Witam się po południu, a za oknem jakby środek nocy
L
Daaa, no weź Ty się nie wygłupiaj z tym choróbskiem.mleczka zapas nazbieraj, a sama główkę czosnku i się bez antybiotyku obejdzie.duuuużo zdrówka.
Annas81, &&&za jutrzejszą wizytę.na pewno wsio będzie ok.
Ja na którą idziecie?i wcale nie jest tak, że musisz już ruchy czuć wyraźne, bo pierworódki mogą nawet koło 22-23tyg poczuć.gdzieś czytałam, że martwić się można, jak ok. 26tyg nie czuje się ruchów.ale na pewno na badaniach będziesz miała już sprawdzane serduszko, więc sama zobaczysz, że u niunia w porządku, tylko ma jeszcze dużo miejsca więc się nie rozpycha.mnie mały „smyrnął”jakby koło 19tyg, a później długo ciasza była, a ja szalałam z niepokoju.no ale jak się w końcu rozkręcił...
Jspokojnie-masz jeszcze czas
Kaira, a Ty dziś znowu na co kasę roztrwoniłaś???już chyba wszystko masz dla dzidziusia.
Aniołki,TAK JEST!!OPTYMIZM PRZEDE WSZYSTKIM
JA Ty urządziłaś już pokoik dla dziecka?
Gosia, no ja też myślałam o tym, żeby dla dziadków „instrukcję obsługi”dziecka przygotować, ale wierz mi, że oni i tak zrobią swoje, jak Ty nie będziesz patrzyła

no bo to się tak przyjęło, że rodzice są od wychowywania, a dziadkowie od rozpieszczania
J.mój teść np. był niemal zbulwersowany jak mu powiedzieliśmy, że chcemy najzwyklejsze łóżeczko, no bo jak to dziecko nie będzie kołysane????na szczęście łóżeczko wybieramy my a on tylko płaci
Jco do pościeli, to ja się zastanawiam tylko czy drugi kpl brać też z ochraniaczem, czy same poszewki, no bo będzie przecież inny wzór, a z ochraniacza poszewki zdjąć nie można i wymienić na inną
Ola, super, że u Julka ok.
Jno a sesja....na łóżku to chyba jakaś rozbierana później była

sam sex normalnie

wyglądasz naprawdę super
J
Lucy, ale wyluzowany Miłoszek
Jsłodziak
J
Maruś, położenie jak najbardziej ok

nic się nie martw!ma być ok. i będzie!!!
Jankesowa, hihi, jak weszłam teraz na forum, to też mi ręce opadły i przyszły te same myśli, że wczoraj,to cisza a dziś jakieś szaleństwo.to kiedy u Was wizyta?w przyszłym tyg?
Ruda, życzę z całego serca, żebyś jak najszybciej tu na stałe zagościła
J
Noo przebrnęłam

A ja Wam się pochwalę, że dziś udało mi się męża zbałamucić

ale gadałam z nim i się uśmiałam, bo nie chciał się przyznać właśnie, że nie chodzi o to, że coś dziecku zrobi, ale zwyczajnie mu głupio, bo jak to powiedział”ja mu tak mówię, że synek tak wszystko rozumie, no i żeby do niego gadał”.hihi. faceci są czasem tacy słodcy
J
A koleżanka przyniosła mi w spadku torbę ciuszków-pyszota-piękne!a wczoraj wprzyjechała paczka z pieluchami i kocykiem, no i dziś pranie, a pewnie w poniedz kolejna przesyłka dotrze.
[FONT="]
Powiedzcie w którym tygodniu kupowałyście łóżeczko?bo powiem Wam szczerze, że mam jakieś takie dziwne przeczucie, że nasz syn nie zechce jednak posiedzieć do stycznia...ale może każda z nas ma takiego stracha.
[/FONT]