ewcia dzieki ze napisalas o edys (jak mozesz to popros ją o nr tel i niech nas na bierzaco informuje o maluszku a my ja jakos pocieszymy w smsach przy twoim pośrednictwie;-) )
a co te nowe termometry w aptekach zawierają zamiast rtęci? czy moze sa tylko elektroniczne? bo ja ten moj kupilam moze z rok temu i bylam pewna ze to rteciowy a teraz sie zastanawiam co on ma w srodku....
olu u nas lewatywy nie robia chyba ze sobie ktos zarzyczy ale ponoc przy lewatywie to czesto jest tak ze mimo jej zrobienia przy porodzie i tak najpierw jest cud narodzin posążku z brązu a dopiero potem bobasa (sobie poczytajcie na watku o lewatywie bo taki tu jest tylko w dziale ciaża poród i połóg)
a co do łózeczka z szuflada to radze w sklepie obejrzec czy ma sens ta szuflada bo czesto one sa takie plytkie maja moze z 10cm głębokosci wiec mało co tam sie włoży i chyba lepiej zrobic tak jak zrobilam ja

kupilam kilka pudelek pod łóżeczko takich plastikowych zamykanych i mam w nich jakies drobnice do bobasa np skarpetki, czapeczki, grzechotki (narazie dwie) no a trzecie pudełko czeka na maskotki od cioc i wujków. no i lepsze sa łóżeczka dębowe bo mocne, a te sosnowe to miekkie drzewo i trzeba koniecznie osłonki na gore bo dziecko jak zacznie gryzc to ma drzazgi potem :/ oslonki kosztuja 25zl za pare ale nie wiem czy do wszystkich łóżeczek pasuja. ja mam stare po sobie

dębowe i po malowaniu farba dla dziecii ogolenie odnowieniu wyglada super :-) choc ma prawie 25 lat
a wczoraj kupilam jeszcze
FISHER - PRICE LEŻACZEK- BUJACZEK 0-18 KG. (1310617634) - Aukcje internetowe Allegro 
, adam chce jeszcze kupic karuzele... powoli wujkowie i ciotki nie maja pola do manewru, juz od tesciowej slyszalam narzekanie ze ona to juz nic nie moze kupic bo ja wszystko kupilam i stwierdzila ze oni wozek beda fundowac... tyle ze moja mama ja ubiegla bo na wozek ponoc nam ma dac

mam z nimi ubaw po pachy, mowie im ze niemam zadnej maskotki, maty edukacyjnej, ani innych wypasionych zabawek np z fisher price wiec w sklepie jest co wybierac dla malego, a ze bedzie mial wszystko no to co

ja bym mu i gwiazdke z nieba dała jakby mogła :-)
ewcia i pisz do edys zeby sie tu odezwala bo ja sie naprawde martwie... ona miala termin pare dni po mnie... :-( biedna, żal mi jej jak nie wiem :-( i takiej kruszynki, boże 600g niecale to tak malutko :-( dobrze ze przybiera na wadze