reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ola81, dzięki, mam nadzieję, że to tylko jednorazowy "atak" :zawstydzona/y: Ale Ci zazdroszczę, że Ty już na finiszu :tak:

Aaaaaaa...zapomniałam....
....wszystkim KASIOM z okazji katarzynek wszystkiego naj....naj....najlepszego, spełnienia marzeń!

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się i ja...do terminu został równy tydzień,bo w sumie to mam na 2go grudnia wpisane wg pierwszego usg.kolejne 5ty pokazywały.

EWciu jesteśmy z Tobą i mocno kciuki trzymamy!!!!!!
Lili z Wrocławia to Missiiss no ale po tych burzach na wątku cp odpuściła nas
Agnieszka ząb wrr:( zrób szybko by mieć z głowy
Jankesowa super,ze wizyta ok! :)
Ola81 gdzie ci suwak zniknął?:)
Ewela a co z wózkiem się stało?
EWelinko mam nadzieję,że szybko minie ból!
Martusionek zaraz piątek:)

a co z Agatą? po założeniu wątku dla mamusiek nie widzialam Jej

śniegu ciut, ale jednak:) to Julek chyba na wózek, a nie na śnieg czeka:)

pozdrawiam wszystkie mamuśki i ciężarówki

Nie wytrzymałąm długo, poszłam po 9 w kimę i teraz wstałam.

Jeśli chodzi o Agatę to pisała, że jedzie do mamy sie nią opiekować, po operacji, dlatego jej nie ma.

Ola** a kiedy ten wózek ma być?

Martusionek to nie czary z tym śniegiem, po prostu takie były prognozy d kilku dni.:-)

Dzieńdoberek:)
Ewa napisała, że w szpitalu nie zostaje, że ma termin/chyba kolejnej wizyty../na 16 grudnia i wtedy na 1 dzień w szpitlau zostaje.a lekarz powiedział, że ma sie nie martwić, bo NIE MA PRAWA NIC SIĘ STAĆ:)
i pewnie więcej szczegółów jak już tu się pojawi, ale wieści dobre:)
a u nas i troszkę białego puchu, ale i piękne słoneczko od rana-także wymarzona zimowa pogoda:)

Julitko dziękuję za wiadomości od Ewy super że wszystko ok. :)

A ja sprzątam ratach jeszcze kuchnie ogarnąć :)

No i jutro piątek mam nadzieję,ze będzie ok. a w sobotę jedziemy na zakupy dla Tomusia i jedzie z nami sponsor czyli moja mama od razu zobaczymy jakieś zabawki dla maluchów na święta :) A dziś mój bratanek ma andrzejki w zerówce i ma dylemat bo trzy dziewczynki się w nim zakochały i nie wie z kim ma tańczyć oj dziecięce dylematy. Ale wymyślił że z Emilką bo woli blondynki :) czyli ze mną już by nie tańczył bo ja brunetka :) Chyba M musi odkładać pieniądze bo może nie długo i ślub będzie brał a to m chrześniak ;)
Oj w przerwie zjadłam pomarańcze i czym ją zagryzłam śledziem w zalewie to :)

Ostatnia edycja:
Ewcia czyli tylko stracha się najadłas. Ale i tak uważaj na siebie. I bądź tu mądry człowieku którego lekarza masz słuchać.

Ola nie wiem gdzie mój suwaczek...Zaraz go poszukam :-)

Witam kochane brzuchatki
ja od rana oczekuję paczek, jedną dostałam ale to dla malej http://allegro.pl/item1327718848.html Mam jeden gruby i ten nowy chyba wystarczy? Pewnie dostane w prezencie jeszcze jakieś.
macie jakieś pomysły na drobny prezent dla 7 letniej dziewczynki na święta.chrześniaczka męża, Dziecko ma wszystko a mamusia( moja szwagerka) jak sie ją pytaliśmy to nie schodziła z ceny poniżej 100 zł. Tyle to nie dam. Mojej kupiłam z mamą wózek na spółkę to nas wyszło po 50 zł.I jak jednej kupiłam to drugiej tez muszę, bo zaś by było gadki milion.
Julitko dziekuje za info-
Ewelinko wiem co czujesz, ja mam ją od kilku lat ja mam problem pogadać przez tel bo mi ręce drętwieją:) i dziękuje za pamieć:)
Ewciu czkam na wieści :)
Martusionek, słodkie śa te dylematy przedszkolaków:) Dobrze że tomaszek aktywny
Gosiu też tak dziś miałam z tym snem. ja pospałam do 11
Ewelu co z wózkiem??
Oleńko kupilas ten wózek??
Ola15 to oczekujemy dalej
Annanas jak kopniaki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaira, to niezłe wymagania ma szwagierka:/aaa ta stronka nie chodzi:(a np takie maty do tańczenia??u mojej koleżanki bardzo się sprawdziły, albo jakiś zestaw dla modnisi do makijażu dziecięcego.
Martuś, dzieciaki są słodkie:)no ale trzeba brać pod uwagę fakt, że to dla nich naprawdę poważne dylematy.a jakie zakupy planujecie?
ja dziś kolejną porcję prania-kolejne pieluszki/te bobasa z wzorkami słuchajcie są świetne-super jakość, wykończone tak, że nie będą się strzepić po bokach.drogie owszem, ale wygląda na to, że trochę posłużą/, kocyk, pościel

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry