reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dobry wieczór :happy2:
Dzidzia daje o sobie znac jak tylko cos zaczne sprzatac - wtedy czuje pewien dyskomfort
Ehh chyba nie lubie jak mamuska lata ze scierka :sorry2:

Ola jak zerkam na Twój suwaczek az oczy ze zdumienia przecieram ze ty to juz prawie ze na mecie...Jak Ci zazdroszcze ;-)

Annas81 to zapewne synus daje juz o sobie znac:blink:

Martusionek i jak tam murzynek upieczony i zjedzony ??? Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

Lucyf juz bede sie czesciej odzywac :tak::tak:

Lili mam nadzieje ze wszystkie sprawy pozałatwiasz po swojej mysli Ty kibicujesz nam a my Tobie by Ci sie wszystko ułozyło!!!!!!!!!!!!!!

Jankesowa co do cukrzycy nie marwt sie na zapas :) No i brzuszek ciazowy pelna para:-)

Kaira mam nadzieje ze jutrzejszy dzionek bedzie o wiele lepszy, ze zamiast płakac bedziesz sie usmiechac.... Na meza nie złosc sie zobaczysz ze jak dzidzia sie urodzi tylko z nia bedzie chcial zostac, mój mąż tez poki co ma plany na przyszły rok ale powoli zdaje sobie sprawe ze dzidzia jak sie urodzi to jego plany i tak ulegna zmianie:-)

Julitko trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u dentysty :-)

No to chyba tyle....Ja tez mam jutro wizyte ale nie usg tylko badani "reczne" o 13 wiec zapewne odezwe sie po wizycie i napisze co tam mi lekarz powiedzial:-)

Słodkich snów zycze papappa

reklama
Witajcie
Melduję się że u nas wszystko w porządku malutki je i śpi karmię go butlą bo mleka miałam jak na lekarstwo, jak nie śpi to u tatusia na rączkach siedzi oszalał na jego punkcie. Dzisiaj był u nas pediatra z pielęgniarką nawet nie wiedziałam że przyjadą. To tyle na razie nie jestem w stanie was nadrobić ale jak się ogarniemy to będę na bieżąco bo brakuje mi bb rzadko pisałam ale z czytaniem zawsze nadążałam
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i przesyłam buziaczki od Natanka on tak słodko cmoka jak mu dyduś wypada z buzi

Załączniki

• PB130014.JPG
    PB130014.JPG
    24 KB · Wyświetleń: 85
  • PB140027.jpg
    PB140027.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 66
Dawno mnie tu nie było, a tu takie zmiany, kurcze trzeba teraz czytać dwa wątki, a ja nie nadążam z jednym...
Ola ale fajny wystajacy brzusio, no i widzę, że już tuż tuż, ale ten czas leci. Jeszcze chwila a my styczniówki i lutówki będziemy się rozdwajać. W końcu to już trzeci trymestr...
Niucha ale śliczne maleństwo! No i wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jestem, czytam i czytać będę w miarę na bieżąco, tylko brak czasu na odpisywanie każdemu, no i widać o jakiej porze jestem :/
Kaira - no byś spróbowała nie :p
Ola81 - super wyglądasz :)
Niucha79 - Synek przesłodki :)

Czesc dziewczyny

niucha maluszek słodki ,a jaki maciupenki - ech szybko bedzie rósł :-)

LucyF no Tomcio juz nosi 74 rozm.,ale jeszcze nie dawno wchodził w 68 . Teraz mu nawet czasem zakładam body na 80 ,bo luzno leżą,ale ogólnie 80 jeszcze za duże. A i waży juz 8900g niewiem czy wam pisałam.

A dzis spalismy do 9 :D

Buziaki

Hejka!

Niucha, Natanek superaśny :-)

Ola81, super wyglądasz :-)

Ola, jak tam Julek nie wybiera się na świat?

Ewela, to mój na początku listopada ważył 6700g - niezła różnica. A ubranka też głównie 74.
Najlepsze to było jak w weekend chciałam mu taką koszulkę założyć, a tu szok głowa za duża :-)

Miłego dnia wszystkim niewymienionym i wymienionym :-)
buziaki

Wpdam sie przywitac i smigam na zakupy o boze co ja mowie raczej pelzne...:-D wczoraj z jednego cycusia jakies dwie kropelki polecialy to dobrze czy juz mam panike siac??

a gdzie sie podziala ewelinka??halo!! hop hop

Do zas pozdrawiam

Witam!
Niucha śliczny jest Natanek i niech zdrowo rośnie!

Kaira i jak tam dzisiaj humorek?

Carii
trzymam kciuki za dzisiejsze badanie!

A ja już po wizycie i ... muszę jechać i zrobić Echo serca płodu bo gin podejrzewa ,ze serduszko ma za bardzo pogrubiałe ściany więc w piątek jestem już umówiona mam nadzieję,że to tylko słaba jakoś sprzętu nawet M bo był ze man to od razu powiedział na 3D było lepiej. Tomuś waży 1289g i nie wiem czy to nie za mało ? I trochę mały żołądeczek ale może temu ,że się wypróżnił. w inne parametry w normie. Więc w piątek echo serduszka Tomusia martwię się dziewczynki wiecie jak to jest.

Miłego dnia!

reklama
Czesc dziewczynki.

My juz bylsmy z julencja po zakupy i teraz polozylam mala i spi a ja zabieram sie za porzadki.

Ola81 elegancka z Ciebie mamuska:-)

Niucha natanek jaki slodziutki...Male slicznosci:-)

Martusionek bedzie wszystko dobrze i w pt trzymam za Was kciuki:-)

Ewela no to masz co dzwigac...
Julia wazyla 8 kg jak miala 8 miesiecy a co do ciuszkow to dopiero zaczela nosic rozmiar 80.

Do góry