reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Jeżynko dobrze że sie odezwałaś i nic Wam się nie stało.
A ja spać nie mogę czekam na męża jak wróci z pracy i się porządnie wyśpię. miłego dnia życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam :-)

mykam do zajęć... ja mam dosyc budy kurka wodna, a test raczej oblałam bo se zapomnialam ze za blędną odp są punkty ujemne a ja wszystko pozaznaczłam... na 10 pytan 3 mam źle wiec wychodzi ze mam 4 pkt no i zadanie zle zrobilam bo takiego nie robilismy na zajeciach.... jak babka nie odejdzie od pkt ujemnych to oblałam :/

melduję się na szybko,ze u nas bez zmian. muszę wyjśc z domu pare rzeczy załatwić.

Jezynka ja też właśnie spojrzałam na twój suwaczek! po nieobecnosciach jakos bardziej uwagę przykuwają! pognał ostro.dobrze,ze wszystko ok z dzidziusiem:) z meiszkankiem i w ogóle,ze idzie gładko.pozdrawiam
Maruszka lepiej sprawdzic niz denerwowac się.spokój najwazneijszy

Witam:-) No rzeczywiście mój suwaczek mknie, ale z tego akurat to się cieszę:-p W przyszłym tygodniu biorę się za pranie i prasowane dzidziusiowych rzeczy, bo już najwyższy czas:tak:
Olu, trzymam kciuki za łatwy i szybki poród:-) Jeszcze tylko chwila i bedziesz tulić Julianka:tak:
Jejku, ja bym też chciała mieć małego już na święta:sorry: ale nic, trzeba swoje odczekać:-p
Agnieszka, dokładnie jak pisała Ewitka, trzeba pomyśleć o rodzeństwie dla Julci;-)
Czy ktoś wie może co u EdyśG? Wyczytałam na liście skarbów, że urodziła synka w 28tc? Mam nadzieję, że z małym wszystko dobrze.
Pati, rozumiem, że masz dosyć już szkoły. Fajnie jest studiować, ale niestety ile się człowiek przy tym nastresuje:happy: Ja się cieszę, że już mam to za sobą:tak: Teraz czekam tylko do końca grudnia, został mi jeszcze miesiąc w pracy.... i w końcu będę miała wolne:tak:

Kasikz albo tygodnia:p ale w sumie w samochodzie rodzić bym nie chciała sama jadąc:)no ale już wrociłam więc spoko:)
Jezynka tylko zeby kciuki dały radę, bo mój mały chyba jeszcze posiedzieć ma zamiar:)
Ola81 jak wizyta?coś się ruszyło?

ola Julus ma jeszcze czas moze na mikolaja sie szykuje :tak: i juz tak cala para:-)

A ja jutro mam na 16-40 wizyte i nie musze mowic ze juz portkami trzese tymbardziej ze te ruchy to takie nie wiem czy to nawet ruchy:angry::baffled::eek: chyba osiwieje z tego powodu a w poczekalni jak zwykle padne na zawal do tego usg polowkowe...:szok: dobrze ze maz ze mna jedzie bo bym przywalila jeszcze komus. Do tego dzis rano jak wsiadlam do auta i odpalilam to myslalam ze oszaleje same komunikaty ze to nie dziala itp itd (stal na deszczu dwa dni) pewnie wszystko za wilzalo bo wsiadlam o 10-30 i juz bylo dobrze ulzylo mi :happy: ide na film zajrze pozniej bo cisza cos

reklama
Witam się i ja
Próbuję pisać prace, ale idzie, oj jak tak pójdzie to się obronie jak synek pójdzie do przedszkola:) Chyba jestem za stara:) na studia, mam nadzieję, ze je skończę i już nigdy więcej nie wpadnę na głupi pomysł, żeby iść na podyplomówkę.
Widzę Oluś, ze Julek grzecznie siedzi, a co mu się dziwisz, za oknem szaro i pochmurnie, poczeka na śnieg:) Będzie pięknie, biało...
Jeżynka faktycznie suwaczek Ci poleciał.. oj tylko ta moja ciaża jakby dłuższa niż innych:) No jeszcze jankesowej taka sama hihi
Kaira niech ten mąż wraca, bo kto to widział tak po nocach siedzieć.
Pati może nie będzie tak źle i uda się zaliczyć.
Jankesowa spokojnie, przecież wiesz, ze musi być dobrze.. wiem, ze się mądrze, ale uwierz sama na myśl o połowkowym trzęsę majtkami. z jednej strony bym chciała być po, z drugiej się boje jak ch...! A ja mam połówkowe aż 2 grudnia.. A co do ruchów to myślę, ze to to. Wczoraj nawet mocniejszego kopa dostałam, tylko, ze rzadko czuję. Wczoraj rano i troszeczkę wieczorem. dziś przez chwilkę rano. No ale, mam nadzieję, ze się rozrusza i będziemy się cieszyły.
Gosiu no cisza...ale to chyba przez pogodę, nic się nie chce.
Agnieszka mam nadzieję, ze dziś nic nie boli.
Kasikz witaj!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam

Do góry