..jpg
    18 tc..jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 18 tc.jpg
    18 tc.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 23 tc 4d.jpg
    23 tc 4d.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 23tc4d.jpg
    23tc4d.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 42
  • 34tc....jpg
    34tc....jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 34tc.jpg
    34tc.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 48
  • 34tc..jpg
    34tc..jpg
    18 KB · Wyświetleń: 46
  • 31tc i 5dn.jpg
    31tc i 5dn.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Pati, Jankesowa,Ola śliczne brzusie:-) Ja tez muszę w końcu zrobić jakąś fotkę, ostatnio robiłam kilka tygodni temu:sorry2:
P.S. U mnie tez za oknem biało;-)

Dziewczyny jakie piekne brzucholce :-D:-D:-D

Ola proponuje ci od razu po urodzeniu biegnj do kosmetyczki z tymi rozstepami poki jeszcze beda czerwone, to toche je zminimalizujesz :sorry2:wspolczuje.

Carri ,a ty jezdzisz na motorze ? Wow :-) Tez bym chciała się nauczyć.

Dzinks dzisiaj marudny :dry:,siedzi zle, stoi zle - niewiem comu jest :dry:

Witam sobotnio
Wczoraj byliśmy u znajomych jeszcze i wróciłam o 1 w nocy.
U mnie zero stopni i trochę śnieg padał, mam w planie mycie okien, bo powoli trzeba zacząć a nie chcę tego robić w tygodniu, jak nie ma P., bo potrzebuję asysty.

Jeżynka moje dziecię też bardzo aktywne jest i często aż mnie brzuch boli. Ja nawet nie muszę liczyć aktywności ruchów, miało tylko z dwa dni ciche a tak to szaleje cały dzień do późnego wieczora a czasem nawet w nocy, nawet nie wiem kiedy ono śpi.

Ewcia nie sugeruj się tymi suwaczkowymi opisami z wagą, bo moje też ważyło cały czas więcej niż jak było napisane.

Jankesowa, ale gonisz, normalnie ja nie wiem kiedy Ci ta polówka minęła, a brzusio śliczne.

Ewitka ja trzymam kciuki, żeby większych wad już nie było u córeczki.

Ola** tych kg w ogóle u Ciebie nie widać, też ślicznie wyglądasz.

Pati fajny przegląd fotek, ja nie robiłam tak często akurat. Ładnie wyglądasz na końcówce.

Carii u Ciebie też śliczny brzusio jak u wszystkich, a motorek też fajny, a norma przy diecie cukrzycowej jest do 120, wiec jak miałaś po słodkim 121 to nie ma tragedii, ale staraj się nie przesadzać z tym, bo te cukry to różnie skaczą.

Kaira już nie myśl, żebyś się dołowała, będzie wszystko dobrze, zobaczysz.

Ewela ja właśnie nie iwem tylko co z tym można zrobic skoro planuje się jeszcze dzieci.smaruję mustela na rozstępy ale jak widać nic to nei daje. wczesniej przed wyskoczeniem smarowalam perfecta mama a potem mustela i jak widac i tak mam mega hodowle.a najgorsze ze nei tylko na brzuchu.no ale cóż zrobic,pewnie przez te kg:(
Gosiu no moze na zdj mniej widac.bo tyle kg nadmiernych nei sposób ukryć:)ale nie martwię się tym już
Ewciu u mnie śniegu jeszcze nie ma,ale jeżdzę samochodem nadal.ostatnio rzadko fakt,ale jednak.i jak śnieg spadnie też tego nie zmienię.ja mam adapter do pasów i z tym czuję się bezpiecznie.

spadam do sklepu,bombki czas kupić:)

Czesc laski.
ja na minute-pozniej bede dluzej.

Carri super brzusio.

Olus Twoj tez uroczy...
Rozstepami sie nie martw.ja mialam wieksze...Niestety zostaly...Wyblakly troche,niby mniej je widac,ale sa...
Na poczatku nie nawidzilam ich,ale teraz juz sie przyzwyczailam.

Buziole.
Zmykam bo krasnal dzis szaleje.

reklama
Ależ tu cisza...
ja sobie strzeliłam drzemkę i myślę-wpadnę, bo pewnie naklepałyście parę stron, a tu nic.ale za to śniegu i u mnie napadało.już chcę święta!!!!

Do góry