reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej dziewczynki. Nie jeszcze nie jestem rozpakowana. Chociaż wczoraj myslałam że to juz ten sądny dzień :-) Ale nieeee...
dziś byłam na wizycie u ginki z małym wszystko dobrze , waży 3100 i jak nie urodzę to następna wizyta znowu za tydzień. Byłam również w szpitalu umówic się na CC bo Przemuś miednicowo ułożony i do 2 grudnia jak nic się nie zdarzy to będe miała synusia obok siebie 3 grudnia. To chyba tyle.

Miło że o mnie pamiętacie.
A to ja z 37 t.c.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Olu81 super brzuszek i taki wielki ale fajniutki i już nie długo Przemuś będzie z Wami SUPER! A dekolt pierwsza klasa!

Jankesowa no ciążowy ten brzusio , ale może płaszczyk będzie dobry ja zmierzyłam się i mam 104:-p
Ola ** i jak fryzurka?

Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę

ola81 no no niezly dekolt pozazdroscic:) a brzuszek sliczny i tylko z boku widac ze jestes w ciazy bo z przodu to zgrabniutko:)
ewela jaki rozmiar nosi Tomaszek?
martusionek kciuki zacisniete, a Ty jutro cos bedziesz z ginkiem o tych swoich wynikach moczu jeszcze rozmawiac?

a ja sie umowilam na przeglad podwozia na poniedzialek

Ostatnia edycja:
Nie teraz mam tylko brać ten furargin i zrobić kontrolne badanie moczu ale nie wiem czy w trakcie czy jak zjem te dwa opakowania? jutro napewno będę mięć USG i to mnie cieszy ciekawe ile Tomuś urósł?

martusionek pewnie lepiej zrobic badania jak skonczysz ten furagin. a co do Tomusia to juz pewnie calkiem spory bobas z niego:)))

Aniołki to dobrze,ze jestes:)ja tez nie mam o czym,ale piszę:p najwyżej mnie wyrzucicie:)
fotę jutro wkleję:) fryz inny.lżej mi na pewno,ale muszę się przyzwyczaić,bo krótkie mi się zdają:) zazdroszczę Ci Twego fachu i żałuję,że daleko od siebie mieszkamy:)
Ola81 ciekawe czy do tego 3go wytrzymasz:p super brzusio
Martusionek kciuki zaciśnięte! fryzurka inna:) dużo krótsza, bo już mialam strasznie długie i zaniedbane
Lucy kciuki za poniedziałek:)

Ola81- śliczny brzusio byle mały chciał poczekać do tego 3:)
Oleńko**- widzę ze odrazu lepiej się czujesz po fryzjerze.Jeszce trochę i Julek z Wami będzie. A wózek ja chyba sie też zdecyduje na tego x-landera tylko Xa bo teraz jest tańszy o 500 zł.
Aniołki miło że sie odezwałaś:)
LiLi dziękuje będę uważała- ty dbaj też o siebie i odezwij się czasem, ja jak co napisze sms ja mnie pociśnie:)
martusionek czekam na jutrzejsze wieści z wizyty i z usg, rodzinką sie nie przejmuj, i pogłaszcz brzuszek.
Gosiu, julitko jak samopoczucie??
lucy miiłego badania życzę:)
Just jak minoł dzionek??
JA dziś mam koszmarny humor cały dzień, jestem padnięta, dotego płakałam z byle czego, mój A nie umie dokończyć malowania bo cała rodzina coś od niego chce i lata miedzy domami mnie już to tak w....bo wogole nic z niego nie mam. Cały czas sama.Bo albo się nie odzywał bo ma problemy albo wiecznie komuś coś robi i pomaga.Już na przyszły rok ma 5 robót do zrobienia, ja się pytam a gdzie miejsce dla mnie i Liwi. A on jest takim człowiekiem że nie umie powiedzieć NIE.Idę sie wykapać i spac. Słodkich snów

dobry wieczór mamuśki!!ja dopiero ze szkoły wróciłam i padam na pysk, ale słuchaliśmy dziś serduszka:)
Ola81, no ale żeby trzeba było Ciebie wywoływać....dobrze, że się odezwałaś:)a jakie foty!!!a jaki dekoldzik, no i jakieś świeto chyba było..
Lili, ale mam nadzieję, że nie znikniesz tak całkiem do konca roku:)buźka
Kaira, napiszę Ci jutro, co nam kazała do szpitala wziąć/bo już dziś ledwo na oczyw widzę/, ale lista jest bardzo skromna, więc i tak musisz chyba zweryfikować, co w Twoim szpitalu jest wymagane.
buźki Kochane i do jutra!!!
ps. ja dziś też jakiś płaczliwy dzień miałam i smutaski mnie dopadały, ale to pewnie przez pogodę, bo mżawka i mglisto jak nad Tamizą..
słodkich snów
za wizyty kciuki ściskam!!!
ja jutro znów dentsta, ale jeden-ostatni ząbek:)

reklama
Ola81 wyglądasz świetnie!!

Kaira tak to już jest z chłopami, mój też wszystkim wszystko robi i załatwia, a w domu tylko narzeka, że ma tyle roboty :/

pozdrawiam was wszystkie

Do góry