Ewcia z tym konfliktem serologicznym to jest tak, że w ciąży bada się dwa lub trzy razy przeciwciała, ja miałam badane raz i jeszcze przed końcem ciąży też będę miała, póki co nie mam konfliktu pomimo, że ja mam grupę krwi 0 RH- a mój P. B RH+. Po poronieniu dostałam zapobiegawczo imunoglobinę, bo podają wszystkim kobietą z RH-. A o wcześniejszym rozwiązaniu to nic nie słyszałam. W każdym bądź razie nie trzeba mieć konfliktu jeśli jest sprzeczne rh u partnerów, szczególnie, że z reguły dziecko ma rh po ojcu, dlatego bada się przeciwciała. Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałam.
Ola** no wklejałam już link kiedyś. My kupujemy tę komodę po serię do szafy i w sumie za tę cenę mam 6 szuflad głębokich a nie jak w komodach dziecięcych tylko 3. No a bóli krzyżowych to współczuję Tobie i w sumie sobie już też, bo raczej mnie to nie ominie, bo ja walczę z bólem krzyża od początku.
Just dlatego właśnie się cieszę, że mam ten sudocrem i nie musiałam kupować. W zasadzie to mi się już przydał, bo sobie przy cyckach odparzyłam, bo urosły, brzuch wysoko i się odparzyło.
Tak w ogóle to przeglądałam jeszcze moje próbki co nazbierało mi się i znalazłam nawet mustelę stelatopię, w razie co będzie a ten produkt to jest akurat dobry na alergię. Mam nadzieję, że jednak, że nie będę musiała go używać. Emolium też mam pełno.
Carii to obiad pełen wypas, ja ostatnio z ziemniaków zrezygnowałam, nawet tych gotowanych unikam, zastępuję ryżem i warzywami. A WZ to chyba zjem jak przestanę karmić

Z ciast to ostatnio tylko jabłecznik.
Jankesowa to tyłeczek masz jak J.Lo lub Beyonce :-) Normalnie latino.
Idę prasować dalej, bo się zabrałam a też to robię na raty.:-)