reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Ola81, dzięki, mam nadzieję, że to tylko jednorazowy "atak" :zawstydzona/y: Ale Ci zazdroszczę, że Ty już na finiszu :tak:

Aaaaaaa...zapomniałam....
....wszystkim KASIOM z okazji katarzynek wszystkiego naj....naj....najlepszego, spełnienia marzeń!

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się i ja...do terminu został równy tydzień,bo w sumie to mam na 2go grudnia wpisane wg pierwszego usg.kolejne 5ty pokazywały.

EWciu jesteśmy z Tobą i mocno kciuki trzymamy!!!!!!
Lili z Wrocławia to Missiiss no ale po tych burzach na wątku cp odpuściła nas
Agnieszka ząb wrr:( zrób szybko by mieć z głowy
Jankesowa super,ze wizyta ok! :)
Ola81 gdzie ci suwak zniknął?:)
Ewela a co z wózkiem się stało?
EWelinko mam nadzieję,że szybko minie ból!
Martusionek zaraz piątek:)

a co z Agatą? po założeniu wątku dla mamusiek nie widzialam Jej

śniegu ciut, ale jednak:) to Julek chyba na wózek, a nie na śnieg czeka:)

pozdrawiam wszystkie mamuśki i ciężarówki

Nie wytrzymałąm długo, poszłam po 9 w kimę i teraz wstałam.

Jeśli chodzi o Agatę to pisała, że jedzie do mamy sie nią opiekować, po operacji, dlatego jej nie ma.

Ola** a kiedy ten wózek ma być?

Martusionek to nie czary z tym śniegiem, po prostu takie były prognozy d kilku dni.:-)

Dzieńdoberek:)
Ewa napisała, że w szpitalu nie zostaje, że ma termin/chyba kolejnej wizyty../na 16 grudnia i wtedy na 1 dzień w szpitlau zostaje.a lekarz powiedział, że ma sie nie martwić, bo NIE MA PRAWA NIC SIĘ STAĆ:)
i pewnie więcej szczegółów jak już tu się pojawi, ale wieści dobre:)
a u nas i troszkę białego puchu, ale i piękne słoneczko od rana-także wymarzona zimowa pogoda:)

Julitko dziękuję za wiadomości od Ewy super że wszystko ok. :)

A ja sprzątam ratach jeszcze kuchnie ogarnąć :)

No i jutro piątek mam nadzieję,ze będzie ok. a w sobotę jedziemy na zakupy dla Tomusia i jedzie z nami sponsor czyli moja mama od razu zobaczymy jakieś zabawki dla maluchów na święta :) A dziś mój bratanek ma andrzejki w zerówce i ma dylemat bo trzy dziewczynki się w nim zakochały i nie wie z kim ma tańczyć oj dziecięce dylematy. Ale wymyślił że z Emilką bo woli blondynki :) czyli ze mną już by nie tańczył bo ja brunetka :) Chyba M musi odkładać pieniądze bo może nie długo i ślub będzie brał a to m chrześniak ;)
Oj w przerwie zjadłam pomarańcze i czym ją zagryzłam śledziem w zalewie to :)

Ostatnia edycja:
Ewcia czyli tylko stracha się najadłas. Ale i tak uważaj na siebie. I bądź tu mądry człowieku którego lekarza masz słuchać.

Ola nie wiem gdzie mój suwaczek...Zaraz go poszukam :-)

Witam kochane brzuchatki
ja od rana oczekuję paczek, jedną dostałam ale to dla malej http://allegro.pl/item1327718848.html Mam jeden gruby i ten nowy chyba wystarczy? Pewnie dostane w prezencie jeszcze jakieś.
macie jakieś pomysły na drobny prezent dla 7 letniej dziewczynki na święta.chrześniaczka męża, Dziecko ma wszystko a mamusia( moja szwagerka) jak sie ją pytaliśmy to nie schodziła z ceny poniżej 100 zł. Tyle to nie dam. Mojej kupiłam z mamą wózek na spółkę to nas wyszło po 50 zł.I jak jednej kupiłam to drugiej tez muszę, bo zaś by było gadki milion.
Julitko dziekuje za info-
Ewelinko wiem co czujesz, ja mam ją od kilku lat ja mam problem pogadać przez tel bo mi ręce drętwieją:) i dziękuje za pamieć:)
Ewciu czkam na wieści :)
Martusionek, słodkie śa te dylematy przedszkolaków:) Dobrze że tomaszek aktywny
Gosiu też tak dziś miałam z tym snem. ja pospałam do 11
Ewelu co z wózkiem??
Oleńko kupilas ten wózek??
Ola15 to oczekujemy dalej
Annanas jak kopniaki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira, to niezłe wymagania ma szwagierka:/aaa ta stronka nie chodzi:(a np takie maty do tańczenia??u mojej koleżanki bardzo się sprawdziły, albo jakiś zestaw dla modnisi do makijażu dziecięcego.
Martuś, dzieciaki są słodkie:)no ale trzeba brać pod uwagę fakt, że to dla nich naprawdę poważne dylematy.a jakie zakupy planujecie?
ja dziś kolejną porcję prania-kolejne pieluszki/te bobasa z wzorkami słuchajcie są świetne-super jakość, wykończone tak, że nie będą się strzepić po bokach.drogie owszem, ale wygląda na to, że trochę posłużą/, kocyk, pościel

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry