reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Hej dziewczynki. Nie jeszcze nie jestem rozpakowana. Chociaż wczoraj myslałam że to juz ten sądny dzień :-) Ale nieeee...
dziś byłam na wizycie u ginki z małym wszystko dobrze , waży 3100 i jak nie urodzę to następna wizyta znowu za tydzień. Byłam również w szpitalu umówic się na CC bo Przemuś miednicowo ułożony i do 2 grudnia jak nic się nie zdarzy to będe miała synusia obok siebie 3 grudnia. To chyba tyle.

Miło że o mnie pamiętacie.
A to ja z 37 t.c.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Olu81 super brzuszek i taki wielki ale fajniutki i już nie długo Przemuś będzie z Wami SUPER! A dekolt pierwsza klasa!

Jankesowa no ciążowy ten brzusio , ale może płaszczyk będzie dobry ja zmierzyłam się i mam 104:-p
Ola ** i jak fryzurka?

Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę

ola81 no no niezly dekolt pozazdroscic:) a brzuszek sliczny i tylko z boku widac ze jestes w ciazy bo z przodu to zgrabniutko:)
ewela jaki rozmiar nosi Tomaszek?
martusionek kciuki zacisniete, a Ty jutro cos bedziesz z ginkiem o tych swoich wynikach moczu jeszcze rozmawiac?

a ja sie umowilam na przeglad podwozia na poniedzialek

Ostatnia edycja:
Nie teraz mam tylko brać ten furargin i zrobić kontrolne badanie moczu ale nie wiem czy w trakcie czy jak zjem te dwa opakowania? jutro napewno będę mięć USG i to mnie cieszy ciekawe ile Tomuś urósł?

martusionek pewnie lepiej zrobic badania jak skonczysz ten furagin. a co do Tomusia to juz pewnie calkiem spory bobas z niego:)))

Aniołki to dobrze,ze jestes:)ja tez nie mam o czym,ale piszę:p najwyżej mnie wyrzucicie:)
fotę jutro wkleję:) fryz inny.lżej mi na pewno,ale muszę się przyzwyczaić,bo krótkie mi się zdają:) zazdroszczę Ci Twego fachu i żałuję,że daleko od siebie mieszkamy:)
Ola81 ciekawe czy do tego 3go wytrzymasz:p super brzusio
Martusionek kciuki zaciśnięte! fryzurka inna:) dużo krótsza, bo już mialam strasznie długie i zaniedbane
Lucy kciuki za poniedziałek:)

Ola81- śliczny brzusio byle mały chciał poczekać do tego 3:)
Oleńko**- widzę ze odrazu lepiej się czujesz po fryzjerze.Jeszce trochę i Julek z Wami będzie. A wózek ja chyba sie też zdecyduje na tego x-landera tylko Xa bo teraz jest tańszy o 500 zł.
Aniołki miło że sie odezwałaś:)
LiLi dziękuje będę uważała- ty dbaj też o siebie i odezwij się czasem, ja jak co napisze sms ja mnie pociśnie:)
martusionek czekam na jutrzejsze wieści z wizyty i z usg, rodzinką sie nie przejmuj, i pogłaszcz brzuszek.
Gosiu, julitko jak samopoczucie??
lucy miiłego badania życzę:)
Just jak minoł dzionek??
JA dziś mam koszmarny humor cały dzień, jestem padnięta, dotego płakałam z byle czego, mój A nie umie dokończyć malowania bo cała rodzina coś od niego chce i lata miedzy domami mnie już to tak w....bo wogole nic z niego nie mam. Cały czas sama.Bo albo się nie odzywał bo ma problemy albo wiecznie komuś coś robi i pomaga.Już na przyszły rok ma 5 robót do zrobienia, ja się pytam a gdzie miejsce dla mnie i Liwi. A on jest takim człowiekiem że nie umie powiedzieć NIE.Idę sie wykapać i spac. Słodkich snów

dobry wieczór mamuśki!!ja dopiero ze szkoły wróciłam i padam na pysk, ale słuchaliśmy dziś serduszka:)
Ola81, no ale żeby trzeba było Ciebie wywoływać....dobrze, że się odezwałaś:)a jakie foty!!!a jaki dekoldzik, no i jakieś świeto chyba było..
Lili, ale mam nadzieję, że nie znikniesz tak całkiem do konca roku:)buźka
Kaira, napiszę Ci jutro, co nam kazała do szpitala wziąć/bo już dziś ledwo na oczyw widzę/, ale lista jest bardzo skromna, więc i tak musisz chyba zweryfikować, co w Twoim szpitalu jest wymagane.
buźki Kochane i do jutra!!!
ps. ja dziś też jakiś płaczliwy dzień miałam i smutaski mnie dopadały, ale to pewnie przez pogodę, bo mżawka i mglisto jak nad Tamizą..
słodkich snów
za wizyty kciuki ściskam!!!
ja jutro znów dentsta, ale jeden-ostatni ząbek:)

reklama
Ola81 wyglądasz świetnie!!

Kaira tak to już jest z chłopami, mój też wszystkim wszystko robi i załatwia, a w domu tylko narzeka, że ma tyle roboty :/

pozdrawiam was wszystkie

Do góry