witajcie mamuśki!!!pada u Was już śnieg??u nas wczoraj taka pogoda była, że byłam pewna, że spadnie biały puch,ale na szczęście dziś piękna słoneczna pogoda.
dziś znów na sr idziemy.już się doczekać nie mogę, bo bardzo lubię te zajęcia.
Kochane wyglądające ruchy

to pukanie stukanie odbijanie się to może być dzidziuś-na razie delikatny, ale jak się rozkręci...to będziecie płakać jak ja, jak będzie testował, jak mocno można maminy brzuch rozciągnąć
jankesowa, miałam Ci właśnie dziś przypomnieć, że jak ja się stresowałam przed wizytą,to bez mrugnięcia okiem zapewniałaś, że na pewno będzie wszystko ok

to teraz to samo, tylko ode mnie dla Ciebie.u mnie się sprawdziło, więc ja oddaje Tobie dobre słowo z doliczonymi procentami

ciekawe ile już Twój maluch urósł?
Agnieszka, Julcia ze zdjęcia na zdjęcie coraz większa i śliczniejsza.popieram Ewitkę i Jeżynkę w kwestii rodzeństwa, bo zapomnisz jak się pieluchy zmienia
Ola, może rzeczywiście Julka na porodówce Mikołaj odbierze, ale by było
Pati, ja najczęściej jak myślałam, że na pewno oblałam egzamin czy zal, to o dziwo dobre stopnie zbierałam, czego i Tobie życzę
Ola81, ale jakiś przybliżony termin?do kiedy czekacie?no bo skoro cesarka, to rozwarcie już nie ma znaczenia raczej