reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

lucy ale cukiereczek z Miloszka :szok::-) "olal" sprawe bekania ;-) maly cwaniaczek chyba z niego :-D no a co jak go Tatus tak ladnie nosil to musi sie kimnac :-D cudny maluszek :tak:
kaira pewnie ze bedzie szczesliwie zakonczona :tak: dla ciebie 6 a dla mnie 4 bedzie z happy endem :-) bo jakze by inaczej :confused::-D

reklama
Witam!

Olu ślicznie wyglądasz i fryzurka ładna a dekolcik pierwsza klasa, M powinien być dumny a nie narzekać!

Aniołki moja bratowa tak miała że zjadła trochę słodkiego i pokazał się cukier w moczu ale potem powtórzyła badanie i było ok.

Annas &&&&&& za jutrzejszą wizytę!!!

Ewcia ja do tej pory tak mam, że za każdym razem po siusiu to oglądam dokładnie papier dobrze, że mikroskopa nie mam łazience :)

Lucy nie ma to jak silne ramie taty , chyba wygodnie Miłoszowi, śliczne zdjęcie!

Gosiu biedna Ty jesteś z tym cukrem ale już nie długo!!!!

A mi dziś boli strasznie głowa zaczęła wczoraj wieczorem i po nocy nic nie przestała, czyli samopoczucie do dupy...myślę o tym echo ale mam nadzieję że będzie ok sokoro na połówkowym było ok. No i naszło mnie na makrelę wędzoną i cała zjadłam pierwszy raz w ciąży :)
A i mam takie pytanie bo gin mi wczoraj nie powiedziała jak leży Tomuś a w karcie napisane podłużne główkowe to chyba ok?

Miłego dnia

Ola** no no no ... sexi wyglądasz z tym brzuszkiem!

LucyF Miłoszek cudny!

Aniołki ja tak miałam, że mi się cukier w moczu pojawił, bo się właśnie słodkim objadłam dzień przed badaniem.

Ola ślicznie wyglądasz, super fryzurka, piękny brzusio a dekoltu nie da się nie pochwalić:) a dźwięk serduszka to chyba najpiękniejszy na świecie.
Kaira, Aniołki wszystkie się denerwujemy przed wizytami, ale musimy przetrwać chociaż do 38tc i będziemy najszczęśliwsze na świecie.
Gosiu jak wejdę na forum kwietniówek to od razu zaczynam się martwić, ich dzieci kopia że hej nawet niektórym brzuch już skacze... a ja jakieś pukanie, nawet nie wiem czy to nie jelita... Myślisz, ze to za wcześnie? Mój gin też już od 3 tyg. mnie pyta czy już czuję ruchy.... a metody wychowawcze każdy musi mieć swoje. Ja w szkole to się na takie błędy rodziców na patrzę.. no ale zobaczymy jak wychowamy swoje:)
LucyF Miłosz przesłodko "ospał" bekanie:))
martusionek oby szybko ból przeszedł, bo może dokuczyć, coś o tym wiem.

LucyF super fotka, Mułoszek słodziak.

Annas ja też późno poczułam ruchy w porównaniu do innych dziewczyn, szczególnie do tych co miały termin przede mną, bo ja mam na 16 lutego a dwa tygodnie to dużo, no poza tym to niektóre czuły wcześniej po przed 20 tc, ale ja cierpliwie czekałam i się doczekałam do 20 tc:-)

Olu- mój K. jest strzelcem:tak:
i przyznam, że kochany z niego człowiek:-)
choć za małolata, to nie był święty... ale wyrósł z tego;-)
Kwiatek super! U mnie też ostatnio zakwitł:tak:
dostaliśmy go od sąsiadów i nie dawałam mu szans, a jednak:-D:-D
Brzuszek śliiiiczny!!! a cycusie:-p:-p nie jedna po operacjach takich nie ma:-p:-p

Aniołki- i za Was będę trzymać kciuki:tak:
ja jak naczytałam się o swojej wadzie, bo już pewne to jest na 100% że ją mam, to też się przeraziłam, że szyjka może mieć niewydolność, Dzidzię można stracić późno itp...
ale w środę wypytam dokładnie doktorka, bo to wszystko wyczytałam z dr google:sorry2:

Lucy- ale Słodziak z Miłoszka:tak:

Kaira- u nas też jest plan, że Maluch będzie w łóżeczku:tak:
ale jak takie Małe potrafi rządzić w brzuchu, to kto wie co to będzie jak się urodzi:-p

