reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Pewnie, że muszą!!!
Innej opcji już nie przyjmuje! Skoro mam leżeć, to będzie to od jutra!!!

I wszystkiego się chwycę, aby tam zostać...

Julitko
- dawałaś, dawałaś...
tylko zastanawiam się czy go zapisywałam czy mam gdzieś wśród sms-ów...
i ten który jest zapisany, to nowy czy stary...

i znów głowa mi pęka...

Ostatnia edycja:
reklama
Julitka tylko tam nie ma napisane, że nie wolno wchodzić z zakupami ani nie ma możliwości zostawienia zakupów. A paragon ma datę i godzinę zakupów, poza tym były tam głównie rzeczy, których w Biedronce na szczęście nie można kupić.
A pewnie mój brzuch w kurtce to wyglądał na wypchany, hehe;-)
A jeszcze bym się zrobiła, bo nawet prawie nie miałabym czym za te zakupy zapłacić, bo część pieniędzy wyjęłam w domu (nie wiem czemu nawet), ale uzbierałam.

Ewcia to jak Ci zostawia w szpitalu to daj znać Julitce co i jak, bo ja tu jak na szpilkach będę siedziała.

Gosia, a nie chodzili za Tobą po sklepie?brrr jak ja tego nie znoszę, jak łazi za mną ochroniarz krok w krok.wiem, że muszą pilnować, ale bez przesady!!!kiedyś jednego zapytałam, czy chciałby przy okazji mi koszyk ponosić, a innego jak wybierałam krem do biustu a ten mi prawie przez ramię zaglądał, zapytałam o opinie, czy się dobrze wchłania.no bo to już szczyt bezczelności.najlepiej jak się ma takiego rzepa to na podpaski iść:)

mi się najbardziej śmiać chciało jak lodówki oglądaliśmy a dziadek w sklepie oka z nas nie spuszczał:)jakbyśmy mieli w kieszeń schować:)

to melduj się Ewciu jutro,a z tym ,ze w razie czego to na piśmie to święta racja

a jak reszta wizyt?coś meldunku nie ma?

no właśnie, coś dziweczyn nie słychać...
a mi przyjechały dziś dwie paczuszki na które czekałam:)min pościel-śliczniutka.tylko powiedzcie mi, czy prałyście też wypełnienie podusi i kołdry.ja wiem, że nie od razu się używa ale tak na zaś...czy tylko same poszewki?

kasiuwd graqtuluje ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!teraz jestes pod dobra opieka(chyba ginka slodziutkiej?)to uda sie napewno wyczekac na ten upragniony cud!!!za to trzymam kciuki:tak:
ewciu...musi byc dobrze!!!poloza ciew szpitalu,pomoga....i nie wolno brac innej opcji pod uwage jak ta ze wszystko zakonczy sie pomyslnie :tak: trzymamy kciuki z Kluskiem ;-)
julitko(bo chyba ty pyt :confused:) ja kupilam 2 reczniki z kapturkiem-jeden za 27zl a drugi za 19zl mi sie udalo wiec nie majatek a na poczatek wystarcza ;-)
ola ale ten Julek uparty :-D
ja po wizycie...troche wkurzona bo to moje cisnienie znow wysokie!!!160\92 :szok::angry: noz ku*wa a w domu idealnie.....zwiekszyl dawke dopegyt i jak nie przejdzie to szpital :baffled: szyjka troche sie skrocila(o ok 3mm)ale zamknieta i powiedzial ze to normalne w tych tyg ciazy ale nadal dosc dluga :dry: a Olaf wazy ok 1250g :-) wiec troche przystopowal z waga(chyba :confused:)

ja sie melduje :-) żeby panki nie siac :-) po prostu siedze i sie ucze :-/

zamowilismy wózek tako warrior w takim kolorku:http://www.ewozki.eu/foto/foto/696917404.jpg i do niego ten spiworek WOMAR spiwor 3w1 spiworek wełna lux z aplikacja (1336038550) - Aukcje internetowe Allegro tez w takim kolorku-ciemny beż :-) jakos te jaskrawe kolory mi sie nie podobaja pozatym my wozek chcemy jeszcze miec do drugiego bobaska :-)

ewcia doczytałam... :-( będę sie za was modlic i wierze ze lekarze tym razem cie nie zawiodą a maluszek posiedzi jak najdluzej sie da w brzuszku

aha julitko ja nie prałam tego wypełnienia, samo sie wywietrzylo a pozatym z cialem sie nie styka bo jest w poszewkach no i ja jeszcze nie wiem czy odrazu nie bede tego uzywac bo umie fajnie na materac kołdre naciagnac wiec raczej sobie bobas na glowe nie zarzuci a ze to leciutkie jest to mozna taka bnudke zrobic wiec tez go to nie przygniecie.. zobacze w praktyce :-)

Ostatnia edycja:
JUlitka ja wypełnienia nie prałam,ale wisi na łóżeczku i się wietrzy po prostu
Aniołki późny ten meldunek,ale grunt,ze wszystko ok:) szyjka tez spoko 3 to nie malo .A klusek po prostu jest już Olafem :)ale i tak chyba całkiem sporo wazy i dobrze. no a Julusia już nie wyganiam poczekam cierpliwie :)już i tak niedługo
Pati tylko do drugiego?;)

Kasiu - gratuluje .
Ewciu - Serduszkiem jestem z Wami. Bądź dzielna i walcz jak sie da.
Julitko - najbardziej przydatne dla nas sa okrycia, ale duze i z fritte. Miałam mniejsze gerbera i ciensze. Fajne były latem i na pocztku
Aniołki - Rzeczywiście strasznie wysokie. A mierzysz w domu sobioe ciśnienie?

reklama
kasikz wlasnie w tym rzecz ze mierze w domu i nie przekracza 130\85.....tak strasznie przezywam te wizyty u gina ze tam mam nawet puls ponad 110.....

Do góry