reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
I ja się doczekałam.Jankesowa ja do 20 tyg nic nie przytyłam a potem poleciałooooooo:) już 12 na plusie
Mój przed wyjściem do pracy tak mnie zdenerwował że pewnie nie będę spać. Jest takim marudą ostatnio że nie umie z nim już wytrzymać nic mu nie pasuje:(Ide się położyć. Słodkich snów

Witam z rana...

My z Juniorkiem właśnie się szykujemy...
za niedługo trzeba będzie ruszać...

jak tylko wyjdę z gab. to napiszę do Julitki...

Buziaki

Witajcie,

Jankesowa, cieszę się, że wizyta udana i że z maluchem wszystko w porządku :))))

Ewcia
, daj znać koniecznie...ściskam Cię kochana i trzymam kciuczki z całych sił za Was*

A mnie dziewuszki wczoraj dorwała rwa...tak mnie bolało, że nawet nogi podnieść nie mogłam, usiąść - nie, leżeć - nie...i chodziłam zgarbiona wte i wewte po domu...mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok...

Miłego dnia i duuuuuuużo uśmiechu*

Witam z rana.
Spać nie mogłam, bo najpierw obudziło mnie moje dziecię, żadna pozycja mu nie odpowiadała a potem to już głód mnie dopadł.

Jankesowa super, że po wizycie w porządku.

Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas.

Ewelina współczuję rwy, znam ten ból, mnie czasem też dopada. Niestety z tym nie ma jak sobie poradzić, jedyne co znam to się położyć na boku na który nie ma nacisku. Czasem pomaga.

Lilijanna no rzeczywiście trochę nas jest takich w okolicach 30 t.c. i co to będzie dalej z nami jak zaczniemy się rozpakowywać to będzie gorąco na forum!

Aniołki mój Tomuś ważył w 29 t.c. 1289 i też się bałam ale znalazłam w internecie i mieści się w normie. Więc głowa do góry będzie rósł jak będzie po tej stronie brzuszka, ja tez się urodziłam to ważyłam 2550 a teraz jaka duża dziewczynka :)

Jankesowa super,że wizyta udana ale współczuję tyle czasu czekać i gratuluje takich małych kilogramów!!!!

Ewciu trzymam kciuki!!!!

Gosiu ale z Ciebie poranny ptaszek dzisiaj!

A ja jestem czarownica bo rano jak wstałam to powiedziałam do M ,że ten wiatr co tak strasznie wieje to dziś przywieje ten śnieg na który czekam i jak mówiłam to leżałam plecami do okna i co odwracam się i widzę prze okno śnieżek sypie.:) Za to Tomek dziś od rana ma dzień aktywności ruchowej co sprawia czasami ból ale cóż jak mama powiedziała „Synuś nawet jak mnie walisz po tych żebrach i skaczesz po moim i tak biednym pęcherzu to i tak kocham Cię najmocniej na świecie" no dokazuje synek.
Zaraz wezmę się za sprzątanie bo ma wpaść koleżanka z pracy i chcę żeby przyniosła mi moje płyty z piosenkami przedszkolnymi to będę puszczać dla Tomusia.

Życzę miłego dnia!!!!

Czesc dziewczynki.

Mala wczoraj chciala wariowac i wariowala az do 22 a potem w koncu zasnela...

Obudzila sie o 6.30,wypila mleczko i poszla z mamusia spac i spalysmy do 8.30:-)

Zab boli dalej,ale hamuje ten bol tabletkami...

Chyba jednak wybiore sie do soboty do tego dentysty...Baa musze sie nastawic psychicznie bo nie znosze wyrywania...

Wrrrrr

Milego dnia

reklama
Witam się w dwupaku.

Ewcia kochana trzymaj sie mocno i nie poddawaj. Musi byc tym razem dobrze.

Julitka ja jedno takie okrycie kąpielowe dla maluszka kupiłam, a reszte to zwykłe miekkie ręczniki.

ewelina
nie zazdroszczę rwy , mnie tez dopadła na poczatku ciąży. Dobrze że długo nie trzymała. Najgorsze jest to że nic na ten ból nie pomoże. Trzymaj się.

Do góry