Martusionek- ułożenie sądzę, że jest ok:tak:
Makrela? dziś też się do mnie uśmiechała:-D
ale nie dałam się skusić, bo ostatnio wcinałam:tak:
u mnie papier, to chyba z każdej strony jest oglądany:-D:-D

Gosiu- a dziś już jest 28 i Maluch niezłe fikołki wywija;-)

Annas- ja z Maciusiem późno poczułam ruchy, bo chyba pod koniec 20 tyg...
teraz wiadomo, że ruchów jeszcze dobrze nie czuję, ale takie bulgotanie to już tak... :)
i może Ty też to masz, a nie masz z czym porównać i dlatego możesz myśleć, że to jelita ;)

a ja mam powrót wczesnych objawów...
spanie, mdlości i od czasu do czasu wymioty...

nie no normalnie bo zaraz dupcie spiore to wszystkim wczoraj jak siedzialam caly dzien i z nudow bym jajka mogla znosic to cisza na forum a dzis jak musialam wyjsc to prosze :szok: nie wiem jak to nadgonie:tak:

annas ja to chyba ruchow nie czuje sama nie wiem czasem cos puka czasem bulgocze a czasem wrcz gilgotki czuje i badz tu madra moj gin o ruchy nie pytal jeszcze ostatnio mialam 16tc wiec za wnet...

aniolki cukier moze sie pokazac jak za duzo slodkiego sie najesz wiec glowa do gory
ewcia dobrze ze sie uspokoilas :tak: witam w klubie srodowych wizyt ja mam dopiero na 16-40 a juz mnie stres bierze czy wszystko ok bedziem, a papier to tez ogladam jak jakis psychol ze jak czasem mojŁ mnie przylapie to sie smieje czy w kupci czasem nie robie takiego przegladu :zawstydzona/y::-D:-D:-D
ola gdzie ty wieloryba widzisz co chyba mam ci moje zdjecia wstawic bo mnie wysadza z kazdym dniem coraz bardziej a kopniakow jak brak tak brak:no: fryzurka super swietny kolorek wlosow masz:tak: a Julus spokojnie on juz sobie moment wybierze najlepszy:-D moze z zaskoczenia chce cie zabrac

GosiaLew ojj to pocieszylas nas ze nie my jedyne jakies bez czuciowe czy jak :cool2:

lucyf miloszek cud, miód i orzeszki, sliczny a jak slodko sobie spi:tak:

martusionek ja po ostatniej rybie z puszki w sosie pomidorowym to mam taki wstret ze ani nie pytaj:confused: mandarynki moje bóstwo :zawstydzona/y:a za serduszko trzymam kciuki choc wiem ze pewnie bardzo sie denerwujesz

mysza i reszta dziewczyn dawac zdjecia bobaskow a nie tylko dla siebie te slicznosci chowacie

Ja bylam na targu kupilam spodnie mezowi ale cos czuje ze zle trafilam bo jemu dogodzic to gorzej jak mnie normalnie panicz no ale zobaczymy wieczorem:cool2: wczoraj na nk ogladalam zdjecia znajomej nie wiem w ktorym tyg urodzila ale kurcze mala miala chyba 800gram takie malenstwo ze szok to bylo w styczniu a teraz urosla z niej taka piekna dama ze szok, ponad 3 miesiace w szpitalu byla a jest przeslodka tylko to wszystko nie u nas a w kopehadze :tak:. Wczoraj spelnilam moje marzenie o surowce, frytkach i sharmie mniam mniam maz mnie zabral a zas pilnowal zebym wszystko zjadla:confused::confused::eek: jak ta porcja to na slonia chyba byla:-Da ja glownie na surowke jechalam bo maja tam przepyszna:tak:

Hej kobietki! Zapewne większośc mnie nie pamięta... Ale ja jeszcze czasem do Was zaglądam i razem z Wami czasem się martwię, ale głównie uśmiecham i za patrząc na Wasze suwaczki i maluszki wprost nie mogę uwierzyc jak ten czas leci i zazdroszczę radości. Buziaki dla Was wszystkich!!

Ruda ja pamiętam bo pojawiłyśmy się na forum w tym samym czasie i straciłyśmy swoje maleństwa tak samo :(
A co u Ciebie? Trzymam kciuki abyś kiedyś do nas dołączyła!

Pije kawę a głowa dalej boli oj chyba pójdę do m to odrąbie bo właśnie poleciał rąbać drzewo nam na opał...

Jankesowa dla mojego M też jest ciężko samemu coś kupić oj te chłopy!

reklama
Do góry