reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

hej dziewczynki!Ale dzisiaj deszczowy dzień śpiocha:baffled:
Ja świeżutko po wizycie.Dzidzia rośnie, ma już -uwaga-1800g. Ale bez stresu, to po prostu górna granica siatki centylowej;) serduszko dokładnie obejrzała, wszystko dobrze, ale trochę się "nabałam"bo bardzo dokładnie to usg robila, a mnie już zaraz niepokój rosnie. Jedyne, co mnie martwi, to ułożenie dzidzi miednicowe. Tak jak czułam przy prężeniu się dzidzi główkę prawie pod żebrami. Ma 4 tyg. na zrobienie megafikołka, jeśli okarze sięleniuszkiem-czeka nas cc. A tego bardzo bym nie chciała. Zopini ginki ja zbytnio na zmianę ułożenia dzidzi wpływu nie mam, ale mam częściej leżeć na przwym jednak boku, i "przetłumaczyć" małemu że tak będzie lepiej dla dzidzi i mamy...
Póki co, mam pietra, bo jednak miałam nadzieję na poród sn.
Ale martwienie się tu na pewno nie pomoże, po prost zobaczymy...

reklama
Kasia napisała na ciąży po,że Słodziutka już ma Laurę:)
to została ola81 i ja:)

Jankesowa to niezłe przygody od rana:p dobrze ,ze nitka nitką się okazała.a ochlapanie już było końcem wycieczki czy początkiem? ;)
a co do glukozy to naprawdę spokojnie to się znosi!zobaczysz

pardoes o to sporo waży.kciukasy żeby przekręcił się dzidziuś:) i nie robił mamusi kłopotów:) mojej koleżance w 34 tyg przekręcił się:)

od czerwca niby siedzę w domu,a nudzić zaczęłam się dopiero od paru dni.czekam na tego brzdąca i nie wiem co ze soba zrobić.a przecież mogę jeszcze i miesiąc czekać

Ostatnia edycja:
Gosiu za nami to już nie tylko pati:) ale to jednak za, bo we trzy ze słodziutką to termin ten sam praktycznie mialysmy.a pati chyba trzy tyg dalej.chyba,ze bobas się pospieszy i nas przegoni:)

mój m wczoraj jak mały głową na dole dość nisko kręcił mówił mu ,ze skoro już ma pazurki to może wydrapywać rączkami drogę do wyjścia:) i opuszczać brzuch

Ostatnia edycja:
ola w trakcie wracania do domu na szczescie :tak: teraz juz wierze ze mozna utopic sie w kaluzy

Witamy Laurę na świecie no i gratulacje!!!!:-)

Pardoes pozostaje grzecznie dzidziusiowi wytlumaczyc :tak:

Zbuduj sobie karmnik! :-) Kaira link dla Ciebie ja np najlepiej się czuję w staniku felina conturelle.próbowałam różne niby na duże biusty,ale ten mimo iż wyglądem mnie nie zachwyca i ceną to jest mega wygodny.

Jankesowa to chociaż tyle:)hihi
Ola81 oj te nasze bobasy chyba do terminu posiedzą. ja mam w środę ktg kolejne

Ostatnia edycja:
ola* ja jutro mam kolejną wizytę. Będę miała USG. Jak chcą to niech siedzą do terminu, lecz prawdę powiedziawszy już bym chciała mieć GO koło siebie. Ale trzeba byc cierpliwym hehe.Cała ciążą mi sie tak nie dłuzyła jak teraz te dwa tygodnie :-)

reklama
Witam:)
Dziękuję Oleńko skorzystam:)
Gosiu niby wybrane ale za dużo osób mi go obrzydza i stwierdziłam ze poczekam aż ja zobaczę i wtedy będę na 100% pewna.
Olu81- zaciskam kciukasy za szybkie i bezbolesne rozwiązanie
Aga-Julia śliczna
Parodes- Świetnie że wszystko ok
A ja dziś żle się czuję coś mnie brzuch pobolewa , Dziś nam wózek przywieźli jesteśmy zadowoleni. Zmykam się położyć

Do góry