reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Brzucholce piekne:)
A co do rozstepow jak mam całe stadko, trochę sie zmniejszają jak często używam peelingów. Mialam zamiar skorzystać z mikrodermabrazji ale sie boje, niby można przy karmieniu piersia ale nie mam do tego przekonania

reklama
a ja chcę na narty:) w tym roku nie odpuszczę choć jeszcze nie wiem jak to zrobię z małym ssakiem:) ale najwyzej M będzie niańczył.a co:)

a z tymi rozstępami ja się zainteresuję po porodzie:) póki co smaruję i tyle
o 1 1 mam na suwaku:)

hejka dziewczynki :-)
wchodze a tu takie wystrzalowe brzuchole ;-) co jeden to piekniejszy,a kazdy jaki inny :-)
my dzis kupilismy lozeczko i posciel :-) juz stoi jak bede miala chwilke to zrobie foto :tak: posciel narazie taka nieuprana do lozeczka dalam bo juz sie rodzice i moja mama na ogladanie zapowiedzieli to moga macac poki nie wyprane bo potem to juz nie az tak :-pa kupilismy wkoncu taka i rozek gratis dostalismy :tak:AMY ZDROWA POŚCIEL GIRAFFE 5el.+ROŻEK GRATIS !!! (1310762315) - Aukcje internetowe Allegro 3 czesciowa bo wypelnienie kupilismy jakies "lepsze"...zobaczymy w praktyce ;-)
i kilka ciuszkow znow dokupilismy ;-) w tygodniu maja dzwonic czy fura juz sprowadzona i w sobote ja pojedziemy odebrac :-)
buziaki ogromne dla dzieciaczkow,mamusiek i brzuchatek :tak:

Julitka moje dziecię też szaleje na maksa, że mam wrażenie, że mi z brzucha wyskoczy, ale lekarz mnie uspokoił na wizycie.

Aniołki pościel bardzo ładna, ja jestem na etapie poszukiwań.

Ja się dziś nasprzątałam i teraz to normalnie leże i odpoczywam

gosia mi zalezalo na jakosci i stwierdzilam ze ta cenowo jest ok i jakosc moim zdaniem swietna...zobaczymy po praniu ale uwazam ze satynowa bawelna jest przyjemniejsza od zwyklej...wiec polecam ;)

Ale tu w brzuszki obrodziło. Ola, Pati, jankesowa śliczne brzucholki, Ola i Pati to już wasze prawie pożegnalne zdjęcia z brzuszkami :-)
Ola, ja do szczuplutkich bynajmniej nie należę, niestety mam zbędnego tłuszczyku tu i tam, szczególnie na pupie i udach :-( no i teraz jak patrzę na te zdjęcia to już jestem większa z przodu :-)
Aniołki, bardzo ładna posciel.

Witam kochane kolejna bezsenna noc za mną:) Za oknem mam piękną zimę. Śliczne macie te brzucatki
JAnkesowa ale ci brzusio urósł;)
Ola znajoma dermatolog powiedziała mi że jeśli sie planuje w krótkim czasie kolejne dziecko nie ma sensu wlaczyc z tymi rozstępami laserowo.Zabiegi kosmetyczne dają liche efekty i trzeba wydać kupe kasy żeby było coś widać.Wszystko zależy od skóry..Najlepiej kupić krem na blizny, witamine e , sport, kremy na rozstępy i spokojnie schudnąc, napewno wybieleją.Ja mam coraz więcej i się tym nie przejmuje wezmę sie za nie po porodach:) I tytle lat miałam spokój a na sam koniec powyłaziły.
Niestety nie każdy ma taką skórę że nie ma rozstępów i choćby niewiadomo co się z nią zrobiło tak wyjdą.
Pati- a ty widzę nie tracisz figury od początku tylko brzusio rośnie:)
Aniołki swietna ta pościel i napewno będziesz zadowolona:)
idę spać, obaidek tylko pogdgarz z wczoraj, i niedziela odpoczynku.

reklama
Do góry